daha yenisin canım inş.fazla bekletmez seni meleğin
kafana takma canım canım ben bir yıllık evliyim hiçbi sorun yok ama olmadı doktor acele ediyorsun sitres yapma olur dedi sende sitres yapma akışına bırak herşeyiÇok hastayım ilaç almayım dedim ama test aldım akşam yaptım negatifben de antibiyotiğe başladım. Bu ay da olmadı sanırım.Eşim de artık takılma hayırlısı dedi. 3 ay oldu daha.Gelecek ay ovulasyon testi alcam.Olmadı akışına bırakcam.herkese hayırlı akşamlar.Sizi takip edicem ama artık bat yazmicam ya
canım ben bat günü yaptığım testte hafif silik çizgi çıkmıştı.. 4 gün kala yaptığım testte 24 saat sonra baktığımda ikinci çizgi çok silikti.. bu kadar üzersen kendini hiç olmazki zaten.. acayip stresli ve gerginsin.. seni anlıyorum ama bu kadar da sıkma canını be güzelim bende 1 yıl bekledim hemde her ay ne büyük umutlarla ama negatif çıkan testlerimde kendimi hiç yıpratmadım.. demekki zamanı var hayırlı zamanı bekliyo Rabbim hayırlı zamanda gönderecek bebeğimi diye düşündüm... biraz daha sakin olmaya çalış olurmu.. kırmızılar gelmeden de asla ve asla ümidini yitirme çünkü birçok kişinin geç döllenme oluyo...
kızlar merhaba,
1 yıldır bebek istiyoruz ama olmuyor çünkü pko var bende. ve 45 gündür adet olamıyorum. kan testim negatif çıktı bu ayda. adet söktürücüde içt,m 3 gün oldu ilaç bitti ama adet olmadım hala.
SİZCE KAN TESTİ YANLIŞ ÇIKMIŞ OLABİLİR Mİ?? HİÇ BÖYLE BİŞEY DUYDUNUZ MUUUU ???
Merak işte
yok canım yapmadım ben klomen kullandım 3 4 yumurtam oldu bu yüzden doktor çatlatma iğnesi yapmadı çoğul gebelik olur diye ama gebelikte olmadı bu ayda klomen kullandım 2 yumurtam oluştu yarın kontrolüm var doktor duruma göre çatlatma iğnesi yapıcaz dedi yumurtanın 1 tanesi 16 bitanesi 10 mm eğer 10 mm olan büyümezse çatlatma iğnesi yapacakmı yoksa ikiside çatlar ikiz olur diye yapmıycam dedi ama ben yaptırmak istiyorumay ınsallah canım...allah ısteyen herkeze versın ınsallah....ovu testı yapmısmıydın tatlım
bence bi doktora git canım vede klomen kullandın mı
kızlar hadi cvp verin bana...hakikaten psikolojim altüst oldu....
canım 1 yıldır aynı doktora gidiyorum. bu ay yine gecikince , dedimki yakında bi doktora gideyim eşim seyahatte olduğu için yakın yere gitmek istedim. bu doktorda pcos var kistelrin var dedi. kan testide yapalım dedi. tarlusal adet söktürücü verdi. ilaç bittibende tık yok ( bu arada benim doktorumda her gittiiğimde tarlusal veriyordu, bu doktorda verdi)
bu arada acayi midem buanıyor akşamları şu an bile çok fenayım...
canım yukarıda yazdım ama siz hiç kan testi yanlış sonuçlananı duydunuz mu ?
hani
insan bebek isteyince herşeyden ümitleniyor:)
hani
sen tadavini bırakma canım adet olduktan sonra sana klomen vermeleri lazım yumurtan oluşması için
sen tadavini bırakma canım adet olduktan sonra sana klomen vermeleri lazım yumurtan oluşması için
canım eğer sende pko var ise bu demek oluyorki yumurtlama bozukluğu var yani kendi kendine hamile kalman daha zor hiç bi sorun olmayan birine göre klomen adetin 3.veya 5. günü başlanır yumurtanin oluşması için ve doktor kontrolünde takip edelir yeterli büyüklüğe gelincede çatlatma iğnesi yapılır ilişki zamanını söyler doktorhiç klomen vermedi doktor hep tarlusal verdi. 1 yıl dolsun bakacaz dedi doktor ama neye bakacak bilmiyorum... normal yaşamamı bekliyor anladığım kadarıyla..
klomen in tarlusaldan farkı nedir canım? yazabilir misin müsaitsen
canım eğer sende pko var ise bu demek oluyorki yumurtlama bozukluğu var yani kendi kendine hamile kalman daha zor hiç bi sorun olmayan birine göre klomen adetin 3.veya 5. günü başlanır yumurtanin oluşması için ve doktor kontrolünde takip edelir yeterli büyüklüğe gelincede çatlatma iğnesi yapılır ilişki zamanını söyler doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?