Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431

Günaydın canım sıkma canını lütfen herşey allahın taktiri öyle kötü düşünme ümitsizliye kapılma sakın en ummadığın anda gelecektir bebeğin emin ol bol bol dua et...

Canım adetimin ikinci gunü bugün evde ateş ölçer yok eşimi birazdan yollicam . Nasıl uygulamam lazım canım hergun mü ölçeceğim

Hergün sabah 6-8 arası ama hergün aynı saatte.Dil altından ve dijitalle ölçeceksin.Ve yataktan çıkmadan ölçeceksin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Canım hergun vekili saattlerdemi ölçümden. Peki yumurtladigimi nasıl anlayacagim

Ateşin birgün aniden düşmesi yumurtladığını,ertesi gün aniden yükselmesi çatladığını gösteriyor.Yatay ve dikey kırmızı bir çizgi oluşuyor tabloda.O gün yumurtladığını gösteriyor.Eğer o günü tahmin edebilirsen (akıntıdan falan) ondan öncesini de sonrasını da değerlendireceksin.Geç yumurtlamaya karşı adete kadar ilişkiyi sürdür.Özellikle sabahları.

408885 Ovulation charts on FertilityFriend.com ayşe yaa benimkine baksana çok saçma hep aynı bende mi yanlışlık var ateş ölçerdemi anlamadım gitti yaa

Hayır canım gayet normal.Düzenli gidiyor ateşin.Bi düşse bi çıksa o garip oluyor.Canavar dişleri gibi inişli çıkışlı o kadar garip tablolar gördümki bu konuyu araştırırken Bende de düşüş olunca bu ne ya dedim.Meğerse 45dk erken ölçtüm diye düşük çıkmış olabilirmiş.Diğer sayfaya gönderirsen topic sahibi yorum yapıyor sağolsun

Canlar cevaplarınız için tsk. Bugün ilçelerim anlaşıldı yarın ola hayır ola. Kızlar ben kahvaltıya kaçar sonra gorusuruz

tamam canım saolasın.bende dedim acaba bir yerde yanlış mı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…