nerelerdesin kız sen hiç görmüyorum
canıkom bat bugün..beklıyorum iste...dün acayıp yoruldum bıraz akıntımın rengı koyu geldı canımcanım..korkuyorum bıraz...bugün yatıp dınlenıyorum canım..sen nasılsın
evet canım her sabah aynı saatte ölçüyorum eşim işe giderken alarm kuruyorum ya onun için saatim hiç değişmez uyanır uyanmaz yaparım baş ucumda duruyor bana da çok yüksek geldi ateşim son 4 gündür sabit 37 çıkıyorcanım bunlar yataktan kalkmadan ve aynı saatte ölçtüğün ateşlerin mi
ben 2 ay ölçmüştüm,birinde hamiş deiğildik,ikincisinde hamileydim oğluma
hamile olmadıgımda bat a 3-4 gün kala belli etti kendini.
yawaş yawaş düşüşe geçti.bende doğal olarak anladım hamiş olmadıgımı.
ama oğlumda derece derece arttı ve en yüksek 36.8 gördüm ben.
hakkında hayırlısı tatlım
inşallah bebişin gelir bu ay
evet canım her sabah aynı saatte ölçüyorum eşim işe giderken alarm kuruyorum ya onun için saatim hiç değişmez uyanır uyanmaz yaparım baş ucumda duruyor bana da çok yüksek geldi ateşim son 4 gündür sabit 37 çıkıyor
iyiyim canım ya öyle bekliyoruz işte bebişlerimizicanıkom ben ara ara burdayım bırlıkte rast gelmemısız demekkı...nasılsın canım
peki bat a nekadar vardı??
canm test yapmadınmıııııııııı
aman kuzu dikkat et kendinee
bol bol dinlen ve yorma kendini.
ben halen yataktayım
pinekliyorum öyle.
saat 8-9 gibi kalkıp kahvaltımı ettim ilaçlarımı aldım geri yattım.
şu an iğrenç bir agız tatsızlıgı ve çok oturdugum için bel ağrısı dışında sıkıntım yok çok şükür.
azcık da uzanıp yazayım dimi
yarım saat sonra iğne saatimm...
o bile sevinç veriyor bana
6 gün var canım eğer bundan sonraki günlerde düşerse adet olacam demek
fmfm arkadaşımıza acil şifa diliyorum, büyük geçmiş olsun...
iyiyim canım ya öyle bekliyoruz işte bebişlerimizi
yok canım bu ay tamamen boşladım ben adet olunca biyopsi falan almışlardı bu ay baya sorunlu geçmişti kanser testleri yaptı doktor küçük bi kist vardı ilaçfalan verdi bide eşim bu ay hep geç geliyordu işlerden dolayı yumurtlama tarihimi bile bilmiyordum yani eğer hamiş olursam çok büyük süpriz olur banakendını nasıl hıssedıyorsun..bata az kalmıs bu ay hazırlıklarını ıyı yapabıldınmı
canım kendıne dıkkat et bebısın ıyı gelısır ınsallahda kucagına hayırlısıyla alırsın umarım canım.....doktorun ne dıyo? ıkız haberı olabılırmıymıs???ben test yapmadım canım dün aksam cok ayakta kaldım kosturdum .hele bugün bı gecsın kırmızılar bı gelmesın yarın yapcam testı
yok canım bu ay tamamen boşladım ben adet olunca biyopsi falan almışlardı bu ay baya sorunlu geçmişti kanser testleri yaptı doktor küçük bi kist vardı ilaçfalan verdi bide eşim bu ay hep geç geliyordu işlerden dolayı yumurtlama tarihimi bile bilmiyordum yani eğer hamiş olursam çok büyük süpriz olur bana
Canım randevum daha cuma günü.
sabırsızlıkla bekliyorum.
bu deger ilk önce çoğul gebeliği düşündürüyor dedi.
hayırlısı bakalım.
dinlenmeye devam ediyorum.Allah razı olsun duaların için.
inşallah senin kırmızılar gelmez de yarın senin haberinle coşarızzzzzzzz
kızlar oğluş uyandı bana az müsadeee
kııııııııııııııııııııııııııııızzzzzzzzzzzzzzzzzzz tebrik ederım canıkom....ne mutlu haber verdın sen sımcık...cok sevındım...adetın kac gün gecmıstı canım
adet günüm dündü canım
selam arkadaslar nasilsinizzz.....
ıyız sabırla beklıyoruz canım.sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?