evet canım yarın sağlık ocağında yaptırcam sabah 9:30 gitcem 2 gün arayla olması lazım dimi
teşekkür ederim kızlar.iyiki varsınız yaa.dediğin gibi evriscim Allah bu güzel duyguyu birdaha yaşatsın.hiç tatmayanlarada nasib etsin.ikinci gebeliği istemek ve beklemek ne zormuş.benim kafam çok dağıldı.ne yapacağıma karar veremedim.inanki adetim olsaydı bukadar kötü olmaz yoluma bakardım.şimdi daha fena kızlar.
tubilossh bhcg sağlık ocaklarındaa bakılabiliyormu?
tubilossh bhcg sağlık ocaklarındaa bakılabiliyormu?
evet canım ben yarın sağlık ocağında baktırcam bizim burda 9:30 veriyorsun 4 te belli oluyor canım
teşekkür ederim kızlar.iyiki varsınız yaa.dediğin gibi evriscim Allah bu güzel duyguyu birdaha yaşatsın.hiç tatmayanlarada nasib etsin.ikinci gebeliği istemek ve beklemek ne zormuş.benim kafam çok dağıldı.ne yapacağıma karar veremedim.inanki adetim olsaydı bukadar kötü olmaz yoluma bakardım.şimdi daha fena kızlar.
selam kızlar ben geldim kısa bi aradan sonranasılsınız ne var ne yok anlatın bakim
ben adetimin az olduğunu söylemiştim size doktoruma gittim tahlil yaptı ve prolaktin yine yüksek delirecem yahu neden hep yüksek bu ya :44: dostinex e başladım tekrar bu yüzden bebişim gelmiyor ya
kızlar doktordan geldim adetime 2 gün kala kan değerim 140.06 çıktı normalmi
ne bilim kız olur mu olur gerçekten büyük süpriz olur bana 7 gün var bata daha
amin tatlım cümlemizin gönlüne göre versin sağlıklı evlatlar olsunda kız erkek farketmioben burada sizleride hep takip ediyorum mutlu olmak istiyorum çnkü phiamın sayesinde hamile olduğumu öğrenmiştim ben burda o yzden herkesin mtluluğuna ortak olmak istiyorum :)
Phia cım beni listeden silebilirsin. Testler bana yalan söyledi ssz Battan 2 gün sonra adet oldum.Adetim yogun değil ama kırmızılar geldi. Diğer aya inşallah...
yok canım.doktora gittim dün.ultrasonda birşey gözükmedi.kanda bakıldı negatif çıktı.bana adet söktürücü ilaç verdi.dediğine göre yarın başlamam lazım.ama ben 1 hafta daha kullanmayı düşünmüyorum çünkü geçen hafta 0.10 olan değer bu hafta 3.2 oldu.ve inanılmaz göğüs ağrısı yaşıyorum.açıkçası neyapacağımı da bilmiyorum.moralim çok bozuk.
evet kuzu hemde ücretsizzzzzzz
hastanelerde 15-20-25-30 arası
kızlar ben çıkıyorum hepinize iyi gecelerrrr
yarın görüşmek ümidiyleeeeeee
gidip bişeyler yiyeyim
içimde inşaat çalışması var sanki.acaip bişiler oluyo
msmesi tabrikler tatlım senin hamiş olduğunu şimdi gördüm hayırlısı olsun
teşekkürler canım rabbim burdaki herkese versin .
sunbal seninde tedavin bir anönce cevap verir inşallah.çarçabuk güzel haber alırsın seninde progestron yüksek anladığım kadarıyla.
msmesi canım bende şimdi okudum hayırlı olsun tatlım ya çok sevindimm :)) perii canım seninkide hayırlı olsun ...ya ne güzel haberler bunlar Allah kucağınıza almayı nasip etsin canlarrr :)))
sunbal seninde tedavin bir anönce cevap verir inşallah.çarçabuk güzel haber alırsın seninde progestron yüksek anladığım kadarıyla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?