Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
daha yenisin canım inş.fazla bekletmez seni meleğin

kızlar merhaba,

1 yıldır bebek istiyoruz ama olmuyor çünkü pko var bende. ve 45 gündür adet olamıyorum. kan testim negatif çıktı bu ayda. adet söktürücüde içt,m 3 gün oldu ilaç bitti ama adet olmadım hala.
SİZCE KAN TESTİ YANLIŞ ÇIKMIŞ OLABİLİR Mİ?? HİÇ BÖYLE BİŞEY DUYDUNUZ MUUUU ???

Merak işte

arkadaşım inşallah en kısa zamanda hamiş kalırsın.kürden ziyade sende ve eşinde sorun olup olmadığnı bilmeni tavsiye ederim,Allah korusun belki eşinde sorun vardır yaptığın kürün bi faydası olmaz,sorun yoksada ona göre kür bakarsın.nacishane fikrim tabiki senin bileceğin bi iş bu

kafana takma canım canım ben bir yıllık evliyim hiçbi sorun yok ama olmadı doktor acele ediyorsun sitres yapma olur dedi sende sitres yapma akışına bırak herşeyi

bu geç döllenme nedir arkadaşlar ben anlamadım anlatırmısınız?

buarada benim bat esas dündü.ama ben hala kırmızıları görmeyince kan testi yaptırdım.sonuç negatif.ama hala adet belirtileride yok.geç döllenmede böyle olurmu ?nedir bu geç döllenme?

bence bi doktora git canım vede klomen kullandın mı

ay ınsallah canım...allah ısteyen herkeze versın ınsallah....ovu testı yapmısmıydın tatlım
yok canım yapmadım ben klomen kullandım 3 4 yumurtam oldu bu yüzden doktor çatlatma iğnesi yapmadı çoğul gebelik olur diye ama gebelikte olmadı bu ayda klomen kullandım 2 yumurtam oluştu yarın kontrolüm var doktor duruma göre çatlatma iğnesi yapıcaz dedi yumurtanın 1 tanesi 16 bitanesi 10 mm eğer 10 mm olan büyümezse çatlatma iğnesi yapacakmı yoksa ikiside çatlar ikiz olur diye yapmıycam dedi ama ben yaptırmak istiyorum

bence bi doktora git canım vede klomen kullandın mı

canım 1 yıldır aynı doktora gidiyorum. bu ay yine gecikince , dedimki yakında bi doktora gideyim eşim seyahatte olduğu için yakın yere gitmek istedim. bu doktorda pcos var kistelrin var dedi. kan testide yapalım dedi. tarlusal adet söktürücü verdi. ilaç bittibende tık yok ( bu arada benim doktorumda her gittiiğimde tarlusal veriyordu, bu doktorda verdi)
bu arada acayi midem buanıyor akşamları şu an bile çok fenayım...

sen tadavini bırakma canım adet olduktan sonra sana klomen vermeleri lazım yumurtan oluşması için

canım yukarıda yazdım ama siz hiç kan testi yanlış sonuçlananı duydunuz mu ?

insan bebek isteyince herşeyden ümitleniyor:)

sen tadavini bırakma canım adet olduktan sonra sana klomen vermeleri lazım yumurtan oluşması için

hiç klomen vermedi doktor hep tarlusal verdi. 1 yıl dolsun bakacaz dedi doktor ama neye bakacak bilmiyorum... normal yaşamamı bekliyor anladığım kadarıyla..

klomen in tarlusaldan farkı nedir canım? yazabilir misin müsaitsen

hiç klomen vermedi doktor hep tarlusal verdi. 1 yıl dolsun bakacaz dedi doktor ama neye bakacak bilmiyorum... normal yaşamamı bekliyor anladığım kadarıyla..

klomen in tarlusaldan farkı nedir canım? yazabilir misin müsaitsen

canım eğer sende pko var ise bu demek oluyorki yumurtlama bozukluğu var yani kendi kendine hamile kalman daha zor hiç bi sorun olmayan birine göre klomen adetin 3.veya 5. günü başlanır yumurtanin oluşması için ve doktor kontrolünde takip edelir yeterli büyüklüğe gelincede çatlatma iğnesi yapılır ilişki zamanını söyler doktor

anladım canım, çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için umarım benim doktorumda artık başlar bu tedaviye...,
bebeğin var mı bilmiyorum ama yoksada inşallah bu ay olur :)

canım yukarıda yazdım ama siz hiç kan testi yanlış sonuçlananı duydunuz mu ?

insan bebek isteyince herşeyden ümitleniyor:)

evet olabiliyor.benim kuzenimin başına geldi benzer bişi.sırf bu sebepten kız 10 haftalıkken öğrendi hamile olduğunu.

ben bu aydan öyle umutluydum ki ama yok sanırım.
çünkü en ufak belirti yok.
ne kasıkta ağrı, ne göğüste şişme yada ağrı.hiçbiri yok.
üzülüyor muyum.
e üzülüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…