Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
teşekkür ederim kızlar.iyiki varsınız yaa.dediğin gibi evriscim Allah bu güzel duyguyu birdaha yaşatsın.hiç tatmayanlarada nasib etsin.ikinci gebeliği istemek ve beklemek ne zormuş.benim kafam çok dağıldı.ne yapacağıma karar veremedim.inanki adetim olsaydı bukadar kötü olmaz yoluma bakardım.şimdi daha fena kızlar.

belki ilaç kullanmana gerek kalmadan kediliğindende gelir böylece boşu boşana gereksiz yere ilaç almazsın vucuduna

İzmirantalya diğer arkadaşların dediği gibi yumurtan geç atılmış bunu sonucunda da geç döllenme olmuş olabilir...Bu aşamada bir söktürücü kullanman yanlış olabilir... En iyi sen analiz edebilirsin bu durumu...Biraz daha beklemekte yarar var... Ben de katılıyorum hergün yeni bişey okuyup şaşırmıyor değiliz... Aman yanlış birşey yapmayalım...

evet canım ben yarın sağlık ocağında baktırcam bizim burda 9:30 veriyorsun 4 te belli oluyor canım

bana da yakın olsa ben de verirdim ama maalesef çok uzak benim baglı oldum sağlık ocagı.
yakındakine aldırıcam kaydımı Cuma günü.
malum testler felan yapılcak artık.
yakın olmasında fayda var...

Hiç tatmayanlara bizden önce yaşatsın Allah... Bizi de unutmasın...Tekrar bu yoldan geçecek miyim bilmiyorum. Kafam oldukça karışık...Yerdemiyim göktemiyim inan bilmiyorum....

canım değerin yuksekmi bende dostinex kullanıcam 2.kez ilk sefe 37 idi şimdi 28

kızlar doktordan geldim adetime 2 gün kala kan değerim 140.06 çıktı normalmi

masallah gözün aydın darısı basımıza

ne bilim kız olur mu olur gerçekten büyük süpriz olur bana 7 gün var bata daha

inş canım olsun ve biz mutlu olaalım
phia sen ben ebbicim tuğram peram eylülden beri beraberiz unuttuğum kimse varsa kusura bakmasın

canım nasılsın bebişin büyüyor masalah biz beklemedeyiz

Phia cım beni listeden silebilirsin. Testler bana yalan söyledi ssz Battan 2 gün sonra adet oldum.Adetim yogun değil ama kırmızılar geldi. Diğer aya inşallah...

geçmiş olsun canım belkide vardı tutunamadı hayırlısı

bencede kullanma canım bekle biraz daha belli olmaz topiğin birinde kadın battan 17 18 gün sonra öğrenmiş gebeliğini bakarsın bebeiş geliverir

kızlar ben çıkıyorum hepinize iyi gecelerrrr
yarın görüşmek ümidiyleeeeeee

gidip bişeyler yiyeyim
içimde inşaat çalışması var sanki.acaip bişiler oluyo

msmesi tabrikler tatlım senin hamiş olduğunu şimdi gördüm hayırlısı olsun

sunbal seninde tedavin bir anönce cevap verir inşallah.çarçabuk güzel haber alırsın seninde progestron yüksek anladığım kadarıyla.

sunbal seninde tedavin bir anönce cevap verir inşallah.çarçabuk güzel haber alırsın seninde progestron yüksek anladığım kadarıyla.

msmesi canım bende şimdi okudum hayırlı olsun tatlım ya çok sevindimm :)) perii canım seninkide hayırlı olsun ...ya ne güzel haberler bunlar Allah kucağınıza almayı nasip etsin canlarrr :)))

msmesi canım bende şimdi okudum hayırlı olsun tatlım ya çok sevindimm :)) perii canım seninkide hayırlı olsun ...ya ne güzel haberler bunlar Allah kucağınıza almayı nasip etsin canlarrr :)))

sağol canım seninde güzel haberlerini alıcaz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…