Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları ** Kasım Bebeklerinin Cicileri,Hazırlıkları **

kıslar bizde alışverişe çıkıcaz ama nezaman çıkıcam bilmiyom kıyafetlerine bberonlarına abttaniyelerine falan 500ytl ayırdık yeter herhalde.zaten araba yatak telsiz termometre alınmıştı.bebek krem takımları falan yeter o para diye düşünüyorum ama siz ne dersiniz.yetmezse daha alayım yanıma.

kizlari olan alsin derim ben süslü kizlar cok sever öyle süsülü püslü seyler ya benim kafam sizim su bebek arabalarina takildi sizin dediginiz arabalara ben bakiyorum hep yazlik arabasi siz kisin disari cikarmiyacakmisinz bende dha almadim alacamda ama kizlariminki sepetliydi sonra sepetini cikar yazlik yap arabayi simdi o sebetlilerim modasi pek kalmadi bende cantali alcam ilk aylar o cantanin icine yatiriyosun sonra normal kullaniyosun yazlik yapiyosun

ben daha hic bisey almadim ya biraz biseylerim var onlara güveniyom aslinda alisverise cikacamda bende bügün rüyamda atlet felan aliyodum rüyama girdi valla

Azo, Pamukum hayırlı olsun. Odalarınız gelince foto bekliyoruz. Bu arada ben daha beşiğimizi hazırlamadım. Erkenden kirlenir diye o yüzden fotoğrafı yoktu ama Ekim annelerinde gördüm fotoğrafını. Bir temmuz annesi eklemiş. Bizimki de bunun aynısı sadece ayıcık resmi yok. Bir de üzerinde cibinliği yok. Belki yaparım ama annem bu tarz bir beşiğe cibinliğin kullanışsız olacağını söyledi. Üstelik kış olacağı için ben de pek gerek duymadım. Bakın işte beşiğimiz yani bir benzeri :)

pr011444maxco4tq6.jpg

pr011444maxco4tq6.e07917421b.jpg

Bunda kaç ay yatar bilmiyorum artık kızlar :)

bunun aynısını annemde alacak gece bebişim bunun içinde yatacak güle güle kullanın imnşallah atatanem telsiz araba falan alındıysa yeter 500 ytl gerci biz bikaç şey unutmuşuz ama arabasını unutmuşuz mesela sonrada amcası ben alacam demiş 480 falan harcadık ama bizim telsiz anakucağı alt açmasıda içinde sadece bi tane biberon almışız şu yamuk olanlar var ya gaz yapmayan bi tek onu almışız ama onlar ufak tefek şeyler

julicim çok güzel bu beşik.ama banu su nunkini annesi süsleyince daha güzel olacak eminim..:asigim:
benim bi arkadaşım buna benzer bi beşik almıştı.e büyüdü şimdi onunki..bana dedi istersen sana onu verebilirim.yok ilk bebeğim istemem dersen hevesin varsa al yenisini dedi..dedim delimisin..alırım tabi..alt tarafı 6 ay kullanacak..güzelce içini dışını süslerim bende..alıcam bakalım alınca koyarım fotosunu..
ben bu gidişle oğlumun odasını ve eşyalarını tam takım düzücem çeyiz odası gibi serip size öle foto atıcam galiba..kaydirigubbakcemile3

Canım en güzelini yapmışsın. Ben de görümcemden aldım. Dediğin gibi 6 ay kullanacağımız beşik için 300 ytl ödemeye pek sıcak bakmıyorum bende. Yani çok harcayacak kadar durumun varsa o zaman alırsın. Ama ben o derece büyük bir bütçeye sahip değilim :) Ben de zaten 6 ay sonra bir beşik alacağım.

atatanem sadece ilk zaman giyecekleri içinse yeter 500 ytl yok ileriki aylarda giyeceği şeylerden de alırım diyosan bilemem.Çünkü biberondu alt açma setiydi felan derken minik minik baya harcanıyor emin ol.

Juliancım bambu beşiğiniz hayırlı olsun canım çok güzel.Sanırım bebekler bunda hareketlenene kadar yatıyorlar.İçi dein olmadığı için hreket döneminde düşme tehlikesi oluyor.Ondan sonrada karyola beşikte yatırırsın artık.

Minik kalimerocum kraftın arabaları biraz ağır gibi hiç kaldırdın mı?,
Bende çok kararsızım kızlar bu araba konusunda.Eşim gelse de gidip şöyle yerinde iyice bir incelesek.
Bazen görüyorum çok tanınmamış markalar ama çok şık duruyor.Walla artık istediğim özellikleri yazıp öyle diderim almaya.Özellik hangisinde varsa onu alırım gibi geliyor.

pamukum güle güle kullanın odanızı.

kızlar bız kraftın 3 arabası arasında kaldık
kraftbaby'nın kendı sıtesınde gosterdıgı matrıx ts , venus ts , duo ts arasında karar veremedık
fıyatları bırbırıne cok yakın ama ben buradakı magazada sadece duo modelını gordum dıgerlerı yoktu ve bır ızlenımım yok dogal olarak
sız ne yaptınız kraft modellerını ınceleyen var mı hıc?
hangısı almalıyım sızce?

darkcım evet arabaları agır ama zaten bız apartmandan yukarı cıkartmayacagız
zaten ben ozellıklerınde kılosu ıle pek ılgılenmıyorum cunku tasıma mesafemız olmayacagı gıbı bence kıs gunu haftanın 7 gunu kullanılacak saglam dayanıklı ve garantılı bır araba ıstıyorum
ama karar veremıyorum :uhm:

öyle ama alışverişe felan gittiğinde hep önemli bu ağırlık.yada bi misafirliğe gittiğinde.Yine de sen daha iyi bilirsin tabi.Kış günü çok kullanıcam diyosan şişme tekerleklilerden de bak.kocaman oluyo tekerlekleri kullanışlı olur.

Canım bizim arabamız da Kraft. Ön tekerleği 360 derece dönenlerden. Ama modelini bilmiyorum. Sadece ne kadar rahat olduğunu biliyorum. Tek elle açılıp kapanıyor. 5 kademeli yatıyor. Altında kocaman bir sepeti de var bebeğin eşyaları için. Ve Dark'ın dediği gibi bence en önemlisi hafif olması. Alüminyum malzeme kullandıkları için hafif bir araba. Ben bu halimle çok rahat indirip kaldırabiliyorum. Bir foto çekmiştim çok karanlık. Haftaya gibi koyarım güzel fotosunu.

bizde cumartesi günü gezmeye çıktık kocişle..tabi eve boş dönmek olmaz..bişeyler aldık kızıma..bu arada beylikdüzü beyliciumda fuar baby diye bi yer var..hem acayip ucuz hemde o kadar güzel şeyler varki bayıldım ..ama ordaki birçok kıyafetin benzerlerini hep almıştım fazla bişey alamadım o yüzden ..ama çıtçıt badiler 3.5 ytl den başlıyor. tulumlar 6-7 ytl ,pijama takımlar 10-12 ytl ya o kadar cici ürünler varki küçücük dükkanda kendimi kaybettim.hele hastane çıkışları süperdi tavsiye ederim..
aldıklarımın resimlerini koyarım..

Canım bizim arabamız da Kraft. Ön tekerleği 360 derece dönenlerden. Ama modelini bilmiyorum. Sadece ne kadar rahat olduğunu biliyorum. Tek elle açılıp kapanıyor. 5 kademeli yatıyor. Altında kocaman bir sepeti de var bebeğin eşyaları için. Ve Dark'ın dediği gibi bence en önemlisi hafif olması. Alüminyum malzeme kullandıkları için hafif bir araba. Ben bu halimle çok rahat indirip kaldırabiliyorum. Bir foto çekmiştim çok karanlık. Haftaya gibi koyarım güzel fotosunu.

Çift yönlü mü canım arabanız? resmini bekliyoruz.
ben taktım çift yönlüyede.

Dün reale gittik her gördüğüm bebeğe ve bebek arabasına iyice baktım.walla duymadığım bi marka vardı hoşuma gitti.içindeki bebişde çok tatlıydı gidip nerden aldınız diye soracaktım soramadım :)

aliminyum olanlar çok hafif oluyo cidden.

X