• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
İzmirantalya diğer arkadaşların dediği gibi yumurtan geç atılmış bunu sonucunda da geç döllenme olmuş olabilir...Bu aşamada bir söktürücü kullanman yanlış olabilir... En iyi sen analiz edebilirsin bu durumu...Biraz daha beklemekte yarar var... Ben de katılıyorum hergün yeni bişey okuyup şaşırmıyor değiliz... Aman yanlış birşey yapmayalım...

evet canım korktum bende çok.

canım değerin yuksekmi bende dostinex kullanıcam 2.kez ilk sefe 37 idi şimdi 28

masallah gözün aydın darısı basımıza

inş canım olsun ve biz mutlu olaalım
phia sen ben ebbicim tuğram peram eylülden beri beraberiz unuttuğum kimse varsa kusura bakmasın

canım nasılsın bebişin büyüyor masalah :nazar: biz beklemedeyiz

geçmiş olsun canım belkide vardı tutunamadı hayırlısı

bencede kullanma canım bekle biraz daha belli olmaz topiğin birinde kadın battan 17 18 gün sonra öğrenmiş gebeliğini bakarsın bebeiş geliverir

ne diyorsun 17-18 gün sonra mı? şaka gibi yaa.amannn ben nasıl dayanırım o tarihlere kadar .ay çatlarım yaa.birde ben hayatımda ilk defa gecikme yaşıyorum.28.gün adet olurdum ben mutlaka.bu ay ne oldu anlamadım hiç :(

ne diyorsun 17-18 gün sonra mı? şaka gibi yaa.amannn ben nasıl dayanırım o tarihlere kadar .ay çatlarım yaa.birde ben hayatımda ilk defa gecikme yaşıyorum.28.gün adet olurdum ben mutlaka.bu ay ne oldu anlamadım hiç :(

hangi topicti hatırlamıyorum tatlım oda perişan olmuş git gel git gel sonunda bebişine kavuşmuş onun bebişide baya nazlıymış yanee:1: belki seninki daha önce belli olur herkes a

ynı değil

savaşçım geçmiş olsun biyopsimi olucaksın tiroiddden bendeded nodüller var 2 yıldır baktırmıyorum ultrasonla biyopsi küçük iğneyle girip nodulden doku alıyorlar diye biliyorum ben

aynen bende tahminime göre adetine yakın hamile kalmışın dedi
ben ilaç kullanıyordum adet için ama ilaça göre 29 ekimde adet olmam gerekiyordu
ama o zaman bebeğimin daha büyük olması gerekmiyor mu
çok karışık kafam

canım sende geç yumurtluyor olabilirsin bu sebebten geç döllenme olmuştur büyük ihtimal sorun yok canım bebişin ve sen iyi ol tatlım:16:

phiacım yumoşların çok ii bence yakında çatlayacaklar hadi bakalım sence o hastaneye bi şans daha versemmi ne diyorsun çok karasıızm

mesala benim burdaki takvimde 5 haftalık diyor ya doğru değil canım ben adetimin 22.günü yumurtladım o günden bu tarafa sayarsam 10 gün oldu daha yani senin anlıycan 2 haftalık bile değil zaten doktora gittinmi belli olur o zaman tatlım şimdi sen ve bütün hamişler hamiş adayları kendimize güzel güzel bakıcaz stresten uzak huzur dolu vakit geçireceğiz burda :16

hangi topicti hatırlamıyorum tatlım oda perişan olmuş git gel git gel sonunda bebişine kavuşmuş onun bebişide baya nazlıymış yanee:1: belki seninki daha önce belli olur herkes a

ynı değil

bak tatlım bende eski topiclerde böyle birşey buldum :

Konu Sahibi : fen_ci #18 baharyagmuru
Papatya

Giriş tarihi
Nov 2010

arkadaslar herkese sağlıklı bebişler diliyorum son adet tarihim 10 kasım 19 aralıkta adet olmayınca kan testi yapıldı 0.01 yani negatif cıktı o ay adet olmadım 4 ocakta test yapıldı 4 haftalık hamileydim gec döllenme yani suan 5 bucuk aylık hamilşeyim sabırlı olun ve testleri yineleyin

çok enteresan dimi?

bak tatlım bende eski topiclerde böyle birşey buldum :

Konu Sahibi : fen_ci #18 baharyagmuru
Papatya

Giriş tarihi
Nov 2010

arkadaslar herkese sağlıklı bebişler diliyorum son adet tarihim 10 kasım 19 aralıkta adet olmayınca kan testi yapıldı 0.01 yani negatif cıktı o ay adet olmadım 4 ocakta test yapıldı 4 haftalık hamileydim gec döllenme yani suan 5 bucuk aylık hamilşeyim sabırlı olun ve testleri yineleyin

çok enteresan dimi?

Allahın takdiri canım bilinmeyen yanı çok rabbim verince hertürlüsü olabilir kimileri kaç gün önce öğreniyor kimileri kaç gün sonra kader nasippp

phiacım sana güveniyorum bi sürü yer buldum ama karar veremedim :19:

Sunbal'ım, ben bugün gittim ya doktora, seni de söyledim. Dedim ki dün de arkadaşım geldi size kadınlar kulübü sitesinden arkadaşım dedim. Ben dedim sizi önerdim, anlatıyorum da sitede hep dedim. Gebelik platformundan dedim güldü. Ne demişim dedi ben de dedim 2 ay içinde beklediğinizi söylemiş ve ilaç vermişsiniz dedim aa evet prolaktini yüksek çıkmıştı çünkü dedi. Hemen hatırladı, bildi seni. Valla ben anlatıyorum sizi dedim ooo bedava reklam yapıyoruz ne güzel dedi. Bi de dedi ki sen şimdi bütün çocuk isteyenleri başıma saldın desene, bi de olmazmış dedi güldük hep beraber :) Çok keyifli bir muayeneydi anlayacagin. Bence devam et sen de canım çünkü hastasını tanıyor, takibi sağlam yapıyor yani ;)
Benim muayeneye gelince; sol tarafimda 2 güzel yumurtam oluşmuş biri 18.4 mm diğeri 21.4 mm. Dedi ki Klomen 1 tane (5 gün) icmene rağmen çok iyi olmuş yumurtalarin dedi. Perşembe tekrar çağırdı, çatlama durumuna bakacak gerek gorurse de çatlatma iğnesi, duruma göre yani. Bakalım herşey yolunda görünüyor, sonu da güzel olur inşallah canım yaa :)

Kızlar düşük yapanlar ve düşük olmaması için bir dua öğrendim. Sizlerle paylaşmak istedim.

EL MÜBDİ: Anlamı;Eşyayı yoktan ilk defa var eden,yaratn demektir.Yani mahlukatı,hiç yoktan,örneksiz,benzersiz yaratan demektir.
33 defa uyumadan önce karnımızı okşayarak EL MÜBDİ diyerek okuyoruz. Bunu okuduktan sonra şu duayı ediyoruz; ''Yarabbim selam isminin üstüne bebeğimi muhafa et. Amin.'' Bunu da 3 kez elimizi karnımıza sürerek söylüyoruz.
Eşleriniz de uyumadan önce bir gece 99 kez elini karnına koyarak YA MÜBDİ okuyarak dua etsin.

Rabbim bebişlerimizi korusun.

evet tatlım aynen öyle valla.

al birtane daha kızlar:

oslemturgay
Süper Üye

Liked: 54
28/12/ canım kızım pelinim

Ynt: kan tahlili yanlış çıkar mı??
« Yanıtla #5 : 07 Mayıs , 2011, 17:54:07 »
bnm tüm teslerde ilk 15 gün negatif çıkmıştı. 15 günün akşamı idararda gördük kandada 15.1 di doktor bekleyelim dedi. 20. günde test yapmadan ultrasyona aldı kese yok dedi adet söktürücü verdi ben içmedim..aynı gün test yaptırdım.. 539 lara fırlamıştı değerim. 23. günde başka bir doktora gittim keseyi gördüm..adet sancılarıda çekiyordum ama hiç içmedim söktürücüyü .. ALLAH HAKKINDA HAYIRLISINI VERSİN..testi tekrar yaptır bencede.

Sunbal'ım, ben bugün gittim ya doktora, seni de söyledim. Dedim ki dün de arkadaşım geldi size kadınlar kulübü sitesinden arkadaşım dedim. Ben dedim sizi önerdim, anlatıyorum da sitede hep dedim. Gebelik platformundan dedim güldü. Ne demişim dedi ben de dedim 2 ay içinde beklediğinizi söylemiş ve ilaç vermişsiniz dedim aa evet prolaktini yüksek çıkmıştı çünkü dedi. Hemen hatırladı, bildi seni. Valla ben anlatıyorum sizi dedim ooo bedava reklam yapıyoruz ne güzel dedi. Bi de dedi ki sen şimdi bütün çocuk isteyenleri başıma saldın desene, bi de olmazmış dedi güldük hep beraber :) Çok keyifli bir muayeneydi anlayacagin. Bence devam et sen de canım çünkü hastasını tanıyor, takibi sağlam yapıyor yani ;)
Benim muayeneye gelince; sol tarafimda 2 güzel yumurtam oluşmuş biri 18.4 mm diğeri 21.4 mm. Dedi ki Klomen 1 tane (5 gün) icmene rağmen çok iyi olmuş yumurtalarin dedi. Perşembe tekrar çağırdı, çatlama durumuna bakacak gerek gorurse de çatlatma iğnesi, duruma göre yani. Bakalım herşey yolunda görünüyor, sonu da güzel olur inşallah canım yaa :)

tatlım sen baya çılgınsın ya bakalım radyotomdan sağlıklı haberlerim çıksın düşünüyorum tatlı kadin en azındnan negatif elektirk almadım senin yumoşlar ii maşallahı var inş kendicikleri çatlarda ilaca gerek kalmaz

al birtane daha kızlar:

oslemturgay
Süper Üye

Liked: 54
28/12/ canım kızım pelinim

Ynt: kan tahlili yanlış çıkar mı??
« Yanıtla #5 : 07 Mayıs , 2011, 17:54:07 »
bnm tüm teslerde ilk 15 gün negatif çıkmıştı. 15 günün akşamı idararda gördük kandada 15.1 di doktor bekleyelim dedi. 20. günde test yapmadan ultrasyona aldı kese yok dedi adet söktürücü verdi ben içmedim..aynı gün test yaptırdım.. 539 lara fırlamıştı değerim. 23. günde başka bir doktora gittim keseyi gördüm..adet sancılarıda çekiyordum ama hiç içmedim söktürücüyü .. ALLAH HAKKINDA HAYIRLISINI VERSİN..testi tekrar yaptır bencede.

yaa neler var kuzum inş sende hamişsindir umutların çiçek açsın

tatlım sen baya çılgınsın ya bakalım radyotomdan sağlıklı haberlerim çıksın düşünüyorum tatlı kadin en azındnan negatif elektirk almadım senin yumoşlar ii maşallahı var inş kendicikleri çatlarda ilaca gerek kalmaz

:1: Eveett ne sandın çılgın Phiaaaa ben :52::52:
Bak Radyotom da çok rahat geçecek demedi deme. Aaa bitti mi bu muymuş rahim filmi diyecen ;) Orada Cevat Hoca var, ona yaptir mutlaka, benim de selamimi soyle Kadınlar Kulübü forumundan tavsiyeli geldim de ;)

Son düzenleme:

Bak Radyotom da çok rahat geçecek demedi deme. Aaa bitti mi bu muymuş rahim filmi diyecen ;) Orada Cevat Hoca var, ona yaptir mutlaka, benim de selamimi soyle Kadınlar Kulübü forumundan tavsiyeli geldim de ;)

ayyyy utanırım gız ben heycandan yine dilim tutulur zaten kaç aydır erteliyordum inş dediğin gibi olur tatlım zaten araştırdım ecomarı ve rdyotomu öneren çok hayırlısı

Arkadaslar dualariniz icin tesekkurler bugun de gittigim dr ayni seyleri soyledi rahim agzi kanserinden bir onceki evre cikmis tabi yinede biyopsi sonucu onemli ama su an biyopsi yapamiyorlar hem gebelik suphesi nedeniyle hem de dr akintimi cok buldu bu durumda once fitil kullanicam akinti icin hem de adet beklenecek tabi gelirse eger adet olursam adetten sonraki ilk gun biyopsi yapilacak ama dr artik sen cok risklisin dedi hem gebelik olrak hem kadin olarak ama rahmi komple almayi dusunmuyormus cok gencsin dedi bakalim simdi 1 hafta beklemedeyim kismet korkuyorum hem de cok:((((

canım merhaba.
bir arkadaşım klomen kullanıcak.kaç mg ne kadar içiliyor dye soruyor.ben tamamen unuttum yardımcı olamadım kıza.
sen ne şekilde kullandın bi söyler misin ?
bu arada umarım bu ay güzel haberler verirsin hepimiz mutlu oluruz.:16:

Back