aaa canım hayırlı olsunnn :)
çok sevindim.
sağ salim kucagına alırsın inşallahhh
ben bu ay çalışmalara başladım hayırlısıyla...
bu ay bal tarçın çörekotu kullandım bende.
geç yumurtlamama sebep olmuş.agrım çoktu dr a gittim 19. günümde yumurtam çatlamış
yani çalışmalar boşa gitti. yumurtamın çatladıgını söyledi dr ve eve gelip 1 çalışma yaptık okadar.
tuttuysa tuttuuu tutmadıysa birdahaki ay
son 5 günüm kaldı. beklemedeyim bakalım...
amin canım sagolasın :))valla ilk ay kullanınca olmayınca cok üzüldüm artık ümidim kalmadı diyip üyeliğimi bile sildirdim.. aradan 1 ay gecmeden geldim yaa bu nasıl iştir inanamıyoru...
evet bu karışım erken yumurtlatıyo canım sanırım..
hadi bakalım olacagı varsa 1 gün çalışmaylada oluyo vakit saat önemli...
sen ara mı vermiştin ki? az kalmış yaw:)) hadi hayırlısı
neden agrın oldu bide onu anlamadım...
İkinci testi yaptım negatif çıktı.15 Kasımda bir daha yapacağım test. Beklentimde yoktu bu ay neden acıyorki bu kadar:44: Sıkıştırıyorum acaba benmi saçmalıyorum diye.Çok acıyor.
Zaten herşeye ağlayasım var.Neden yapıyorki vücudum bunu banaVarsa neden çıkmıyor.Yoksa neden ağrıyor.Birine sarılıp ağlamaya çok ihtiyacım var.
canım lütfen ümidini kaybetme hemen...
kırmızılar gelmeden ümidimizi kaybetmiyorduk değilmi
herşeyde vardır bir hayır. bekleyelim bakalım. daha gününe var.çıkmaması normal
ümitlerimizi yitimiyoruzzz beklemeye devam ediyoruzz
İkinci testi yaptım negatif çıktı.15 Kasımda bir daha yapacağım test. Beklentimde yoktu bu ay neden acıyorki bu kadar:44: Sıkıştırıyorum acaba benmi saçmalıyorum diye.Çok acıyor.
Zaten herşeye ağlayasım var.Neden yapıyorki vücudum bunu banaVarsa neden çıkmıyor.Yoksa neden ağrıyor.Birine sarılıp ağlamaya çok ihtiyacım var.
canım ben bat günü yaptığım testte hafif silik çizgi çıkmıştı.. 4 gün kala yaptığım testte 24 saat sonra baktığımda ikinci çizgi çok silikti.. bu kadar üzersen kendini hiç olmazki zaten.. acayip stresli ve gerginsin.. seni anlıyorum ama bu kadar da sıkma canını be güzelim bende 1 yıl bekledim hemde her ay ne büyük umutlarla ama negatif çıkan testlerimde kendimi hiç yıpratmadım.. demekki zamanı var hayırlı zamanı bekliyo Rabbim hayırlı zamanda gönderecek bebeğimi diye düşündüm... biraz daha sakin olmaya çalış olurmu.. kırmızılar gelmeden de asla ve asla ümidini yitirme çünkü birçok kişinin geç döllenme oluyo...
kızlaaaaaaaaaaaaarrrr ben geldıııııımmmmmmmmmmmmm
Hoşgeldin canımm...
hosbulduk canım...nasılsın
Sıkıntılı ama biraz daha sakin..sen?
merhaba kızlar ben bu aydan hiç ümitli değilim 1 hafta var adet olmama belirti falan hiç birşey yokovu testi de kullanınca çok ümitlenmiştim halbuki
2buçuk yıldır her ay umutla bekliyorum bu ayda umutluyum Allahım dualarımızı kabul etsin inşallah
merhaba kızlar ben bu aydan hiç ümitli değilim 1 hafta var adet olmama belirti falan hiç birşey yokovu testi de kullanınca çok ümitlenmiştim halbuki
İnşallah belirtisiz bir hamileliğin olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?