Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları ** Kasım Bebeklerinin Cicileri,Hazırlıkları **

canım bence arabada
çift yönlü olma
hafif kolay taşınabilir olma
emniyetli bebek için güvenli olma
kolay katlanabilir olma
gibi özellikler olmalı

arkadaşlar ben ana kucağı+oto koltuğunu internetten sipariş ettim ve hemen 1 gün sonra kargo elime ulaştı, kanz aldım, çok uygun ve de çok güzel size de tavsiye ederim.

bu arada bebişlerinizin bakım ürünlerini hangi marka almayı düşünüyorsunuz, bi arkadaşım sebamedi tavsiye etti.banyo küveti ve filesini nerden aldınız, neye dikkat etmemiz lazım???

ben sebamed almayı düşünüyodum ama laış veriş yaparken chiconun setini aldık sebamed patronumn kızına yaramamıştı o jonsun baby kullandı chico yu deneyecem olmazsa bende jonsun baby alacam bi kaç kişiden daha duydum cünkü ( her nasıl yazılıyosa siz anladınız onu )

muslukum bende sebamed in ürünlerini kullanan arkadaşlarımdan tavsiye aldım..ama henüz almadım daha..sen anakucağını kaça aldın canım bide sitenin linkini kopyalayabilirmisin? bakayım, bende araştırıyorum..

Çilek ve elmalı turta, kızlar tez yazacaksınız neredeyse bebek arabaları hakkında :) İyi iyi araştırın. Ama gerçekten fiyatlar çok pahalıymış. Elmalıturta gönderdiğin linkteki bebek arabası eminim çok kullanışlı ve sağlıklıdır ama bana estetik olarak pek şık gelmedi.

Araba çift yönlü olursa bazı özelliklerinden ödün vermek zorunda kalır gibi bir şey duydunuz mu? Bana da biri dedi, merak ettim.

Bu arada bebek doğunca en çok masrafın ıslak beze gittiğini duydum. Her gün neredeyse bir paket bitiriyormuş benim bir arkadaşım bana biraz abartı gibi geldi ama. Bezden bile daha fazla harcıyorum ona dedi. Bir de Bündchen diye bir marka var, en iyisi diyorlar, duymuşsunuzdur. Eminönünde mısır çarşısının biraz ilerisinde onun paketini 3 ytl ye falan sattıklarını duydum. Kaçakmış ama sanırım. Onun bir paketi 12 ytl.

Son düzenleme:
o ne be???:1shok:
12 ytl ye ıslak mendilmi olurmuş.bebek bezinin yarı fiyatı..
naptın sen julicim???
hem ben kaçak falan kullanmak istemem bebişime sağlıksızdır diye..arkadaşlarım bana hiç öle bişeyden bahsetmedileeer..normal alkolsüz popo silmek için olan mendillerden değilmi bunlar?
geçen arkadaşım almış migrostan 1 ytl.ye..alkolsüz vede bebek popsu silinebiliyomuuş.ha onu almasanda taş çatlasın 3-4 milyon olsun..12 de neymiş:bbo:

Hahahaaaa ne alemsin Azo. Yok canım almadım zaten 12 ytl olanı. Canım yeni doğanda zaten ıslak pamuk kullanmak gerekiyormuş. Başka bir şey olmaması lazımmış. Ya bilmiyorum ki her kafadan bir ses çıkıyor. Ama 1 ytl olanları da almam ben Azo. Onlarla insan kendi yüzünü silince bile yüzü acıtıyor.

ıslak mendilde birsürü marka var..en kaliteli diyosan 5-6 ytl nivea var haa pahaı dersen canbebe var 2 ytl sonra huggies var çok da güzel.ablam onlarla iki çocuk büyüttü..
zaten yenidoğanda ıslak pamuk kullanılıyo...

Julicim haklisin canim,enaz 3 aydir filan her gittigimde bakiyorum arabalara artik fenalik geldi,alsamda rahatlasam..

birde elmali turtanin gönderdigi linkteki arabanin yatisi cok iyiyymis yani yumusacik ici..ben yatmadimda :)

arkadaslarimin var onlardan duymustum..

Çilek ve elmalı turta, kızlar tez yazacaksınız neredeyse bebek arabaları hakkında :) İyi iyi araştırın. Ama gerçekten fiyatlar çok pahalıymış. Elmalıturta gönderdiğin linkteki bebek arabası eminim çok kullanışlı ve sağlıklıdır ama bana estetik olarak pek şık gelmedi.

Araba çift yönlü olursa bazı özelliklerinden ödün vermek zorunda kalır gibi bir şey duydunuz mu? Bana da biri dedi, merak ettim.

Bu arada bebek doğunca en çok masrafın ıslak beze gittiğini duydum. Her gün neredeyse bir paket bitiriyormuş benim bir arkadaşım bana biraz abartı gibi geldi ama. Bezden bile daha fazla harcıyorum ona dedi. Bir de Bündchen diye bir marka var, en iyisi diyorlar, duymuşsunuzdur. Eminönünde mısır çarşısının biraz ilerisinde onun paketini 3 ytl ye falan sattıklarını duydum. Kaçakmış ama sanırım. Onun bir paketi 12 ytl.
Çift yönlü olmasının ödün verecek bişeyi olduğunu sanmıyorum juliancım.İtme sapı öne de gelse ne olur ki değil mi ama?
Bunu söyleyen sallamıştır muhtemelen.
Ben 3lü ıslak mendil aldım her birinde 72 tane var.walla hops marka mı neydi?
alkolsüz ve antialerjikmiş.realden aldım 5 ytl ye.dalinin 3 lüsü de 10 ytl idi sanırım.
Sadec ıslak mendil olduğundan dolayı marka aramadım.İstediğim özellikle vardı bu mendildede.
ben zaten ilk zamanlar ılık su ve pamuk kullanacağım.
arkadaşım öyle yapıyordu.Kendisi acil Tıp teknisyeni.
Bizede koca bi yumak pamuk getircek sğolsun.
Napıyor o kadar ıslak mendili arkadaşın hayret ettim walla.
ağzını felandamı ıslak mendille siliyor?
ben pamuk kullancam zaten popoda,ağızdada mendil kullancam ama yine de aldım ıslak mendil bi şekilde lazım olur diye.

teyzmin kızından hediye
resim195ry6.jpg

ayaklı pijamalarımız
resim196wf0.jpg

resim198rw7.jpg

resim199sy7.jpg

teyzemizin hediyeleri
resim200gk0.jpg

resim201pk3.jpg

bende kızıma geçen bormoz almıştım.Bugün de hastane çıkışı aldım 10 lu.e<klerim bi ara resimlerini.
Hastane çıkışını 25 ytl ye aldım kızlar.Geçen 45 e sormuştum.Buna 25 deyince hemen aldım.penyeside çok güzel.
Baktımda benim tek tek aldıklarımda olmayan bu hastane çıkışında olan ne var diye.sadece önlük ve iç zıbın almamışım ben.Onun dışında bu hastane çıkışında olan herşeyden almışım zaten.

Bi de 5li almıştım önceden yeter artık 2 tane.

ne güzel cantalarmis bunlar darkkk..ama fikri mdegismezse ben deri almak istiyorum bakalim artik..
ayrica cereeni ncicilerini merak ediyorum bi ara ekleersin..

ben aldim banyo icin küvetini,ama üzeri icin file almadim..kimisi al diyor kimisi alma diyor.

ya kızlar ben bu bebek çantası konusunda çok zorlancam herhalde.benim beğendiğim çantalar hep 130 ytlden yukarı yaa okadar para da vermek istemiyorum bi çantaya
darkçım buarada ben bebişimin banyo ve krem malzemelerinin hepsini sebamed almayı düşünüyorum bebek için en iyisinin o olduğunu söylüyolar

buarada kızlar almanyadaki kuzenim oğluşumun hediyelerini getirdi ama bi görseniz okadar tatlı kiiiii.üşenmezsem bugün fotolarını çeker koyarım

kızlar bende dün akşam ogluşuma cok güzel bi battaniye örmeye başladım biraz ugraştıracak ama olsun doguma kadar bitirebilirsem eger:roflol::roflol: foto sunu koyarım

muslukum bende sebamed in ürünlerini kullanan arkadaşlarımdan tavsiye aldım..ama henüz almadım daha..sen anakucağını kaça aldın canım bide sitenin linkini kopyalayabilirmisin? bakayım, bende araştırıyorum..

slm azo:CüvCüv:,

valla herkes başka bi marka söylüyor bakım ürünleri için kararsız kaldım.
şimdiki bebekler o kadar hareketli ki ana kucağını çok da kullanamıyorsun.biz de eşimle çok araştırdık ne alsak diye, sonra internette görünce aldık hem uygun(kanz 99 ytl) hem kaliteli.değişik renk seçenekleri de var, hem birçok markanınkilerde var ve fiyatlar ii gibi...
linki ekledim umarım açılır.
http://www.civcivbebe.com/products.aspx?aid=154

muslukum atattanem ve darkcım aldıklarınızı iyi günlerde kullanın
en yakın zamanda resimlerini de görmek isteriz

kızlar ben bebek bakım ürünlerini sebamedden aldım
ismini çok duymuştum umarım memnun kalırız

X