kızlarrrr test yaptım bugün veeeeeeeeeeeeee çift çizgiiiiiiiiiiiiiiiiiii
sabah kan vericem.dua edin bu defa herşeh güzel olsun.
haber veririm size...
testimin resmini en kısa zamanda eklicem kızlar.
çok öpüyorum sizi...
haydi o zaman çıkar dolaptan şu testi de yapıver, güzel haberler duymaya ihtiyacımız var gerçekten
inşallah sen de güzel haberler verirsin cnm
bu arada adetin geçti mi?
Yumurta çatladıktan sonra döllenme gerçekleşiyor.Ama spermler 36-48 saat kadar yaşayabildiği için çatlamadan 2 hatta bazen 3 gün sonra döllenme olabiliyormuş.Döllenme olduktan sonra döllenmiş yumurta rahim içine doğru geri geliyor ve orada tutunmak için kendine yer hazırlıyor.Bu yol 10-15 gün sürüyor.Yerleşme olmadan belirtiler görülmüyor.Yerleşme kanaması,halsizlik,idrarda veya kanda hcg değerinin yükselmesi,göğüs hassasiyeti gibi erken belirtiler yerleşme olduktan sonra oluyor.Yani döllenmenin tam gününü bilemediğimiz için doktorlar buna yumurtlamadan 15 gün sonra en erken diye yorum yapıyorlar.Eğer yerleşme şu an olduysa sabah yaptığın test negatif çıkabiliyor.Yani her an her şey olabilirAdetine 4-5 gün kala hergün test yapanları sabırsız diye düşünürdüm.Doktorumdan bu cümleyi duyunca haklı olduklarını anladım Ama söz verdim arkadaşıma cumartesi sabah idrarına kadar test yapmayacağım ben
haber veririm size...
çok öpüyorum sizi...
phia nerdesin yaaa??? lütfen yaz arada sırada.ya ben yakalayamıyorum seni yada gerçekten yazmıyorsun canım.
canımmmm çoooooooooooooooooooookkkkkk sevindim tubişşşşşşşş yaaa maşşallah sanaa yaa allahım evladını sana bağışlasın inşallahhh sağlıkla kucagına al meleğini nazar değmesin...urban oldugum bızlerede yaşatsın bu duyguyu inşşşşşşşşşş
haber veririm size...
çok öpüyorum sizi...
kızlar merhaba nasılsınz birsey sorcktm bu ay adet bıttıkten sonra ovi testı yapmak ıstıyorum ne zaman yapmaya baslıyym ve her gün mü yapılıo bu ovi testı
evet nerelerde phiaa??kaç zamandırrr
kızlar merhaba nasılsınz birsey sorcktm bu ay adet bıttıkten sonra ovi testı yapmak ıstıyorum ne zaman yapmaya baslıyym ve her gün mü yapılıo bu ovi testı
phia nerdesin yaaa??? lütfen yaz arada sırada.ya ben yakalayamıyorum seni yada gerçekten yazmıyorsun canım.
hakkaten yaa, nerde bu topiğin kurucu üyesi phia, görünmüyor epeydir, merak ediyorum
evet nerelerde phiaa??kaç zamandırrr
haber veririm size...
çok öpüyorum sizi...
Canlarım, merhabalar. 8 Kasım'daki negatif kan testimden sonra büyük bir yıkım yaşadım. Çünkü bu aydan çok ümitliydim. Ovu testi, ateş takibi, beraberlikler vs. herşey olması gerektiği gibiydi, bu sebepten içimde büyük bir ümit vardı. Hiç belirti yaşamamış olmama rağmen ümidimi yitirmemiştim, taaki kan testime kadar... Negatifi görünce yıkıldım. 12 Kasımda da günümde regl oldum. Yeni yeni kendime geliyorum. Buraya yazmaya elim varmadı o günler, ama uzaktan uzaktan takip ettim hepinizi. Tatlıebbim, Peri'm sizler de merak etmişsiniz beni, çok sağolun kızlar hepiniz...
Bu arada da 3.günümde doktoruma gittim, bu ay onun kontrolunde gerçekleşecek beraberlikler vs. Klomen verdi, takibi bu ilaçla yapıyorlarmış. Bakalım inşallah aralık ayında güzel haber alırım. İnanın beklemek çok zor. Düşüğümden bu yana 7 ay geçti ve bu ister istemez ümitsizliğe itiyor beni. Elimi ayağımı çektim birçok şeyden, Allah'ım sabrını versin ve en hayırlı zamanda göndersin bebişlerimizi inşallah
PHİA canım benim üzülme,ayrıca her ay adet olucakmışsın,bebek istemiyormuşsun gibi düşünmeye çalış,çok zor ama napalım yapacak bişi yok,hem bak bende klomene başladım bu ay,belki iyi olur bizim için,belki bu ay oluverir...kendini salma,bende kimyasal düşük yaşamıştım ya,..bunlar geride kalsın inşallah hamişş olalım bizde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?