Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431

izmirantalya bak dedim sana hissetmiştim ama... Şimdi sahne senin... Aç gebelik günlüğünü...

günaydınnnnnn kızlaaaaaaaaaaarrr

dün hafif lekelenmem vardı çok korktum hemen doktorumu aradım.artarsa gel demişti.
akşam akıntım koyu kahveye döndü ve hafif pıhtılı gibiydi.
sabah baktım iyice siyaha dönmüştü.
anladım ki üstüne görüyorum yine.
oğlumda 4 ay aynı böyle olmuştu.

dr dan geldik az önce.
çok şükür kesemizi gördük
yolk sac rahim kalınlıgı herşey çok güzelmiş.
5+4 müşüz.
tahmini doğum tarihi 23 Temmuz dedi.
haftaya cuma bebişimizi ve kalp atışımızı görcez İNNNŞALLAHHHH

HAMD OLSUN RABBİMEEEEEEE

Çok zor günler geçirmişsiniz ikinizde.Rabbim bir daha göstermesin böyle acı günler.

Allahım Ne kadar güzel yazmışsın.Herşey yolunda çok şükür.Çoksevindim senin adına.Darısı başıma,başımıza....

Allahım Ne kadar güzel yazmışsın.Herşey yolunda çok şükür.Çoksevindim senin adına.Darısı başıma,başımıza....

AMİNNN darısı başına kuzum inşallah
yha çok sevindim bir sorun olmamasına.
akıntının rengi değişince hemen kötü olmuştum.
ama çok şükür herşey iyiymiş :)
şimdi Cuma gününü bekliyorum 4 gözle

Geçer geçer.Mutluyken daha çabuk geçer zaman Ya sana bi kaç kez sordum ama görmedin sanırım.Belim ve kasıklarım ağrıyor adet olacakmışım gibi.Sende de böylemiydi ağrı?Kür yüzünden sanırım.7.günüm bugün.Dün bitti adetim.

evet galiba yeni canım.doktor geç yumurtlamışsın demişti bana.ama kaç haftalık oluyorki?

5-50 arası 3 hafta sen dörde başlamışsın galiba ama önemli olan değerin gün aşırı yükselmesi tubilossh söylemişti sağlık ocakları ücretsiz yapıyor diye yarı tekrar baktır katlanarak yükselsin inşalllah

ayy kuzu kusura bakma gözümden kaçmış
evet benim çok agrım oldu ama kür bittikten sonra artmıştı çok.
yumurtladıgım donem fenaydı zaten
inşallah sen de faydasını görürsün kuzuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…