Sunbal'ım, ben bugün gittim ya doktora, seni de söyledim. Dedim ki dün de arkadaşım geldi size kadınlar kulübü sitesinden arkadaşım dedim. Ben dedim sizi önerdim, anlatıyorum da sitede hep dedim. Gebelik platformundan dedim güldü. Ne demişim dedi ben de dedim 2 ay içinde beklediğinizi söylemiş ve ilaç vermişsiniz dedim aa evet prolaktini yüksek çıkmıştı çünkü dedi. Hemen hatırladı, bildi seni. Valla ben anlatıyorum sizi dedim ooo bedava reklam yapıyoruz ne güzel dedi. Bi de dedi ki sen şimdi bütün çocuk isteyenleri başıma saldın desene, bi de olmazmış dedi güldük hep beraber :) Çok keyifli bir muayeneydi anlayacagin. Bence devam et sen de canım çünkü hastasını tanıyor, takibi sağlam yapıyor yani
Benim muayeneye gelince; sol tarafimda 2 güzel yumurtam oluşmuş biri 18.4 mm diğeri 21.4 mm. Dedi ki Klomen 1 tane (5 gün) icmene rağmen çok iyi olmuş yumurtalarin dedi. Perşembe tekrar çağırdı, çatlama durumuna bakacak gerek gorurse de çatlatma iğnesi, duruma göre yani. Bakalım herşey yolunda görünüyor, sonu da güzel olur inşallah canım yaa :)