Arkadaslar dualariniz icin tesekkurler bugun de gittigim dr ayni seyleri soyledi rahim agzi kanserinden bir onceki evre cikmis tabi yinede biyopsi sonucu onemli ama su an biyopsi yapamiyorlar hem gebelik suphesi nedeniyle hem de dr akintimi cok buldu bu durumda once fitil kullanicam akinti icin hem de adet beklenecek tabi gelirse eger adet olursam adetten sonraki ilk gun biyopsi yapilacak ama dr artik sen cok risklisin dedi hem gebelik olrak hem kadin olarak ama rahmi komple almayi dusunmuyormus cok gencsin dedi bakalim simdi 1 hafta beklemedeyim kismet korkuyorum hem de cok(((
Canım, zorlu bir sürece girdin farkındayım ama canım erken teşhis çok önemli biliyorsun ve daha kesinleşmiş bir durum da değil. Ama sonuç olumsuz çıksa bile erkenden gereken yapılacaktır. Allah çaresiz hastalık vermesin. Senin tedavi şansın olacak neyse ki, sonrasında da dikkat ve takip altında olacaksın hepsi bu olacak gör bak tatlım... Korkularına hak veriyorum ama nolur bu senin rahatsızlığını tetikleyecek boyutta olmasın, ümitlerin galip gelsin, kırsın geçsin onu!!
Canım, benim doktorum bana günde 1 tane verdi. Reglin 5. günü başlanıyor ve 5 gün içiliyor. O ay için toplam 5 klomen tablet oluyor yani
Arkadaslar dualariniz icin tesekkurler bugun de gittigim dr ayni seyleri soyledi rahim agzi kanserinden bir onceki evre cikmis tabi yinede biyopsi sonucu onemli ama su an biyopsi yapamiyorlar hem gebelik suphesi nedeniyle hem de dr akintimi cok buldu bu durumda once fitil kullanicam akinti icin hem de adet beklenecek tabi gelirse eger adet olursam adetten sonraki ilk gun biyopsi yapilacak ama dr artik sen cok risklisin dedi hem gebelik olrak hem kadin olarak ama rahmi komple almayi dusunmuyormus cok gencsin dedi bakalim simdi 1 hafta beklemedeyim kismet korkuyorum hem de cok(((
Eveettt, şimdi kendimi anlatabilirim, Peri'yi kutladım, Ayse'ye ve Sevda'ya tablosunu anlattım, sıra bendeee
Yaklaşık 1 saat önce doktordan geldim kızlar, ovulasyon takibi yapıyordu doktorum. Bugün regl 10. günüm, yumurtalarım solda iki tane oluşmuş biri 18.4 mm diğeri 21,4 mm, doktor çok beğendi Klomen 1 tane içmene rağmen (5 gün) oldukça iyi dedi, perşembe günü tekrar kontrol bakalım o gün çatlamış olacak mı, ya da çatlatma iğnesine mi gerek olacak bilmiyoruz, ama sanırım yumurta adedi ve ölçüleri iyiymiş ben çok bilmesem de, çünkü bu takip sürecine yeni başladım henüz araştırmadım :44:
Al benden de o kadar, ben de ikizimiz olsun istiyorum. :13: Birini buldum da ikisini istiyorum tövbe tövbeee, ama kısmet demi kızlaaarrr
Cok tesekkurler desteginiz icin insallah hrsey daha guzel olacak inanmak istiyorum buna eger ki hamileysem daha da farkli bir surec bekliyor mevlam kolay etsin
Zor bi dönemden geçiyorum bu aralar.3 gündür de en yakın arkadaşımın tribiyle uğraşıyorum.Bu zor günlerimde beni yalnız bırakmasına içerledim.Sende yakın dostummuş gibi benim adıma sevinince patladım.Hemde işyerinde.2 gündür kasıklarım sızlıyordu.Bu gece ağrıdı resmen adet olacakmışım gibi.Bugün son günüm jübilemi yapıyor adetim.Yoksa senin kür mü bu? Kasıklarım,belim ağrıyor resmen..senden de razı olsun bitanem benim.
neden agliosun tatlım yaaa güll hep gülllll
Günaydınlar
yapmadığımız şey kalmadı kız onuda yap bakalımherkeze gunaydın kızlar... şu maydonozlu sutlu kuru okudum şimdi size yapıyım mi bat 30 kasim???
herkeze gunaydın kızlar... şu maydonozlu sutlu kuru okudum şimdi size yapıyım mi bat 30 kasim???
Günaydın...Onu yumurtlama günlerinde yapın diyorlar.Rahmi temizlediği için bence yapma.Oluşmakta olan bi minik varsa zarar verir belki Allah korusun..
yapmadığımız şey kalmadı kız onuda yap bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?