Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar ben bugün beta hcg yi tekrarlattım 50 çıktı.daha önce yaptırdığımda 38 çıkmıştı.ancak kanamam başladı doktorum tekrarlatmamı istedi beta hcg yi.bugün de doktorum dış gebelik olabilir dedi.yardımcı olur musunuz bilgisi olan var mı ?kafam çok karıştı
,canım değerin 0.50 mi çıktı??? eğer böyleyse gebelik yoktur
bu gün hamile olduğumu öğrendimmmm. ilaçlarıma ve iğnelerime başladım... ne olur dua edin bebeğim beni bırakmasınnn
kızlar merhaba ben bişey sorcam bu bat dediğiniz ne oluyor acaba ilk defa burda duydum merak ettim bilgilendirirseniz sevinirim benim bugün adetimin 28.günü hala olmadım test yapsam çıkarmı sizce hep 30 gün dolup ondan sonra 1 hafta geçecek derlerya o yüzden cesaret edemiyorum yapsammı acaba nolur yardım...:18::26:
canım tebrik ederım...nekadardır ıstıyordunuz
yarın vercem canım eğer uyuya kalmazsamçok sevindim canım inşallah bizde kesemizi görüp sonrada kalp atışlarını duyarız tatlım ben hamilelik takviminin o kısmını hiç okumadım yeni gördüm daha
Canım, sanki ovulasyonda dr. takibi güzel oluyormuş inan Bal - Tarçın - Çörekotu yedim 12 gün. Klomen adlı ilaç yuttum 5.gün başladım, 5 gün, günde 1 tane. Dr. bir tane içmene rağmen çok güzel büyüdü ve çok oldu yumoşların dedi. Bugün 12. gün ve iğnemi de verdi, vuruldum, şimdi çalışmalar başlayacak bakalım
Aşılama durumları 2-3 ovulasyon takibinden sonra yapılıyor genelde, önce doğal takip İnşallah 2-3 'e gerek kalmaz da kavuşuruz bebişlerimize canım, hem de ikiz bebişlere inşallah
Amin canım, inşallah
Kızlar, bugün dr. takibim vardı. Solda 2 güzel yumurtam oluşmuştu, bugün 12. günümdeyim ve yumurtaların biri 24 mm, diğeri 26 mm ulaşmış. Dr. ikiz bile olabilir dedi, ama sonra da dedi ki yine de ümit vermiş olmayayım tabi dedi, sonuçta tüp bebekte bile gebelik oluşmayabiliyor dedi, ben de evet biliyorum tabi, kısmet ama ikiz olsun istiyorum da zaten dedim Çatlatma iğnesi de verdi,onu da vuruldum. Bir de beraberlik günlerimizi söyledi, bugünden itibaren gün aşırı dedi. Ayın 29'una kadar beraberlik verdi Çok heyecanlıyım, bakalım bu ay doktor takibinde gelecek mi bebişimiz :18:
Normal bir değer canım, endişelenme. BAT gününde 100'e ulaşmış olacaksın inşallah, ki bu da normal bir değer
Yani tam olarak öyle değil canım, çatladığında birden yükselmiş olduğunu göreceksin zaten ve öylece yüksek devam edecek ilerleyen günler de
Ateşin çok güzel gidiyor canım, BAT'a kaç gün kaldı? Test bile yapabilirsin DPO12'de sonuç belli olur genelde çünkü. Bu saatten sonra ateşinde büyük bir düşüş olmazsa, sabitlenir ya da yükselirse sonu güzel olacak inşallah
kızlar sonucum temiz çıktı korkulacak hiçbişi yokmuş inanın oldu ve bitti hepinize tesekkürler
phiam sana ayrıca tesekkürederim canım cevat bey çok tatlıydı çok kolay oldu
maşallah canım inş hamiş olursun bu ay umarım bekletmezler diorum ölesiene yazıvermişim inş istediğin gibi ikiz olur bende çocukluğumdan beri istiyorum ikiz ama ailede hiç yok aamaaa olmucak diye bişide yok bakalım rahim filminden sonra hamiş kalnlar varmış bakalım bende nasıl olacak
merhaba kızlarr nasılsınz bakalım
phıa cımm ovı testı kullanıyorsn degıl mı