• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık KASIM KLOMEN OVİTRELLE /GEBELİK BEKLEYEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kesinlikle öyle geçen ay ömrümden yedim o kadar kızıyorum ki kendime iğneden sonra ki günler her şeyde belirti aradım erkenden testler yaptım iğne etkisiyle pozitif çıktı reglim gecikti aşırı umutlandım sonra üzülen ben oldum hamileyimdir diye hiç ağır kaldırmadım iş yapmadım da sonra baktım kendimi kapalı kutuya almışım sınırlar çizmişim bu ay rahatım çok şükür ders aldım stres yok 🤩💆🏼‍♀️
En iyisini yapiyosun canim rabbim zamanını bilir elbet. Sabret rabbim nasip edecek inşallah kimse bu duygudan mahrum kalmsn inşallah 🤲🏻😊

Sakın öyle düşünme bak yaşayan biri olarak diyorum bende hamile haberleri aldim üzüldüm agladim olmaycak bile dediğim oldu hatta. Ama baktim bana faydasi olmuyo kendimi daha üzüyorum. Bide ben vajinusmus'tum canm nler atlattim

Ah canim ya:(
Cat ignesinden sonra kontrole gittm bi anda doktorda aglamaya basladim doktorum sarildi senin bebegin oluucak olmamasi icin hic bir sebebin yok lutfen boyle hissetme dedi ama asiri bir duygusallik icindeyim. Icimdeki umudum canlansin o kadar istiyorum ki. Ne dualar ettim ne dualar ettirdim annen hergun aylardir okuyor insallah Allah hayirli zamabda saglikla nasip eder buda bizlerin sabir sinavi belkide. Bebek dusunmeye basladigimda kan testi verdim tsh imin yukseldigini gorduk stresle bozdum bence ilacla dusurduk ama ilac iciyorum onun haricinde bir problemim yok 1 klomenle 2-3 yumurtam olusuyo ama adet dongum uzundu benim iyice duzensizlik basladi bebek dusundugumden beri. Simdi tabi klomen ve cat ignesi olunca gununde regl oldum. Ilaci birakip kendim denicek olsam o zaman biliyorm ki yine duzensizlik olcak. Birde igneye gore iliski tarihlerini nasil veriyor doktor?

Anladım canım inşallah ilk tedavinmiş Germencik olur. Ama kendimizi çok kaptırmayalım sonra üzülen biz oluyoruz 😘

evet canım ilk tedavim aslında bizim tek sorunumuz kafaya çok takmamız aklımızdan bir çıkarabilsek hemencecik olacak ta olmuyor işte...:KK12:

Kuzum 9-10 gun kdr fln var reglime 24 u batim bu ay o kdr umutsuzum ki kac gun once igne olduguma bile bakmadim. Niye boyle oldum bilmiyorum ama ilk ay klomenle cok heveslenmistim olmayinca yikildim. Hsg cekiliyim diyodum en azindan kafami kurcalayacagima bir sonraki ay hemenadet sonrasi gidip cektiriyim diyorum. Valla napcami sasirdm artik niye boyle oldum bilmiyorum belki biraz klomen flnda yapiyodur bu duygu durumunu ama.
Klomen beni çok etkiledi ama gözlerimi baş ağrısı halsizlik olarak duygusal olarak etkilenen de çok ilaçtandır kuzum sen niye ikinci ay dam pes ettin çok şükür imkanlarımız var istiyorsan rahim filmi çektir tabi ben çektirdim korkulacak bişey değil eşine de baktır mutlaka şakın pes etme

Ah canim ya:KK43:
Cat ignesinden sonra kontrole gittm bi anda doktorda aglamaya basladim doktorum sarildi senin bebegin oluucak olmamasi icin hic bir sebebin yok lutfen boyle hissetme dedi ama asiri bir duygusallik icindeyim. Icimdeki umudum canlansin o kadar istiyorum ki. Ne dualar ettim ne dualar ettirdim annen hergun aylardir okuyor insallah Allah hayirli zamabda saglikla nasip eder buda bizlerin sabir sinavi belkide. Bebek dusunmeye basladigimda kan testi verdim tsh imin yukseldigini gorduk stresle bozdum bence ilacla dusurduk ama ilac iciyorum onun haricinde bir problemim yok 1 klomenle 2-3 yumurtam olusuyo ama adet dongum uzundu benim iyice duzensizlik basladi bebek dusundugumden beri. Simdi tabi klomen ve cat ignesi olunca gununde regl oldum. Ilaci birakip kendim denicek olsam o zaman biliyorm ki yine duzensizlik olcak. Birde igneye gore iliski tarihlerini nasil veriyor doktor?
Kuzum bende de tsh yüksek belki tek sorunumuz budur çünkü çok önemli gebelik için ben levotiron 50ye geçtim kontrole gideceğim inşallah düşmüştür senin düzene girdimi tsh

canım üzülme rabbim en kısa zamanda nasip etsin..klomenle 2 3 yum olması daha iyi dedi dün doktorum fazla yum olunca gebelikde oluşmazsa vücut atamıyor o zamanda kiste dönüşüyormuş.tshı sorun etme gebelikdede ilacını kullanabilirsn sorun olmuyor.pozitiflik çok önemli canım..

evet canım ilk tedavim aslında bizim tek sorunumuz kafaya çok takmamız aklımızdan bir çıkarabilsek hemencecik olacak ta olmuyor işte...:KK12:
Valla ne diyim ilk ay çok heyecanla bekledim bende stres yapmamaya çalış ve kendini olumsuza da hazırla ki sonra bir enkazla karşılaşmayalım 😘😘

Klomen beni çok etkiledi ama gözlerimi baş ağrısı halsizlik olarak duygusal olarak etkilenen de çok ilaçtandır kuzum sen niye ikinci ay dam pes ettin çok şükür imkanlarımız var istiyorsan rahim filmi çektir tabi ben çektirdim korkulacak bişey değil eşine de baktır mutlaka şakın pes etme

Esim vermiyo test sanki cok boyle erkekligini zedelicek. Beende senmisin vermeyen dedm baslattm promotile iciyo keciboynuzlari havuclar findik fistik omega3 ler somonlar aylardir onu nasil besledigimi anlatamam:) smdi ari sutu falanda aldm... benimde gozumde yan etkiler yasadm doc adama bile gittm bende biseyler var diye ikinci ay allahtan ayni yan etkileri yapmadi. Duygusallastim cok birde yuzumde biraz sivilce yapti. Su hsg yi cektiriym eger olmaz ise bir iki aya esime bir tahlil yaptirmasinu guzel bir dille isticem. Hazirandan beri korunmuyoruz canim mayis ortasi gibi basladik hatta hala tik yok.bide esim oyle hergun degerlendirebilecek gibide degil o kadar cok ust uste sevmiyor ve stres oluyor oda bana stres yapiyo. Yum donemi biseyler oluyo ona yum geciyo stresi bitiyo hergn yapsa yapar oyle olunca. Bundan sonra doktor bgn dedi fln demicem oyle gun soyleyince stres altinda hissediyo sanirim. Tatilde olunca ust uste yapan adam tedaviye basladim biseyler oldu.

canım üzülme rabbim en kısa zamanda nasip etsin..klomenle 2 3 yum olması daha iyi dedi dün doktorum fazla yum olunca gebelikde oluşmazsa vücut atamıyor o zamanda kiste dönüşüyormuş.tshı sorun etme gebelikdede ilacını kullanabilirsn sorun olmuyor.pozitiflik çok önemli canım..
Evet kesinlikle az yumurta daha iyi çok olunca gelişemez zaten az olsun öz olsun. 😻

Canim benim ya tsh yuksek miydi benim oyleydi hala ilac kullanıyorum valla. Igneyi vuruyo kimi dr vurduğu gun iliski yaşayın diyo kimi ertesi gun diyo

Kuzum bende de tsh yüksek belki tek sorunumuz budur çünkü çok önemli gebelik için ben levotiron 50ye geçtim kontrole gideceğim inşallah düşmüştür senin düzene girdimi tsh

Bende eutrox 50 iciyorum yavas yavas dustu benim suan 1.8 ama aklimi kurcaliyor acaba dusse dahi olumsuz etkisi devam ediyor mudur ki? Senin ne kdr oldu toplamda korunmayali?

Valla ne diyim ilk ay çok heyecanla bekledim bende stres yapmamaya çalış ve kendini olumsuza da hazırla ki sonra bir enkazla karşılaşmayalım 😘😘

walla artık eskisi gibi takmıyorum canım elimden geleni yaparım gerisi tewekkülü allah..nasip de warsa her şekilde olur..benim ilk gebeliğim sadece 1 ilişkiyle oldu..

Esim vermiyo test sanki cok boyle erkekligini zedelicek. Beende senmisin vermeyen dedm baslattm promotile iciyo keciboynuzlari havuclar findik fistik omega3 ler somonlar aylardir onu nasil besledigimi anlatamam:) smdi ari sutu falanda aldm... benimde gozumde yan etkiler yasadm doc adama bile gittm bende biseyler var diye ikinci ay allahtan ayni yan etkileri yapmadi. Duygusallastim cok birde yuzumde biraz sivilce yapti. Su hsg yi cektiriym eger olmaz ise bir iki aya esime bir tahlil yaptirmasinu guzel bir dille isticem. Hazirandan beri korunmuyoruz canim mayis ortasi gibi basladik hatta hala tik yok.bide esim oyle hergun degerlendirebilecek gibide degil o kadar cok ust uste sevmiyor ve stres oluyor oda bana stres yapiyo. Yum donemi biseyler oluyo ona yum geciyo stresi bitiyo hergn yapsa yapar oyle olunca. Bundan sonra doktor bgn dedi fln demicem oyle gun soyleyince stres altinda hissediyo sanirim. Tatilde olunca ust uste yapan adam tedaviye basladim biseyler oldu.
Canım eşin test vermeme konusunda sana haksızlık etmiş kusura bakma ama belki sorun var ah su erkekler 🤕 eşin test vermeden hsg çektirme çünki pahalı belki bosuna çektirmiş olursun . Ama diğer konu da eşin haklı benim adam da strese girdi bana yumurta günü mü değilse boşa yapmayalım der oldu bende kesinlikle eşime yansıtmamaya çalışıyorum stres yaptım ben diyor normal ilişki yapamıyorum diyor adamı da bozdum 😂😂

Benim ilacla dustu bir iki aydir artik ama yinede dussede engellemiyordur degil mi?
Ben dr gittiğimde hamileligi etkilediğini ve cocuk olsa bile bana bu halde zor yettiğini bebege yetmez zihinsel yönden etksi olur demisti hamile kalirsan gel ilaci ona gore ayarlaycaz dedi gittim iste hamile kalinca bi yukselsi tsh ilacin dozunu arttırdı ayda bir kere kontrole gidiyom

Bende eutrox 50 iciyorum yavas yavas dustu benim suan 1.8 ama aklimi kurcaliyor acaba dusse dahi olumsuz etkisi devam ediyor mudur ki? Senin ne kdr oldu toplamda korunmayali?
Yok canım düşünce vücut normal çalısmaya başlar ben kilo vermeye basladım metabolizma hızlandıya eskiden çok halsiz olurdum çabuk yorulurdum adetin düzensiz olurdu az olurdu şimdi çok şükür hepsi düzeldi ben 1.5 yıl oldu kuzum

Canım eşin test vermeme konusunda sana haksızlık etmiş kusura bakma ama belki sorun var ah su erkekler 🤕 eşin test vermeden hsg çektirme çünki pahalı belki bosuna çektirmiş olursun . Ama diğer konu da eşin haklı benim adam da strese girdi bana yumurta günü mü değilse boşa yapmayalım der oldu bende kesinlikle eşime yansıtmamaya çalışıyorum stres yaptım ben diyor normal ilişki yapamıyorum diyor adamı da bozdum 😂😂

Aynen birde ikimizde sanki korunmayi birakinca hop olcak kafasindaydik :) olmayinca gorduk gunumuzu:) bencede bana haksizlik ediyo valla cunku ne kadar ugrastigimi goruyo ama bence korkularina yenik dusuyo. Ne olsa biliriz en azindan sonucunu ya doktorum dedi hastane yakin evde bile verebilir ben labaratuara haber veririm hemen birakirsn dedi ama onu soyleyemedim bile ona cunku ilk test yapalim mi dedigimde cok tepki verdi. Aslinda yaptirsa bisey cikmadigini gorurse rahatlicak kafasi iyice ama... gel de anlat.. hsg yi ben dr cevat bayrak a cektircem burada okudum anestesiziz echomar bide sudomed mi oyle bir yerde cekiyor 650 ₺ ymis kuzum. Ztn her ay doktora 650₺ veriyorum ilaclar haric aldigim vitaminlere yatirdigm parayi da katarsak artik bunada vermisim cok mu. Tum bunlari toplasam tup bebek yapmistik:) saglik olsunda artk hic biseyin parasinda pulinda degilim. Psikolojim bozuluyo ve onu hic bir sekilde satin alamiyorsun.

Back