Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları ** Kasım Bebeklerinin Cicileri,Hazırlıkları **

morcadı güzelmiş canım.çantanı güle güle kullan.
ben sırt çantası istemiyorum.Ondan dolayı bu tarzlara bakmadım.ama düşünenler bazı markaların içerisinde bakım seti olan sırt çantalarına bakabilirler.

juliancım bende dün büyük kol çantalarına baktım.ama inan içleri o kadar da kullanışlı bi tane bile bulamadım.
o yüzden bu karaftın çantasına benzer bir çanta bulmaya çalışcam.

Kanguruya bebekleri çok küçükken bencede koymayalım.Çileğin dediği gibi kemiklei olumsuz etkilenir.
Yaza doğru kulllanabiliriz.hani bebeğimiz kucağımızda olmayı sever belki.>Kimi bebek arabaya felan binmiyormuş zaten.İnşallah bizimkiler neye koyarsak ona biner :))))

babası çok özeniyor walla bizim kanguruya.alır götürür onu markete felan.
bizim arkadaşın kocası gezdirirdi böyle.Marketlerde seven bayanlar çok oluyor diye ballandıra ballandıra anlatırdı adam :)) Eşiminde ordan kalma bi isteği var :)) Çok bekler ama yanlarında bende olurum :)

Son düzenleme:
kızlar matrıxı ınceleyınce ben de begendım ama baktıgımız magazada sadece duo var eger ıstersek getırıyorlar ama kapora karsılıgı getırıyorlar
onun ıcın kararsız kaldım gormedıgım bır seyı kapora verıp getırtmek ve almamak olmaz dıye sıze sorayım dedım
duo modelı hosuma gıttı aslında ellerınde renkte guzeldı
ben zaten lacıvert agırlıklı ıstıyorum kı ben ılerı de kullanabılmek acısından sırf erkek cocuga hıtap eden bırsey ıstemıyorum

neyse canta meselesıne gelınce annemın aldıgı takımın ıcınde ana kucagı ve cantası dalan var ama ben kendıme aıt buyuk bır sırt cantam vardı derı sık bırsey onu kullanmayı dusunuyorum
ama olmasaydı pıerre cardının cok hos cantaları var dusunebılırdım sanırım

bennu1hh4.png

bennu1hh4.7d848e6d1a.jpg

bennu3yj0.png

bennu3yj0.a871ce75f8.jpg

bennu2gx8.png

bennu2gx8.bdbf29afce.jpg

bennu4cy8.png

bennu4cy8.d1298e3317.jpg

eylül yine cok güzel seyler almisin..su pijama galiba dimi pembeli beyazli olan bayildim ona yaa..

elbiseleride cok ciciymis,ayy bu cimcimeler cok sIk olucaklar anlasilan..

eylül çokk güzelmiş bunlarda walla şanslı kız anneleri herşeyleri cicikli yazık oğlanlarınki daha mütevazı ama yoook bende hep pembeli morlu alcam oğluşuma alamam walla karanlık renkleryasakkelime ben şu çanta mevzusunu normal büyük bi kolçantasıyla halledicem ayda yılda tatile gidersek fazla eşya taşırız yoksa burda 1-2 saatten faza kalmayız bir yerde kadınları görüyorum bi çuvalla geziyor walla ben taşıyamamda taşımamda Allah aşkına ne koyuyolar çok merak ediyorum çok batırıyomuşda falan filan 1çanta 2 poşet elbise ile gezilir mi yaw bence böle olurmuş diye dolduruyolar gitsinyerimseniben

kızlar bebek cantası ile birlikde aldık bakım cabtasını kangurusu alt açması ana kucağı bakım cantası ve bebek cantası takım bide chico nun bakım seti ile de hediyesi varmış iki tane cantamız oldu ben biraz huysuzumdur bi yere giderken yedek corap akşam dönülecekse hırka falan koyarım kocama bile anca yetter sanırım ama kanguruyu kullanmayı hiç düşünmüyorum bende sevmiyorum cocuklar sıkışıp kalıyo kafaları sarkıyo gibi gewliyo kıyamıyorum ne bilim hiç cekici gelmiyo bana kullanan birine hediye ederim

kanguru işine bende sıcak bakmıyorum pek kullanışlı gelmiyor bana zaten bizim
yaramazlar kış çocuğu olcağı için çok gereksiz bir ayrıntı diye düşünüyorum

kızlar herkesin cicileri süpper
bayıldım doğrusu ben burada yokken baya hızlanmış hazırlıklar
bende bi kaç parça bişeyler aldım birazdan çeker koyarım üşenmezsem

X