ne güzel ben de kurtulurum inşallah:)
inşallah ben başka türlüsünü düşünmüyorum.sende öyle yap inan bana her şer de bir hayır vardır. 2 sene önce bebeğimi kaybettiğimde üzüldüm hemde çok iki hafta belfıtığı yüzünden sağ bacağım tutmaz oldu bacağımı sürüyordum .sinir kanala düşmüş ve uyuşturuyormuş kanal cok darmış bir sürü şey daha araştırdıktan sonra ameliyat oldum çok şükür şimdi çok iyiyi rabbim ne eylerse güzel eyler hamileliğim devam ederken bunları yaşasaydım ne yapardım bilmiyorum inan ki farkında olmuyoruz bazen ama allahım her zaman daha kötüsünden koruyor biz farkına varmasakda
O adamın bütün kitapları var bende.Psikolojik desteğin dini açıdan desteklenerek olması bana daha büyük bir güven veriyor.Ben inanman pek doğaüstü güçlere,evrenin pozitifliğine falanYaradan herşeyi ayarlar,o yön verir.Doğayı da o yaratıyor,neyin gücünden bahsediyorlar değilmi? [/
aynen öyle canım ama gerçekten en büyük psikolojik destek ALLAH'TIR aslında Mevlam bu mübarek günler yüzüsuyu hürmetine hepimiz için hayırlısını versin.
canım dün kötüymüşsün sana destek olamadım kusura bakma kendi derdime düştüm.Ama şunu unutma her gecenin bir sabahı var bulutlar dağılıp senin için en yakın zamanda güneş çıkar inşallah gökkuşağı ile birlikte:))))
Teşekkür ederim canım.Sağolsun arkadaşlarım da moral verdiler bana.Bugün daha iyiyim.Yanlış insanlar beni çok yıpratıyor.Ama insanlara güvenmedende yaşayamazsınki.Benimki biraz fazlaca oluyor ama napıyım bu da benim huyum.Bir kişi daha yaraladı beni yüreğimden.Ne büyük kalbim varmış gelen geçen bıçak saplıyor dolmadı kapasitesi.Canımı acıtan herkezi Allah'a havale ettim.HASBİNALLAH VE NİMEL VEKİL VE NİMEL MEVLA VE NİMEL MEVT.
kızlar kan testim belli oldu betahcg:54.8 progesteron:11.26 nasıl sizce?
Teşekkür ederim canım.Sağolsun arkadaşlarım da moral verdiler bana.Bugün daha iyiyim.Yanlış insanlar beni çok yıpratıyor.Ama insanlara güvenmedende yaşayamazsınki.Benimki biraz fazlaca oluyor ama napıyım bu da benim huyum.Bir kişi daha yaraladı beni yüreğimden.Ne büyük kalbim varmış gelen geçen bıçak saplıyor dolmadı kapasitesi.Canımı acıtan herkezi Allah'a havale ettim.HASBİNALLAH VE NİMEL VEKİL VE NİMEL MEVLA VE NİMEL MEVT.
en güzelini yapmışsın inanki benim de ikokul,ortaokul,lise,üniversite ,çalışma hayatım bugüne bir tane sağlam DOST la gelemdim.İnsanın en iyi dostu bir ALLAH ,bir de aynada gördüğüdür.Sıkma canını bu ay bebeğini verir Mevlam sana bütün sıkıntı dert tasa hepsi gider:))
en güzelini yapmışsın inanki benim de ikokul,ortaokul,lise,üniversite ,çalışma hayatım bugüne bir tane sağlam DOST la gelemdim.İnsanın en iyi dostu bir ALLAH ,bir de aynada gördüğüdür.Sıkma canını bu ay bebeğini verir Mevlam sana bütün sıkıntı dert tasa hepsi gider:))
Sağol canım.Teşekkür ederim duan için.İnsanlara ekmek attıkça taş atmalarından yoruldum.Yaralarım değil de canım acıyor..Geçecek ama bilyiorum.Ben ne kazıklar atlatmadım bu sadece 1 gün yakacak canımı.O günde dündü.Bitti geçti gitti.Anılar,alışkanlıklar elbet zamanla geçer.Ama geçer.
inşallah ben başka türlüsünü düşünmüyorum.sende öyle yap inan bana her şer de bir hayır vardır. 2 sene önce bebeğimi kaybettiğimde üzüldüm hemde çok iki hafta belfıtığı yüzünden sağ bacağım tutmaz oldu bacağımı sürüyordum .sinir kanala düşmüş ve uyuşturuyormuş kanal cok darmış bir sürü şey daha araştırdıktan sonra ameliyat oldum çok şükür şimdi çok iyiyi rabbim ne eylerse güzel eyler hamileliğim devam ederken bunları yaşasaydım ne yapardım bilmiyorum inan ki farkında olmuyoruz bazen ama allahım her zaman daha kötüsünden koruyor biz farkına varmasakda
ben de öyle düşünüyorum canım benim de 3 sene önceki hamileliğimde dr a gittim 7 aylık bebeğimin suyu bitmiş,bir sakatlık olduğunu canımın tehlike de olduğunu hemen hamileliğin sonlandırılmasını söylediler 7 aylık yavrum ben katilmiyim,hayır dedim sakat da olsa ben onu doğuracağım.ama 1 hafta sonra kalbi durdu çok üzüldüm.ama sonra sağlim kafayla düşününce Mevla ben tevekkül edince,sakat bir yavrunun sorumluluğunu vermedi bana şükrettim bende..
günaydınnnnnn kızlaaaaaaaaaaarrr
dün hafif lekelenmem vardı çok korktum hemen doktorumu aradım.artarsa gel demişti.
akşam akıntım koyu kahveye döndü ve hafif pıhtılı gibiydi.
sabah baktım iyice siyaha dönmüştü.
anladım ki üstüne görüyorum yine.
oğlumda 4 ay aynı böyle olmuştu.
dr dan geldik az önce.
çok şükür kesemizi gördük
yolk sac rahim kalınlıgı herşey çok güzelmiş.
5+4 müşüz.
tahmini doğum tarihi 23 Temmuz dedi.
haftaya cuma bebişimizi ve kalp atışımızı görcez İNNNŞALLAHHHH
HAMD OLSUN RABBİMEEEEEEE
AllahımNe kadar güzel yazmışsın.Herşey yolunda çok şükür.Çoksevindim senin adına.Darısı başıma,başımıza....
BAT tarihin kaç? Daha çok yeni gebeliğin.2 günde 2 katına çıkması lazım diye biliyorum.Hayırlı olsun izmirantalyaSağlıkla kucağına da aldırsın rabbim..
AMİNNN darısı başına kuzum inşallah
yha çok sevindim bir sorun olmamasına.
akıntının rengi değişince hemen kötü olmuştum.
ama çok şükür herşey iyiymiş :)
şimdi Cuma gününü bekliyorum 4 gözle
Çok zor günler geçirmişsiniz ikinizde.Rabbim bir daha göstermesin böyle acı günler.
evet galiba yeni canım.doktor geç yumurtlamışsın demişti bana.ama kaç haftalık oluyorki?
evet galiba yeni canım.doktor geç yumurtlamışsın demişti bana.ama kaç haftalık oluyorki?
Geçer geçer.Mutluyken daha çabuk geçer zamanYa sana bi kaç kez sordum ama görmedin sanırım.Belim ve kasıklarım ağrıyor adet olacakmışım gibi.Sende de böylemiydi ağrı?Kür yüzünden sanırım.7.günüm bugün.Dün bitti adetim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?