Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
Kızlar günaydın.

Dün doktora gideceğim demiştim. Adet sancım çok olmuştu. Kist mi oluştu diye korkmuştum.Çünkü klomen kullanmıştım. Çok şükür hiçbir problem yokmuş. Kistimde yokmuş. Çok rahatladım.

Kızlar bide doktor bana 9 gün bekle. 12.ci günden itibaren günaşırı ilişki dedi. Bakalım aralık ayında neler yaşıyacaz.

Kızlar bide doktor bana 9 gün bekle. 12.ci günden itibaren günaşırı ilişki dedi. Bakalım aralık ayında neler yaşıyacaz.
Sen yazınca aklıma geldi.Geçen gün aklıma takıldı.Yumurtla çatladıktan sonra 24-36 saat içinde döllenmesi lazım ya şimdi biz çatladıktan sonra ilişkiyi fazlalaştırıyoruz.Ama spermin yumurtayı bulma süresi en az 10 saat.Yani eğer yumurta 24 saat içinde kapanırsa yakalayamayız.Yumurtlamadan önceki günü mutlaka değerlendirmeliyizki sperm yumurtayı bulduğu anda çatlak olsun Çatlak yumurta Pek komik oldu.Geç döllenmeyi de göz önüne alırsak adete kadar günaşırı ilişki olmalı.Offf ne çok hesap yapmışım Amaan olacaktır herhalde vakti saati gelince sıpalarım.Neyi hesaplıyorsam.Sebebini işliyoruz.Devamızı arıyoruz.Hem tıp hemde alternatif tıpla destek oluyoruz vücudumuza.
Neyse size okuduğum kitabı söyleyim.Bana çok iyi geliyor o kitap.Muhammed Bozdağ'ın Ruhsal Zeka adlı kitabı.Var mı aranızda okuyan?

ayşem akıntı takibi ni mutlaka yap eniyiy yolu ogösteriyor .ve spermin de canlı kalma süresü var . akıntı takibiyle mutlaka oluyor. int. e göre 12 ve 13 günlerde böyle akıntı başlıyor bende ama bu ay adetim bittikten 2 gün sonra başladı .

Valla bende akıntı adetin 4.günü başladı.O gün hiç kanama olmadı akşama kadar kremsi akıntı geldi.Sanırım iltihaptı o.Ballı kür yiyorum ya ondan oldu galiba.Bugün 7.günüm ve kasıklarımla belim ağrıyor.Tubiloshda da ağrı olmuştu yumurtlama zamanında.Ben geçen ay 10.gün yumurtladım.Doktoruma tesadüf 10.gün gitmiştim o söyledi çatlamak üzere diye.Ben erken yumurtlayanlardanım sanırım. Akıntıyla beraber ağrı ve kramp da olur bende.Hatta hafif pembemsi gelir akıntı çatlayınca.Hatta o günleri mutlaka değerlendiriyoruz.Ateş takibimi yapıyoum bu ay bir de.Kısmet olmayınca olmuyor işte.2 ay önceki adetim 1 gün gecikti.Ama ben tansiyon problemi yaşadığım için o akşam serum yedim.O gece de adet oldum.Geçen ay da adete 4 gün kala serum vurundum yine tansyion yüzünden.O gün gece de adet oldum.Acaba diyorum serum söktürücü etkimi yapıyor?Erken gelmesi hiç olmamıştı bugüne kadr.Hemde 4 gün.:44::44:

Ben okudum canim cok guzel bir kitap ayrica eyni yazarin sonsuzluk yolculugu ve sevgi zekasi da cok guzel tavsiye ederim canim

Ben okudum canim cok guzel bir kitap ayrica eyni yazarin sonsuzluk yolculugu ve sevgi zekasi da cok guzel tavsiye ederim canim

O adamın bütün kitapları var bende.Psikolojik desteğin dini açıdan desteklenerek olması bana daha büyük bir güven veriyor.Ben inanman pek doğaüstü güçlere,evrenin pozitifliğine falan Yaradan herşeyi ayarlar,o yön verir.Doğayı da o yaratıyor,neyin gücünden bahsediyorlar değilmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…