Ben alacaklarımı bayağı yarı yarıya indirdim. Geçen bir mağazada kadının biri alışveriş yaparken bana bir tavsiyede bulundu. Bebeği beklediğinden daha tombul doğunca aldığı kıyafetlerinm hiçbirini giydirememiş. Ben de sadece 6 aya kadar olan kıyafetleri alayım yavaş yavaş alırım nasıl olsa bebiş doğunca da dedim. Annem de bebeğin gelişmesine göre alırız dedi. Bebek havlusu almayacağım. Benim çeyizimde hiç kullanmadığım yumuşacık kumaştın bir havlu seti vardı. Bana mini gelirdi o yüzden ben hiç kullanmamıştım. Onu bebeğim için saklamışım meğer. Bebek arabası, beşik, ana kucağı, kanguru, oto koltuğu da hazır demiştim ya size. İki battaniye, bir hastane çıkışı, 4 takım zıbın, örme hırka ve yelekleri, örme 2 tane takımı var. Bir tek badyler ve yine birkaç zıbın kaldı sanırım. Bir de teknik şeyler. Süt pompası, ateş ölçer gibi. Bir de varolan dolabımız için kulplar alacağım onu da bebek dolabı haline getireceğim sticker'larla falan. Alması bir şey değil kızlar. Benim gözümde asıl büyüyen yıkaması, ütülemesi ve en önemlisi yerleştirmesi. Bizim yatak odası tasfiye olacak anlayacağınız. Ay boş kaldım ya amma yazdım :)