Kasım ayını birlikte bekleyelim. (Tüp bebek transferi 2021)

S Sebepsizk bende de lekelenme oldu bugun yine kahverengi silince geliyor deli olcam ya benim doktor da randevuyu Cuma’ya çekti normalde haftaya gitcektik inşallah bende güzel şeyler duyarım kanama alanı mı var acaba bende de

Merhaba, bende çift rahimliyim daha önce de konuşmuştuk sizinle, inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bende 30 kasımda 2. kez transfer oldum. ilki tutmadı.
Yaa çok az kalmış sonucu öğrenmeye çok heyecanlı. İnşallah Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın güzel haberler bekliyorm 10. Gün mü test günü 12 mi?

Yaa bana da 18ini gün verdi kese görmeye ayın 4nde pozitif almıştım çok geç geliyo bana beklemek çok zor
Ah ne güzel çok sevindim adınıza sağlıkla alın kucağınıza canım şimdiden benim adet gününe göre 4+5 ondan herhalde öyle verdi şimdi gitsem de kese görünmez diye tahmin ediyorum:)) hem geç olsun güç olmasın

Olacak buna kalben ınanıyorum,kucağın boş kalmayacak Rabbimin izniyle canım.

Çok sağ ol canım. Evet 6 yılın sonunda nasip oldu hamdolsun. Neler yaşadım ne imtihanlardan geçtim rabbim kimseye yaşatmasın. İlk babam kadar sevdiğim kayınbabamı ve kendi babamı 40 gün arayla kaybettim hamileydim ikizlere, babamdan sonra ikizlerimi kaybettim 2020 yılında. Zor zamanlar geçirdim çok zor. Rabbim imtihanlarımızı kolay kılsın. Yüreğimizdekiler gerçek olup düşsün nasibimize

M mucizelervar canım yanlış anlama ama doktorun doğru olanı yazmış idrar testiyle anlaşılamaz ki. Bugun test yapıyoruz yarına kadar kuruyor bi tık daha belirginleşiyor ertesi gün yeniden test yapıyoruz ikisini karşılaştırınca yeni olan daha silik gibi görünüyor haliyle. Çok panik yapmışsın sen sürekli aklında güzel şeyler düşün kötüyü çağırma inancın tam olsun inşallah bebişin bu sefer seninledir

Gun gectikce belirginlesiyor ama, hcg katlaniyor demekki.

Benimde transfer günüme göre 4+4 iki gün önce beta baktırdım 1336 çıkmıştı
Ben ayın 4unden bu yana baktırmadım hiç:) Kafama soru işaretleri doldurmak istemiorum:)) Hamilelik belirtileri var bulantı hariç:) kanamam vs yok şükür. Her şey yolunda ilerliyor. Bu yüzden kafam rahat :) tek embriyo mu transfer edildi size? :)

Bndr hiç bir belirti yok o yüzden yaptırdım çift transfer edildi bana sizin ?

Bndr hiç bir belirti yok o yüzden yaptırdım çift transfer edildi bana sizin ?
Benim tek 5. Gün embriyosu :)) ikizdir belki :)) Ben 9. Gün kendim gidip test yatırmıştım 144 çıkmıştı,sonra ertesi gün hastaneye gidip yaptırdım 235 çıktı. Doktorum aradı gebesin dedi:)) 10 gün sonra bekliyorum dedi bakalım bekliyoruz günümüzü:)) evde yaptığım testlerde sadece benim göreceğim kadar silik ikinci çizgiler çıktı ama içim hep var dedi,şükür Allah yüzüme bu konuda güldü:)

Kızlar yeme içmede nelere dikkat ediyorsunuz
Dün balık yiyecektim tek tek baktım dip balığı olmasın hangilerini yiyebilirim diye
Çalıştığım İçin şimdi eve geldim yemek gönderecek annemler işkenbe yapmışlar sakatat diye yiyemem sanırsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…