Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
canıkom bat bugün..beklıyorum iste...dün acayıp yoruldum bıraz akıntımın rengı koyu geldı canımcanım..korkuyorum bıraz...bugün yatıp dınlenıyorum canım..sen nasılsın

canm test yapmadınmıııııııııı

aman kuzu dikkat et kendinee
bol bol dinlen ve yorma kendini.

ben halen yataktayım
pinekliyorum öyle.
saat 8-9 gibi kalkıp kahvaltımı ettim ilaçlarımı aldım geri yattım.
şu an iğrenç bir agız tatsızlıgı ve çok oturdugum için bel ağrısı dışında sıkıntım yok çok şükür.
azcık da uzanıp yazayım dimi

yarım saat sonra iğne saatimm...

o bile sevinç veriyor bana

evet canım her sabah aynı saatte ölçüyorum eşim işe giderken alarm kuruyorum ya onun için saatim hiç değişmez uyanır uyanmaz yaparım baş ucumda duruyor bana da çok yüksek geldi ateşim son 4 gündür sabit 37 çıkıyor

peki bat a nekadar vardı??

canım kendıne dıkkat et bebısın ıyı gelısır ınsallahda kucagına hayırlısıyla alırsın umarım canım.....doktorun ne dıyo? ıkız haberı olabılırmıymıs???ben test yapmadım canım dün aksam cok ayakta kaldım kosturdum .hele bugün bı gecsın kırmızılar bı gelmesın yarın yapcam testı

kendını nasıl hıssedıyorsun..bata az kalmıs bu ay hazırlıklarını ıyı yapabıldınmı
yok canım bu ay tamamen boşladım ben adet olunca biyopsi falan almışlardı bu ay baya sorunlu geçmişti kanser testleri yaptı doktor küçük bi kist vardı ilaçfalan verdi bide eşim bu ay hep geç geliyordu işlerden dolayı yumurtlama tarihimi bile bilmiyordum yani eğer hamiş olursam çok büyük süpriz olur bana

kızlar yemeğe çıkıyorum ben gelince görüşürüz

Canım randevum daha cuma günü.
sabırsızlıkla bekliyorum.
bu deger ilk önce çoğul gebeliği düşündürüyor dedi.
hayırlısı bakalım.
dinlenmeye devam ediyorum.Allah razı olsun duaların için.

inşallah senin kırmızılar gelmez de yarın senin haberinle coşarızzzzzzzz

kızlar oğluş uyandı bana az müsadeee

kımbılır nasıp oldumu en ummadık anda bıle gelır..tabı sen yıne cok ümitlenme canım..hayal kırıklıgı okadar büyük oluyor

müsade senın tatlım...öpüldün sonra görüsürüz canıkom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…