• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
Eveettt, şimdi kendimi anlatabilirim, Peri'yi kutladım, Ayse'ye ve Sevda'ya tablosunu anlattım, sıra bendeee :32:
Yaklaşık 1 saat önce doktordan geldim kızlar, ovulasyon takibi yapıyordu doktorum. Bugün regl 10. günüm, yumurtalarım solda iki tane oluşmuş biri 18.4 mm diğeri 21,4 mm, doktor çok beğendi Klomen 1 tane içmene rağmen (5 gün) oldukça iyi dedi, perşembe günü tekrar kontrol bakalım o gün çatlamış olacak mı, ya da çatlatma iğnesine mi gerek olacak bilmiyoruz, ama sanırım yumurta adedi ve ölçüleri iyiymiş ben çok bilmesem de, çünkü bu takip sürecine yeni başladım henüz araştırmadım :44:

bu ay olacak inşallah phia cım senin.benim içime doğdu hayatım.

tubilossh sanada tebrikler sağlıkla büyütün inşallah

Allah razı olsun canım benimm....
darısı başına inşallahh :16:

aynen canım benim şuan 10 gün olması lazım bu takvim 28 günde bir olanlar ve 14.gün yumurtlayanlar için galiba doktor banada haftaya bugün gel bakalım dedi inşallah ikimizde hayırlı haberler alırız canım:16:

aslında usg ye girdiğinde orada tahmini doğum tarihi çıkıyor.
ona göre düzenleriz takvimlerimizi :16:
haftaya mı gidicen?

ben de Cuma yı bekliyorum kısmetse...
son 2 gün :)

inşallah hayırlı haberler alırız :29:

eşine söledinmii :52:

hoşgeldin izmir antalya durumun nasıl söktürücü ilaca başladınmı?

saol tatlım.yok başlamadım canım.şöyle bir durum oldu.anlatayım,ben geçen hafta kanda baktırdığımda 0.10 çıkmıştı değer.bu hafta baktırdım1.10 oldu.dün bakılanda (yani enson) 3.2 çıktı.bende bir hafta daha bekleyeyim diyorum.felaket bir kasık ağrım ve göğüs ağrım var.doktorum dün geç yumurtlamışsın dedi.ama hamile değilsin dedi.bende değerlerde değişiklik olunca beklemeye bıraktım canım.başka fikrin varmı?yada bu şekilde hiç hamile olan varmı acaba? bi ümit işte yaa.

İzmirantalya nasılsın, beklemede olduğunu görüyorum durumunla ilgili bir gelişme haber var mı?

evet canım haftaya salı gitcem evet söyledim eşime hadi be dedi şaka yapıyosun dedi inanmadı kan değerlerimi gösterince allah dedi oğluma krdeş geliyor dedi kız olsun dedi yediğine dikkat et üşütme hemen mutfağa girip bana yemek yaptı sonra işe gitti bu hafta gececi eşim sabaha kadar yok:16:

İzmirantalya nasılsın, beklemede olduğunu görüyorum durumunla ilgili bir gelişme haber var mı?

yok canım.doktora gittim dün.ultrasonda birşey gözükmedi.kanda bakıldı negatif çıktı.bana adet söktürücü ilaç verdi.dediğine göre yarın başlamam lazım.ama ben 1 hafta daha kullanmayı düşünmüyorum çünkü geçen hafta 0.10 olan değer bu hafta 3.2 oldu.ve inanılmaz göğüs ağrısı yaşıyorum.açıkçası neyapacağımı da bilmiyorum.moralim çok bozuk.

My Ovulation Chart

merhaba atesim 2 gundur sabit insallah dusmez :16:
ha bide igneyle gebelik testi yaptim igne kararmadi :26:
ve bugun birden bire esime ben hamileyim dedim birden agzimdan cikti sonra yok yok daha gunume cok falan diyip gecistirdim insallah hamileyimdir :52::52::52:

oo kuzu yeni farkettim sen de geç yumoşlayanlardansın :31:

ateşinin sabitlenmesi çok güzel.
inşallah dpo 13-14 de testin çift çizgili olurr :16:

tubilossh cuma ikimiz içinde güzel olacak benimde randevum cumaya

ayyy ikimiz için de hayırlı haberler alacagımız bir gün olur inşallahhhhh :16:

evet canım haftaya salı gitcem evet söyledim eşime hadi be dedi şaka yapıyosun dedi inanmadı kan değerlerimi gösterince allah dedi oğluma krdeş geliyor dedi kız olsun dedi yediğine dikkat et üşütme hemen mutfağa girip bana yemek yaptı sonra işe gitti bu hafta gececi eşim sabaha kadar yok:16:

hehehhhh ah bu eşler yokmuu :1: bebiş oldugunu duyunca hemen farklı birşeye dönüşüolar :8:
sağolsunlar...

kan tahlilini tekrarlicanmı bakalım?

yok canım.doktora gittim dün.ultrasonda birşey gözükmedi.kanda bakıldı negatif çıktı.bana adet söktürücü ilaç verdi.dediğine göre yarın başlamam lazım.ama ben 1 hafta daha kullanmayı düşünmüyorum çünkü geçen hafta 0.10 olan değer bu hafta 3.2 oldu.ve inanılmaz göğüs ağrısı yaşıyorum.açıkçası neyapacağımı da bilmiyorum.moralim çok bozuk.

Canım mesajı gönderdikten sonra fark ettim durumu izah etmişsin... Çok büyük geçmiş olsun... İnan bu ay senden çok ümitliydim. Bu da bir dönem moralini bozma adet söktürücüye derhal başlarsın, herşey o zaman yoluna girer... Daha da yaklaşıyoruz o mutlu günlere yeniden yaşayacağız anneliği inşallah...

izmirantalya canım nasılsın??
Rabbim hakkında ne hayırlısıysa onu versin kuzum.
bukadar günün geçmiş ve belirsizlik devam ediyor :50:
sen yinede söktürücüyü kullanma bence de.
birkaç gün sonra kan tahlilini tekrarla.inşallah geç döllenme olmuştur :16:

evet canım yarın sağlık ocağında yaptırcam sabah 9:30 gitcem 2 gün arayla olması lazım dimi :16:

saol tatlım.yok başlamadım canım.şöyle bir durum oldu.anlatayım,ben geçen hafta kanda baktırdığımda 0.10 çıkmıştı değer.bu hafta baktırdım1.10 oldu.dün bakılanda (yani enson) 3.2 çıktı.bende bir hafta daha bekleyeyim diyorum.felaket bir kasık ağrım ve göğüs ağrım var.doktorum dün geç yumurtlamışsın dedi.ama hamile değilsin dedi.bende değerlerde değişiklik olunca beklemeye bıraktım canım.başka fikrin varmı?yada bu şekilde hiç hamile olan varmı acaba? bi ümit işte yaa.

Allahım sağlıkla versin inşallah söylemiştim ya burda forumda okumuştum. geç döllenme olduğu için bir arkadaş bebeğini ilaçla düşürmüş.ki uzun zamandır bekleyen biriydi.yazdıklarını okuyunca oaklıma geldi.zaten gebelikte kandeğerinin 1 den yüksek olması lazımmış ve katlanarak yükselmesi gerekir.umarım senin için hakkında hayırlısı olsun.birazda kendi kendimizin dr olmamız lazım

evet canım yarın sağlık ocağında yaptırcam sabah 9:30 gitcem 2 gün arayla olması lazım dimi :16:

evet 2 gün arayla olması lazım.
ben tekrarlamadım şahsen.
belki Cuma günü dr isterse yaptırırım.
sağlık ocagı çok uzak bana. arabaya da binmek istemiyorum.
hele randevu günüm bir gelsin bakalım

inşallah degerin kat kat artar kuzum :16:

Back