Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
1 yıl 2 aylık evliyim. ilk zamandan beri bekliyorum benim ümidim kalmadı ama yinede listeye yazarmısınız beni. bat 13 kasım

...
canım dert etme hıc bellı olmaz hele bı bekle batını ınsallah hamıssındır...bellı olmaz belkı calısmaların bosa gıtmemıstır...cok sevınırım arkadasım valla ya....düsük oldugunda demekkı bebegının kısmetı yokmus.umarım bırdahakı seferınde sorunsuz olur hersey...hade bu ay hepmız hamıle olalım sevınelım artıkın :)

kızlar merhaba benimde 4 gunum kaldı ama hıcbir belirti yok.gogüslerimde ağrı bile yok.8 ay önce dış gebelik geçirdim o zaman bir hafta öncesinden göğüslerim sızlıyordu ordan hıssetmiştim.
buseferde öyle anlarım diye sürekli yokluyorum ama hıc sızlama yok.sanırım buayda olmayacak kısmet((
sizlerde belirtiler neler

8 günüm kaldı..gögüslerde sısme..kasıkda agrı....belde agrı....hafıf bulantı.....idrara sık cıkma

canım sabret en az bır yıl sürebılır ..doktora gıdenler zaten bır yıl ve daha fazla süre sonra gıdıyolar..dert emtme

doktora gittim bütün tahlillerimi yaptırdım bi sorun yok bendede eşimdede klomen kullanalım dedi şansı yükseltmek için yarın kontrolüm var bakalım hayırlısı canım hakkımızda

ohh ohh ne güzel butun belirtiler mevcut hadi bakalım inşallah bebek işaretidir.bende hiçbiri yok ((

hıc sorma ama hayal kırıklıgı olmasındıye üstünde durmamaya calısıyorum.. bazen ınsanlarda hıc belırtı olmadan hamılelık olabılıyor. bekle bakalım....sen adet tarıhını bekle baklaım

doktora gittim bütün tahlillerimi yaptırdım bi sorun yok bendede eşimdede klomen kullanalım dedi şansı yükseltmek için yarın kontrolüm var bakalım hayırlısı canım hakkımızda

evet canım hayırlısı...doktora gıtmekle ıyı yapmıssınız...ınsallah yakın zamanda bebegınız olurda sabrınız cok zorlanmaz

Çok hastayım ilaç almayım dedim ama test aldım akşam yaptım negatif ben de antibiyotiğe başladım. Bu ay da olmadı sanırım.Eşim de artık takılma hayırlısı dedi. 3 ay oldu daha.Gelecek ay ovulasyon testi alcam.Olmadı akışına bırakcam.herkese hayırlı akşamlar.Sizi takip edicem ama artık bat yazmicam ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…