Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
Benimde 4-5 gün önce öyle midem bulandı geçti, kasık ağrımda yorulunca oldu az bişey bende soru işaretleriyle doluyum ne diyim bilemiyorum o yüzden Allah tez zamanda bebeğine kavuştursun inşAllah...:)

amin canım ınsallah cümlemize...canı veren allah umarım bızım bı parcamızı dünyaya hayırlısıyla saglıklı sekılde bızde vesıle oluruz...bu ay umutluyum ama yine hayal kırıklıgı olmasın dıye bastırmaya claısıyorum umudumu

((((((((((((((( Kızlar görünmezmiyim ben neden cevap vermiyorsunuz olumlu yada olumsuz?Adete 2 haftadan fazla var göğüs hassasiyeti olurmu? Çok acıyor ((((((((((((

başka bi başlığa yazdım ben de cevap bulamadım bana da cevap verir misinz arkadaşlar benim batı 4 gün geçti.sarı renkli akıntım var dün test yaptım negatif çıktı.ama hala regl olmadım.böyle bi durum yaşayan var mı ya da bilgisi olan?

((((((((((((((( Kızlar görünmezmiyim ben neden cevap vermiyorsunuz olumlu yada olumsuz?Adete 2 haftadan fazla var göğüs hassasiyeti olurmu? Çok acıyor ((((((((((((

canım benımde 10 günüm kaldı bugün gögüsümde sısıklık basladı..olabılır yanı..pıskolojikde olabılır ama bendede bugün basladı canım...dert etme

benım gecen ay öyle olmustu canım..sen bıraz daha sabret ınsallah kan testi yaparsın belkı gec yumurtlamıstırsın

bu ay 3. ayım canım...umarım umutla BEKLEDIGIN bebegıne kavusursun..

Sağol canım benim inşallah sende kavuşursun bebeğine. Allah umutla bekleyen herkese nasip etsin kavuştursun, beklerkende sabırlar versin hepimize :)

Kesin sonuç için kan tahlili yaptırabilirsin canım. gebelikte olabilir üşütmüşde olabilirsin. En iyisi bir kadın doğum doktoruna gitmen.

Kesin sonuç için kan tahlili yaptırabilirsin canım. gebelikte olabilir üşütmüşde olabilirsin. En iyisi bir kadın doğum doktoruna gitmen.

teşekkür ederim canım bi kaç gün daha bekleyip öyle yapacağım.normalde günler hiç şaşmaz tam gününde olur reglim.

bnde snn gibi sayıodum tatlışama öyle bi geçioki :) inş bu ay miniş göbüştedirde bekletmez daha fazla ben napim öğür kus aynı tas aynı terane sıpa ağzıma ...... şmdiden

bnde snn gibi sayıodum tatlışama öyle bi geçioki :) inş bu ay miniş göbüştedirde bekletmez daha fazla ben napim öğür kus aynı tas aynı terane sıpa ağzıma ...... şmdiden

ah canıııım dayan ücüncü ayından sonra rahatlarsın...en zor zamanların kolaylasır beklemesı ınsallah canımcım...bebis diyoki bak anne benı okadar cok istedın bende geldım sımdı nazımıda cek

tek dayanağım 3 aydan snra geçicek olması umarım geçer cnm ya ben ona sorucam asıl o gelsin bi aç bırakcam onu dermişim ay kıyamam ki ben unuturum bütün ettiklerini aralıkta 2li teste çağırdı dr bakalım cinsiyetini görebilicem mi.Sende bol bol yoğurt ye süt iç bu beklediğin sürçte ben öyle yapmıştım bide cnmda istiodu zaten yoğurt kase kase yiodum iyi oluo önden protein ağırlıklı beslenmek

benım kyınvaldem köyde kendı baktıkları ınegın sütünırdı zorla bı kasık yıyorum...3 güne kadar sütte ıcıyorum ama balı bol yumurtayı bol yıyorum...bıde su mıdemı hassaslıgı olmasa herseyı yıcem :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…