Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları ** Kasım Bebeklerinin Cicileri,Hazırlıkları **

Eylülcüm senin alacaklarının resimlerini de heyecanla bekliyoruz.

Polipe ben 10 gün sonra gidiyorum ya canım.başka şehirdeyim ben.annemin komşuları sağolsun yapmışlar yavaş yavaş gönderiyorlar ben gitmeden.Doğumda beni görmeye zaten gelemeyecekler.

Tabi giderken annem kendi aldıklarını vermeyecek.kendi sonradan geldiğinde getirecek.annemin işledikleri felan da çok güzel ama onlar çek çek bitmez.Başka zaman çekerim onları.

benim aklıma yattı şu patikli olan.
seyra ile yelizin gönderdiği linkte var.

bir linkte hazırı var.diğer linkte de malzemesi satılıyor.heralde ben malzeme alır kendim yaparım.baya fiyat farkı oluyor kendim yapınca.

darkcim ne kadar güzel seyler almisiniz..ohhhh ohh hediyeelrde gelmiss..cok begendim yaa bian evel saglikla giysin prensesin insl.

hm ben buraya alicagim sekerlerime karar verdim ekleyim resmini hemen..polipecim konyada cok

güzel bebek sekerleri yapan biryer buldum ben subatta geldigimde alicam inl..cok güzel figurler vardi..

Bunlar buradaki arkadaslarim icin olanlar,iki renk olmasini istedim nasil begendinizmi?

getattachmentmf2.jpg

getattachmentmz8.jpg

çilekcim çok güzelmiş canım bu şekerler ..bende burda bauhouse var yapı market ..her türlü bu tarz şeyler için malzeme bulunuyor..ordan alıcam malzemeyi kendim yapıcam bende..

çilekcim çok güzelmiş canım bu şekerler ..bende burda bauhouse var yapı market ..her türlü bu tarz şeyler için malzeme bulunuyor..ordan alıcam malzemeyi kendim yapıcam bende..

eylülcüm buradada var bauhouse ama hic bakmadim seker varmi diye? bu aralar sIkca gidiyoruz oraya ama dikkat etmedim demekki..

bizim sekerlerimiz antalyadan gelicek,bilseydim bauhousede oldugunu hic ugrasmaz buradan alirdim..

ayrica tsk,ler canim,seninkinleride bekliyorum merakla:)

darkcım güle güle kullanın çok güseller..:nazar::nazar:
çilekçim şekerleriniz çok şıkk:nazar:

tsk,elr destinacim...

bunlarda eylülümün cicileri bu tulumumuz
img0251wu0.jpg

bu keten şort takımımız
img0252na6.jpg

bu elbisemiz
img0253pr4.jpg

bunlar önlük ve tulum yine
img0254df3.jpg

bunlarda tulumm
img0255qo3.jpg

hihoyyythihoyyyt

hepsi çok güzel ciciler hamişler, güle güle giysinler hepsi :))) ist.da olanlar için emnönü havuzlu han çok uygun bir yermiş. bugün gittik, bir sürü şey aldık. bir çok şey piyasadan daha ucuz...haberiniz olsun :)))

çilekcim 2 rengi çok iyi düşünmüşsün bence.şekerleriniz çok güzelmiş.allah can sağlığıyla dağıtmayı nasip etsin.

asortiecim eylül kızımızın cicileride çok güzel.hepsi birbirinden güzel.

maşallah kızlar allahım esirgesin.

arkadaşlar hepsi harika şirin mi şirin.allah güle güle kullanmayı nasip etsin bebişelerimize.bizde bayağı bişiler aldık.odasınıda hazırlıyorum.hepsi bitsin koycam resmini inşallah.ben sabaha kadar bebek mağazalarındayım alış veriş yapıyorum,:eek: bbu gecede ne alırsan 1 milyoncudan önlük,patik,tulum...aldım.önlük fermuarlıydı içinde süslü emzik vardı.bir uyandım :1shok: ne emzik ne önlük.

İlahi sehacım rüyamıymış hepsi :)) Çok hoş .
bekliyoruz aldıklarının resimlerini.Tüm odanın bitmesini beklemiceksin dimi koymak için :))
Sonra odanız bitince yine koyarsın.

Morcadı'cım, Havuzlu Han'ı ben de duymuştum... Aldıklarının hepsi olmasa bile bazılarını fiyatlarıyla ekleyebilirsen çok sevinirim. Herkese sevgiler...

http://www.bebeceyizsarayi.com/
canım bu adreste katalogları var. battaniyeler bana uygun geldi. düz,puantiyeli yumuşacık battaniyeler var 9 lira, daha kalın kadife ve nakışlı,fermuarlı olanlar 20-25 arası. banyo havluları var çok güzel onlar da 9 lira. banyo için küvet aldım. 9 lira ve 16 lira.ya 2 çeşit vardı. gideri olan 16 lira. daha bir sürü şey var canım. resim eklemeye de çalışırım.

http://www.bebeceyizsarayi.com/
canım bu adreste katalogları var. battaniyeler bana uygun geldi. düz,puantiyeli yumuşacık battaniyeler var 9 lira, daha kalın kadife ve nakışlı,fermuarlı olanlar 20-25 arası. banyo havluları var çok güzel onlar da 9 lira. banyo için küvet aldım. 9 lira ve 16 lira.ya 2 çeşit vardı. gideri olan 16 lira. daha bir sürü şey var canım. resim eklemeye de çalışırım.

çok güzel şeyler var ama fiyatları yok.online alamıyoruz herhalde.istanbuldakiler çok şanslı.mirmirmirmir
kızlar birde bursada çok güzel bebek mağazaları varmış fiyatlarıda piyasaya göre çok uygunmuş.

kızlar ya şu mevlüt kıyafetlerine bakarmısınız çok tatlılar.morcadının verdiği linkte gördüm.erkeğinki damatlık gibi
22962931rc1.png
30737328qi8.png

X