- 29 Eylül 2012
- 775
- 60
- 298
allahım banada nasip edermi ki bebegim olmasını... neden olnuyor anlamıyrm.. herkez hamilemisn deglmisn diyp duruyr.. 14aylık evlıym kızlar cok moralim bozuk bu sabah acaba eşime bi gun sizler gbi hamileym hastaneye gideşm diye bilcem mi? sabah sabah aglıycam tutu off yaaa icim acıyo
canım günaydın kansızlığı bilmiyorum ama ateş ölçmeye bu ay bende başladım adetimin 2.günü
Canım adetimin ikinci gunü bugün evde ateş ölçer yok eşimi birazdan yollicam . Nasıl uygulamam lazım canım hergun mü ölçeceğim
408838 Ovulation charts on FertilityFriend.com benim ateş tablom.hergün ölçtüğüm ateşi yazıyorum buraya.O da bana yumurtlama günümü söyleyecek.Ve ateşim yumurtlama gününden sonra düşmeyecek(özellikle adete son 4 gün kala) bende hamileyim diyeceğim size
Hergün sabah 6-8 arası ama hergün aynı saatte.Dil altından ve dijitalle ölçeceksin.Ve yataktan çıkmadan ölçeceksin.
408838 Ovulation charts on FertilityFriend.com benim ateş tablom.hergün ölçtüğüm ateşi yazıyorum buraya.O da bana yumurtlama günümü söyleyecek.Ve ateşim yumurtlama gününden sonra düşmeyecek(özellikle adete son 4 gün kala) bende hamileyim diyeceğim size
Canım hergun vekili saattlerdemi ölçümden. Peki yumurtladigimi nasıl anlayacagim
408885 Ovulation charts on FertilityFriend.com ayşe yaa benimkine baksana çok saçma hep aynı bende mi yanlışlık var ateş ölçerdemi anlamadım gitti yaa
Kızlar selam nasılsiniZ bende iste söyle böyle. Kızlar kansizlik gebeliği engelledik bilen varmi. Birde ateş ölçme yöntemiyle denemek istiyorum bı bilen varmi
Hayır canım gayet normal.Düzenli gidiyor ateşin.Bi düşse bi çıksa o garip oluyor.Canavar dişleri gibi inişli çıkışlı o kadar garip tablolar gördümki bu konuyu araştırırkenBende de düşüş olunca bu ne ya dedim.Meğerse 45dk erken ölçtüm diye düşük çıkmış olabilirmiş.Diğer sayfaya gönderirsen topic sahibi yorum yapıyor sağolsun
günaydın tatlım naber nasılsınGünaydın ebsonn.
günaydın ebson nasılsın
günaydın tatlım naber nasılsın
günaydın şekerim iyiyim sen nasılsın
herkese günaydın. fmfm nasılsın test yaptırdınmı[/QUOTSimdi hastaneden geldim sonuc 12.30 da sabah esim bir test daha aldi o da 2 .cizgi silik cikti bakalim hayirlisi endise ve merakla bekliyorum(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?