Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Beni ağlattın..Allah senden razı olsun inşallah
iyi akşamlar kızlar ben çıkıyorum yarın görüşürüz
kızlar doktordan geldim adetime 2 gün kala kan değerim 140.06 çıktı normalmi
Phia cım beni listeden silebilirsin. Testler bana yalan söyledi ssz Battan 2 gün sonra adet oldum.Adetim yogun değil ama kırmızılar geldi. Diğer aya inşallah...
ah o testler yok muuu bi kere de benim başıma geldi canım, ikinci çizgiyi gördüm, ertesi gün adet oldum. çok can sıkıcı bir durum..
neyse vardır bunda da bir hayır deyip diğer aya adapte olalım güselim, moralini bozma
canımm, gözün aydın yaa, değerin çok güzel çıkmış maşallah
..Rabbim tamamına erdirsin, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin güselim, dualarında unutma olar mı
Canım çoook sevindiiim
Ben bu ay tamamen oluruna bıraktım...Yani ne ovu testi , ne ateş ölçme... Bugün 12.günüm sadece bunu biliyorum,bugün itibari ile gün aşırı ilişki olursa kısmetse olsun diyorum...Bu ay böyle..Zaten yılbaşından sonrada güzel bir haber almaz isem bi doktora gidip şöyle bi kan, hormon testleri yaptırmak istiyorum...Doğaya bıraktım şimdilik olayı
burdaki arkadaşlarıma dua etmezmiyim canım ben ovülasyonda lapaguick kullandım canım
perimmm hayırlı olsunnn cnm benimmm cok sevindimmm süper haber
bende kullanıyorum ovu testini inşallah bende bu ay yakalarım.
inşallah canım bende ilk defa kullanıyorum bakalım hakkımızda hayırlısııben kullandığım ilk ay yakaladım ve geç yumurtluyormuşum onu öğrendim ovü testiyle inşallah senden de hayırlı haberler alırız canım
ben kullandığım ilk ay yakaladım ve geç yumurtluyormuşum onu öğrendim ovü testiyle inşallah senden de hayırlı haberler alırız canım
oooo perimmm hamilelik takvimin çok güzelll
ama sat a göre yazınca karışık oluyor.
ayyy hesaplayınca nasıl minikler yaa dimii :)
daha 10 günlük bebişinnnnnn
MAŞALLAHHHHHHHHH
benimki de 3. haftaya yeni girdi.ama hamilelik takvimi 5 hafta yazıyor.
bakalım dr a gidince tahmini doğum tarihini söyleyince düzeltirim...
sağ salim kucagına alırsın inşallah kuzummmmmmmm