kalimerocum nerden buldun 10-19 milyona pantolon?çok ucuzmuş ya..
yazlık mı,kışlıkmı?
yani yazın bitmesine az kaldı.ben 1 ay dha idae edeyimde sonbahar için 1 pantolon daha alayım diyorum.malum daha sonra ihtiyacımız olmayacağı için ne kadar az kıyafetle bitirirsek bu dönemi okadar iyi..
hafta sonu bizde eşimle pusetlere, arabalara baktık.bana biraz pahalı geldi.eşimde dedei Halep de bu ürünler yarı fiyatınaymış.eşim hataylı ve kuzenleri orada beğendiğimiz modellerin kodlarını verdik.oradan fiyat öğrenip bildirecekler.dedikleri gibi yarı fiyatınaysa aldırıp kargoyla isticez..
kızlar bu arada bu hafta sonuda Gaziosmanpaşa daki Gamas Mobilyacılar çarşısına gittik.masko da 3 bin ytl ye baktığımız mobilyanın aynısını(hatta daha güzelini) 1.700 e bulduk.ve kociş bugün gidip sipariş vericek.10 taksit yapıyolar ve 25 günde teslim ediyolarmış.mdf almaya karar verdik.suntalam lar biraz basit geldi bana.ucuz ama..
ve mdf leri geldikten sonra boya kokusu gitmesi için 1 ay kadar havalandırmak gerekiyomuş..yani kızlar eğer benim gibi böle bişey almak isteyen arkadaşlar varsa teslimat süresini ve havalandırma süresini düşünerekten en kısa zamanda sipariş vermeleri gerekir..zaman daralıyo..
oğluşumun odası gelince fotolarını çekip koyucam bende inş.