- 16 Temmuz 2012
- 1.593
- 2
- 86
ayyy çok heyecanladırdın beni şimdi umarım öyledir :) ama çok çağırıyorum bu ay öyle hissediyorum:)
kız bak takip edecem seni güzel haberini bekliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayyy çok heyecanladırdın beni şimdi umarım öyledir :) ama çok çağırıyorum bu ay öyle hissediyorum:)
Kötüyüm.. İyi bile demek gelmiyor içimden....Günaydın canım nasılsın....
Allah razı olsun canım bu bekleyiş gerçekten zor eşim illa bir dr a daha gidelim diyor inanmak istemiyor,konduramıyor bilmiyorum Mevla diyor ya"size şer görünenleri hayır yaparım,size hayır görünenleri şer yaparım "diye vardır bu işte de bir hayır diyorum.Hasta duası kabul olurmuş Mevlam hepinize sağlıkla,hayırla bebeklerinizi kucağınıza almak nasip etsin.Bana da en yakın zamanda şifa versin inşallah:)))
Kötüyüm.. İyi bile demek gelmiyor içimden....
Amin Feyzacım.Kötü anıları yaşıyorsun şu an.Herşey güzel olacak senin,eşin ve çocukların için...
ayşem hayırdır ne oldu niye kötüsün
kız bak takip edecem seni güzel haberini bekliyorum
Zor hemde çok çok zor günler geçiriyorum.Ve bana destek olacağını düşündüğüm en yakın arkadaşım 4 gündür trip yapıyor bana.Görmezden gelemiyorum.Hem sürekli gözümün önünde olduğundan,hem de çok değer verdiğimden.Ağlamaktan bile yoruldum.Kimseye güvenim kalmadı sanki..
tamam canım söz eğer olursa ilk sizlerle baylaşacam :))
canım sana sadece şunu söylüm insana kendi anne babasından başka kimse destekçi olup yanında olmaz ben arkadaşlıklara inanmıyorum belki aramızda istisna olanlar vardır. fakat kimse için ağlama sen güçlü dur çevrendeki insanlara sana acımalarına ilgilenmelerine izin verme bak burada bizler varız biz sana destek oluruz sakın ağlama tamammı canım benimsil gözlerini
Yıpratma kendini hiç üzülme...Kendisi senin için ağlar mı? Bunları görmek yaşamak iyi oluyor, ayırd edici oluyor...
canım böyle zamanlarda çevrendekileri daha iyi anlarsın işte seni üzen insanları salla gitsinYok ben aptalın biriyim.Çok kazık yedim insanlardan.Çok haksızlığa uğradım yine de akıllanmadım. İnsanları seviyorum,onlarla bişeyler paylaşmayı,dertlerine sevinçlerine ortak olmayı,yardım etmeyi seviyorum.Bunları da hep kendimden ödün vererek yapıyoum.En büyük hatam bu benim.Kendimi hep 2.planda tutuyorum.Sevdiklerim kendimden bile önce geliyor.Ama hep kazık yiyen ben oluyorum.Bunu da atlatırım.Sonra yine aynısı olur.Ben despot,kimseyle iletişim kurmayan,soğuk biri olamam.Olmak da istememki
Zor bi dönemden geçiyorum bu aralar.3 gündür de en yakın arkadaşımın tribiyle uğraşıyorum.Bu zor günlerimde beni yalnız bırakmasına içerledim.Sende yakın dostummuş gibi benim adıma sevinince patladım.Hemde işyerinde.2 gündür kasıklarım sızlıyordu.Bu gece ağrıdı resmen adet olacakmışım gibi.Bugün son günüm jübilemi yapıyor adetim.Yoksa senin kür mü bu? Kasıklarım,belim ağrıyor resmen..
günaydın fıstıklar
kızlar.. bat yaklaştı yaa bi tuhaf oldum takmaya başladım iyice... dun evde test yaptm akşam.. bebetimesla. bole bi tuhaf o test 3cizgi gordum :)
biri ortada kırmızı... onunde ve arkasındada golge gibi gris ıkı cızgi vardı :)
günaydın kızlarrr nasılsınız benim bat dündü ama adet olmadım olucam gibi hissediyorum gidip bakıyorum birsey yok.hayırlısı...
iş arkadaşımda beni ruyasında görmüş bilmiyordum hamileymişim diyormusumm
inş öyledir tubişimmGÜÜÜNAAYYYDIINNNN
nasılsınız Can ARKADAŞLARIM
ben heyecanla beklemeye devam ediyorum :)
yarın da geçinde dr randevuuuuummmmmmm
dua edin benim için olurmu kuzularım
yha gece kötü bir rüya gördüm.Allah'tan kan rüyayı bozuyor.
neyse pozitif olup yola devam etmeye bakalım degilmii
tatlım benim,en yakın arkadaşın durduk yere sana trip stıyorsa o zaten senin EN YAKIN ARKADAŞIN olamamıştırki
sakın sıkıntı yapma ve üzülme.
kimsenin peşinden gitme.bırak karşıdaki senin peşinden gelsin.
madem ihtiyacın oldugunda yanında değil,o zaman neden kafana takıyorsunki? salla gitsin be kuzuuuuuu
biz ne güne duruyoruz
Güzel arkadaşım benim.stres yapıp da üzme kendini daha fazla.
seni çok seviyoruz
ebsonummmm 4 gözlle hamiş olmasını beklediğim kuzummm nasılsın bakalım bugün?
ayyy canım bebetime en alınmaması gerken testlerden biri bence.
kaç defa aldım ve her defasında 2.çizgi gri bir şekilde beliriyordu.
bence kesinlikle ihmal etme ve başka bir marka test al yap.
inşallah meleğin seninledir
ayyyyyyyyyy sevdammm süper biir haber bu.inşallah bebişten dolayıdır gecikmen
heyecanla bkliyorum haberlerini
GÜÜÜNAAYYYDIINNNN
nasılsınız Can ARKADAŞLARIM
ben heyecanla beklemeye devam ediyorum :)
yarın da geçinde dr randevuuuuummmmmmm
dua edin benim için olurmu kuzularım
yha gece kötü bir rüya gördüm.Allah'tan kan rüyayı bozuyor.
neyse pozitif olup yola devam etmeye bakalım degilmii
tatlım benim,en yakın arkadaşın durduk yere sana trip stıyorsa o zaten senin EN YAKIN ARKADAŞIN olamamıştırki
sakın sıkıntı yapma ve üzülme.
kimsenin peşinden gitme.bırak karşıdaki senin peşinden gelsin.
madem ihtiyacın oldugunda yanında değil,o zaman neden kafana takıyorsunki? salla gitsin be kuzuuuuuu
biz ne güne duruyoruz
Güzel arkadaşım benim.stres yapıp da üzme kendini daha fazla.
seni çok seviyoruz
ebsonummmm 4 gözlle hamiş olmasını beklediğim kuzummm nasılsın bakalım bugün?
ayyy canım bebetime en alınmaması gerken testlerden biri bence.
kaç defa aldım ve her defasında 2.çizgi gri bir şekilde beliriyordu.
bence kesinlikle ihmal etme ve başka bir marka test al yap.
inşallah meleğin seninledir
ayyyyyyyyyy sevdammm süper biir haber bu.inşallah bebişten dolayıdır gecikmen
heyecanla bkliyorum haberlerini
kızlar doktordan geldim adetime 2 gün kala kan değerim 140.06 çıktı normalmi
inş öyledir tubişimm
sağlıklı bi bebek sağlıklı bi hamilelik gecirirsin inş kalp atışlarını duyunca mest oluyor insan rabbim hepimize yaşatsın o duyguyu
iyiyim canım sağol senin için dua ediyorum kız bugün tam sabah ezanı okunuyordu uykum kaçtı kalktım herkes için dua ettim rabbim hamişlere sağ salim doğurmayı bizlerede tez zamanda hamiş olmayı nasip etsin
kııııııııııııııııııııııııııııızzzzzzzzzzzzzzzzzzz tebrik ederım canıkom....ne mutlu haber verdın sen sımcık...cok sevındım...adetın kac gün gecmıstı canım
kııııııııııııııııııııııııııııızzzzzzzzzzzzzzzzzzz tebrik ederım canıkom....ne mutlu haber verdın sen sımcık...cok sevındım...adetın kac gün gecmıstı canım
AMİNNN
Allah razı olsun canımm duaların için
Darısı başına inşallah en kısa zamanda
Ebsonumm Allah razı olsun senden de tatlım benim yaa,
Rabbim hepimizin dualarını kabul eder inşallahh...
canım onun bat dün dü sanırım
sen nasılsın ebimmmmmmmm
bat a kaç kaldııııııııı
ya canım sen ateş takibi yapıyordun ya şey soracam sana şimdi bende yapıyorumda eğer adet olacaksam ne zaman düşmeye başlar ateşşim şimdilerde çok yükseklerde 37 ve 36.9 çıkıyor hep