Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları ** Kasım Bebeklerinin Cicileri,Hazırlıkları **

işte bunlarda en sn aldıklarım ve hediye gelen ufak tefek şeyler
biz asıl büyük masraflı eşyalarını almadık daha
sanırım eylül başı gibianca alıcaz

Bence kanguruyu pek yabana atmayın arkadaşlar. Yeni doğanlar için kangurular var, boynunu, omurgasını destekleyen. Ayrıca yeni doğan bebekte anne ya da baba temasından dolayı kanguruda bebeğin daha mutlu olacağını söylüyorlar. Bu arada yaza kanguruyla gezdirme hayali biraz zor gibi, çünkü pek çoğu 7-8 kiloya kadar taşıma kapasiteli... Bizim bebişler o zamana kadar birer tosuncuk olurlar heralde...

Bu da benim hayalimdeki bebek arabası:
http://www.bebefix.com/index.php?p=show&pid=31765&k_id=1615&kn=Bebek+Arabas%FD+

Ama ana kucağıyla çok pahalıya geleceği için ilk etapta ana kucağını almayı düşünüyoruz. Nasıl olsa kış bebeği olacak. Karda kışta yürüyüşe çıkaracak halim yok. Bahara kadar taşıma çantası ya da kanguruyla idare eder mart gibi de arabasını alırız diyoruz. Araba bütçesini de şimdi daha acil şeylerde kullanalım dedik...

Fater paşan güle güle giysin pek güzeller:nazar:daha kılını kıpırdatmayan polipe düşünsün yaw ben ne zaman başlayacaksam şu eksiklere bakmayaCADIARZU

elmali turta senin begendigin Quinny olanmi?bende onu cok begenmistim ama

buradaki satici;sizin bebeginiz kis bebegi olucak hizla büyür ve yatamaz icine dedi vazgectik..

belki görmüsündür bunlarin birde üstü oluyor,femuarli kutu gibi bisiy..burada hep öyle satiliyor

bebegi icine koydugun zaman cok sicak tutuyor filan..ama dedigim gibi vazgecmek zorunda kaldim..

maxi-cosi istiyorum artik¨cünkü,hani tasima koltugu varya onu takabiliyorsun arabaya..ozaman cok kibar

bir görüntüsü oluyor ve cok yer almiyor..birde fiyatlara baktimda bu markalarin burasiyla cok bir farki yok..

yani türkiyedede oldukca pahali..

eylülcüm aldıkların çok güzelmiş güle güle giysin minnoş kızın bu arada göbişler eklenmiş bakıyorumda bu yeni moda mı ben uzak kaldım herşeyden bir haberim:))

kızlar bugün bende (görevim gereği fabrikaları gezdiğim için) oğluma çok güzel ciciler aldım. İdil bebe varya muhakkak alışverişlerinizde görmüşsünüzdür onun fabrikasına gittim ve tabi beni böyle görünce bir tane onlar hastane çıkışı hediye ettiler ama görseniz bayılırsınız ve fabrika satış mağazalarından %10 indirimle ürün alma hakkı tanıdılar. Bende hazır oraya gitmişken değerlendirmek istedim ve oğluma bir mevlüt takımı iki tanede dış giysi aldım burada doğum yapan arkadaşlarımız vardı onlarada hediyeler aldık çok zevkliydi yani sabahım bebek mağazalarında dolaşmak harika birşey akşam eğer iyi hissedersem aldıklarımın resimlerini paylaşmak istiyorum

elmali turta senin begendigin Quinny olanmi?bende onu cok begenmistim ama

buradaki satici;sizin bebeginiz kis bebegi olucak hizla büyür ve yatamaz icine dedi vazgectik..

belki görmüsündür bunlarin birde üstü oluyor,femuarli kutu gibi bisiy..burada hep öyle satiliyor

bebegi icine koydugun zaman cok sicak tutuyor filan..ama dedigim gibi vazgecmek zorunda kaldim..

maxi-cosi istiyorum artik¨cünkü,hani tasima koltugu varya onu takabiliyorsun arabaya..ozaman cok kibar

bir görüntüsü oluyor ve cok yer almiyor..birde fiyatlara baktimda bu markalarin burasiyla cok bir farki yok..

yani türkiyedede oldukca pahali..

Evet canım Quinny'nin Buzz modeli. Biz de bu arabayı çok araştırdık ama küçük gelir gibi bir şey hiç duymadık. Maxi Cosi taşıma koltuları (ana kucağı) bu arabalarla uyumlu. O yüzden ilk 11 ay arabaya ana kucağını monte edip, sonrasında da kendi kılıfında taşımayı düşünüyoruz. O da zaten 4-5 yaşına kadar kullanılıyormuş. Eğer çok beğendiysen bence tekrar araştırın. Çünkü biz de baktık ve en iyisi bu gibi geldi...
Bu arada o fermuarlı şeye Portbebe deniyor sanırım. Bence de gereksiz. Siz onun yerine Maxi Cosi ana kucağıyla Quinny arabayı alın bence. Tabi buradaki gibi öyle satın alma imkanınız varsa...

Evet canım Quinny'nin Buzz modeli. Biz de bu arabayı çok araştırdık ama küçük gelir gibi bir şey hiç duymadık. Maxi Cosi taşıma koltuları (ana kucağı) bu arabalarla uyumlu. O yüzden ilk 11 ay arabaya ana kucağını monte edip, sonrasında da kendi kılıfında taşımayı düşünüyoruz. O da zaten 4-5 yaşına kadar kullanılıyormuş. Eğer çok beğendiysen bence tekrar araştırın. Çünkü biz de baktık ve en iyisi bu gibi geldi...
Bu arada o fermuarlı şeye Portbebe deniyor sanırım. Bence de gereksiz. Siz onun yerine Maxi Cosi ana kucağıyla Quinny arabayı alın bence. Tabi buradaki gibi öyle satın alma imkanınız varsa...

evet canim portbebe deniliyormus bende simdi baktim burdan:) ama bizde illaki o olmali cünkü burasi kisin bazen -10 - 15 lerde olur..yalnizca digeri olursa üsütürüm bebegi diye korkuyorum..birde simdi bakiyorumda burada yalnizca araba ve portbebe aliyosun,tasima koltugunu ayri aliyomusun:uhm: ne ilginc ülke ya sat iste hepsini birden..birde maxi-cosinin zemini cok yumusakti eminim dikkat etmisindir benim cok hosuma gitmisti..ya Quinny icin arastirdik ama onun portbebesi maxi-cosiye göre daha kücültü..birde bunlar cok iyi biliyorlar bebek esyasini cünkü -20 bile olsa bebekler disarda gezdigi icin,saticini ndediginede sadik kaldik yani..

bakalim artik alinca koyarim ben resmi,insl.zevkimize göre bisiyler buluruz..

Kızlar bu arada habire bebişlerimize tulum falan alıyoruz ama aldıklarımızın hepsi uzun kollu da olsa penye şeyler... Tamam evde giyecekler ama yine de üşümeyecek mi bu penyelerde bebişler? Polarlı - yünlü tulumlardan almayı düşünüyor musunuz?

evet canim portbebe deniliyormus bende simdi baktim burdan:) ama bizde illaki o olmali cünkü burasi kisin bazen -10 - 15 lerde olur..yalnizca digeri olursa üsütürüm bebegi diye korkuyorum..birde simdi bakiyorumda burada yalnizca araba ve portbebe aliyosun,tasima koltugunu ayri aliyomusun:uhm: ne ilginc ülke ya sat iste hepsini birden..birde maxi-cosinin zemini cok yumusakti eminim dikkat etmisindir benim cok hosuma gitmisti..ya Quinny icin arastirdik ama onun portbebesi maxi-cosiye göre daha kücültü..birde bunlar cok iyi biliyorlar bebek esyasini cünkü -20 bile olsa bebekler disarda gezdigi icin,saticini ndediginede sadik kaldik yani..

bakalim artik alinca koyarim ben resmi,insl.zevkimize göre bisiyler buluruz..

Bence de Maxi Cosi'nin ana kucağı diğerlerinden çok farklı. Hem daha yumuşak hem de ufacık bi itmeyle dakikalarca kendi kendine sallanabilme özelliğine sahip. Bildiğim kadarıyla Maxi Cosi'de de Quinny benzeri 3 tekerlekli modeller vardı. Umarım zevkinize göre bulursunuz a.s.

http://www.bebefix.com/index.php?p=show&pid=31689&k_id=1826&kn=Oto+Koltu%F0u+

ben bunun mavi olanini begendim ama rengini bulamadim o verdigin linkte..nasil güzel dimi?

yünlü diilde polar tulumlar görmüstüm ben ama kiyafet üzeri icindi..kuzu seklinde yapmislar..

arkadas kücücük bir kuyruk ve iki tanede kulagi vardi cok cici bisiydi ama daha almadim..

kis bebegini korumakta zor galiba soguktan..

Bence de Maxi Cosi'nin ana kucağı diğerlerinden çok farklı. Hem daha yumuşak hem de ufacık bi itmeyle dakikalarca kendi kendine sallanabilme özelliğine sahip. Bildiğim kadarıyla Maxi Cosi'de de Quinny benzeri 3 tekerlekli modeller vardı. Umarım zevkinize göre bulursunuz a.s.

saol tatlim insl. hepimiz buluruz istedigimiz gibi..sanirim bu iki marka ayni zaten..yani ayni fabrika cikisli gibi galiba.

Çok güzel canım... Ben de bunun turuncusunu almayı düşünüyorum. Unisex bi renk olsun ki belki arkadan kardeş gelirse o da kullansın...

Bu arada o polarlı tulumları nerde görmüştün, linki var mı?

kızlar ya ben arabaları pek araştırmadım alışverişteyken unutmuşuz zaten araba almayı nesine dikkat edicez ben cift yönlü istiyorum mesela bunun haricinde bebek için nesini araştırıcaz amcamız alacakmış arbamızı güzel bişiolsun demiş ama bu travel sistem bebek arabası yazıyo farkı ne travell sistem ne ben hiç bilmiyorum bana anlatınnnnnnn
bu arada biz banyo küvetimizide unutmuşuz siz aldınız mı

arkadaşlar ben ana kucağı+oto koltuğunu internetten sipariş ettim ve hemen 1 gün sonra kargo elime ulaştı, kanz aldım, çok uygun ve de çok güzel size de tavsiye ederim.

bu arada bebişlerinizin bakım ürünlerini hangi marka almayı düşünüyorsunuz, bi arkadaşım sebamedi tavsiye etti.banyo küveti ve filesini nerden aldınız, neye dikkat etmemiz lazım???

X