Bende öyle yapıyorum.Hatta evde ne kadar zararlı hazır dondurulmuş (yani hamilelikte yasak) şey var hepsini yiyorum.Gelecek ay yiyemeyeceğim diyeBazen eşimde bana katılıyor "ye bakalım ye.nasılsa 9 ay yasak diye".ben deliriyorum orası kesin de eşimi de sürüklüyorum.Canım kocacığım benim
Ben tubiloshh kürü yapıyorum bu ay.Ateş de ölçüyorum sabahları.Daha çalışmalara başlamadık.Ümitliyim bu ay kendimden.Olacak inşallah bebişlerim. Benim kardeşimde de prolaktin yüksek çıkıyordu dr muz ye derdi.Kilolarca muz yediğini bilirim düşsün diye.Çok yüksekmiş muzda.Düşürüyormuş yani.
neden yükseliyor tsh mı yüksek yada doğum kontrol hapı yüzündenmi
bugun benim bat günüm ne gelen var ne gidennn :)
bu ballı kürde tarçın 1 kaşık mı 10 kaşık mı ?
10 çay kaşığı canım.
Ne kürü bu ?
Ve ne zaman ne icin icilmeli ?
Tamamini yazarmisin ? tskler...
kızlar ben geldim çok uykum geliyor gözlerim kapanıyor kahve yaptım şimdi ayılım diye keşke evde olsamda bi güzel uyusam
Hmmmm uyku.....En büyük gebelik belirtilerinden biri
yok kız ne hamileliği bu ay adamı doğru düzgün görmedim bile önemli günler hangisiydi çalışma yaptık mı o günlerde onu bile bilmiyorum bu ay baya salladım
yok kız ne hamileliği bu ay adamı doğru düzgün görmedim bile önemli günler hangisiydi çalışma yaptık mı o günlerde onu bile bilmiyorum bu ay baya salladım
aslında sallayınca oluyor umarım öyle olmuştur:)
ne bilim kız olur mu olur gerçekten büyük süpriz olur bana 7 gün var bata dahaO zaman kesin olmuştur.Sallamadığın ay oluyor baksana hamilelerin söylediğine.Belirti varsa da farketmedim ümidim yoktu diyorlar hep.Kız bi de hamile olurmuşsun bu ayNe güzel olur.Sürpriz yumurta
ne bilim kız olur mu olur gerçekten büyük süpriz olur bana 7 gün var bata daha
İnşallaaahhhh hamilesindir.
Maşallah diyelim Allah nazarlardan korusun..kızlar doktordan geldim adetime 2 gün kala kan değerim 140.06 çıktı normalmi
inşallah ayşecim rabbim ol derse olur ayy heyecan yaptım kız acabamı diye:26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?