Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431

Canım, zorlu bir sürece girdin farkındayım ama canım erken teşhis çok önemli biliyorsun ve daha kesinleşmiş bir durum da değil. Ama sonuç olumsuz çıksa bile erkenden gereken yapılacaktır. Allah çaresiz hastalık vermesin. Senin tedavi şansın olacak neyse ki, sonrasında da dikkat ve takip altında olacaksın hepsi bu olacak gör bak tatlım... Korkularına hak veriyorum ama nolur bu senin rahatsızlığını tetikleyecek boyutta olmasın, ümitlerin galip gelsin, kırsın geçsin onu!!

Cok tesekkurler desteginiz icin insallah hrsey daha guzel olacak inanmak istiyorum buna eger ki hamileysem daha da farkli bir surec bekliyor mevlam kolay etsin

ah canım.çok geçmiş olsun.çok üzüldüm.ben kısa zamanda en iyi şekilde atlatıcağına inanıyorum sende inan lütfen.

Al benden de o kadar, ben de ikizimiz olsun istiyorum. :13: Birini buldum da ikisini istiyorum tövbe tövbeee, ama kısmet demi kızlaaarrr

canım benim yumoşların çok güzel doktorunun da dediği gibi ben 6 ay kullandım ilaç benm sadece 1 tane oluyodu ve 18 19 mm yi geçmiyodu inşallah bu ay olur senin ve diğer arkadaşlarımızın benim olma şansı yok bikaç ay daha yine prolaktin yüksek çıktı malesf bende ikizim olsun isterim aslında dediğin gibi birini buldukta ikincisinide istiyoz boşuna demiyolar insanoğlu çiğ süt emmiş die doyumsuzuz işte Rabbim hepimizin gönlüne göre versin

Cok tesekkurler desteginiz icin insallah hrsey daha guzel olacak inanmak istiyorum buna eger ki hamileysem daha da farkli bir surec bekliyor mevlam kolay etsin

inşallah hamilesindir canım ve inşallah bu hastalığı bebeğinle birlikte atlatırsın, Allahtan ümidini kesme sakın

senden de razı olsun bitanem benim.
neden agliosun tatlım yaaa güll hep gülllll
Zor bi dönemden geçiyorum bu aralar.3 gündür de en yakın arkadaşımın tribiyle uğraşıyorum.Bu zor günlerimde beni yalnız bırakmasına içerledim.Sende yakın dostummuş gibi benim adıma sevinince patladım.Hemde işyerinde.2 gündür kasıklarım sızlıyordu.Bu gece ağrıdı resmen adet olacakmışım gibi.Bugün son günüm jübilemi yapıyor adetim.Yoksa senin kür mü bu? Kasıklarım,belim ağrıyor resmen..

Korkma Feyzacım.O senden korksun.Rabbim ellerimizi boş çevirmeyecek inanıyorum ben.Kötü bi anı olarak kalacak bugünlerin.Herşeyin en hayırlısını verecek Yaradan.Hamileysen de hamile değilsen de.Şu anki önceliğin tabiki şüphelendikleri mikrop.Rabbim hem onu hemde bebek bekleyişini aynı anda mutlu sona erdirsin inşallah...

Günaydın tuanazehra

kızlar.. bat yaklaştı yaa bi tuhaf oldum takmaya başladım iyice... dun evde test yaptm akşam.. bebetimesla. bole bi tuhaf o test 3cizgi gordum :)
biri ortada kırmızı... onunde ve arkasındada golge gibi gris ıkı cızgi vardı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…