- 4 Mayıs 2021
- 9.485
- 12.503
-
- Konu Sahibi Siyahhhinci
- #1.601
Hiç bir bilgim yok canım ya neden öyle olduğuna dairBen niye cevapla yapıp yazamıyorum ya niye böyle oldu
Yaa çok az kalmış sonucu öğrenmeye çok heyecanlı. İnşallah Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın güzel haberler bekliyorm 10. Gün mü test günü 12 mi?Merhaba, bende çift rahimliyim daha önce de konuşmuştuk sizinle, inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bende 30 kasımda 2. kez transfer oldum. ilki tutmadı.
Aslında 10. gün bu cuma ama ben dayanamayıp kan verdim bugün sonucu bekliyorum . Siz nasılsınızYaa çok az kalmış sonucu öğrenmeye çok heyecanlı. İnşallah Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın güzel haberler bekliyorm 10. Gün mü test günü 12 mi?
Hadi bakalım güzel haberlerle gel inşallah. Lekelenmelerim vardı çok şükür bugün yok inşallah da olmaz cuma işe başlama yapmam lazım. Bize de haber verAslında 10. gün bu cuma ama ben dayanamayıp kan verdim bugün sonucu bekliyorum . Siz nasılsınız
Ah ne güzel çok sevindim adınıza sağlıkla alın kucağınıza canım şimdidenYaa bana da 18ini gün verdi kese görmeye ayın 4nde pozitif almıştım çok geç geliyo bana beklemek çok zor
Olacak buna kalben ınanıyorum,kucağın boş kalmayacak Rabbimin izniyle canım.Sağol canım dünya imtihan yeri doğru umudum hep var rabbim ol dedikten sonra hersey olur6 yılın sonunda gelmiş bebeğin çok şükür benim 3 yıl oldu insallah keseyi de görmek nasip olsun sağlıkla ilerlesin herseyin insallah gebeliğinin keyfini çıkar
Benimde transfer günüme göre 4+4Ah ne güzel çok sevindim adınıza sağlıkla alın kucağınıza canım şimdidenbenim adet gününe göre 4+5 ondan herhalde öyle verdi şimdi gitsem de kese görünmez diye tahmin ediyorum:)) hem geç olsun güç olmasın
Gun gectikce belirginlesiyor ama, hcg katlaniyor demekki.M mucizelervar canım yanlış anlama ama doktorun doğru olanı yazmış idrar testiyle anlaşılamaz ki. Bugun test yapıyoruz yarına kadar kuruyor bi tık daha belirginleşiyor ertesi gün yeniden test yapıyoruz ikisini karşılaştırınca yeni olan daha silik gibi görünüyor haliyle. Çok panik yapmışsın sen sürekli aklında güzel şeyler düşün kötüyü çağırma inancın tam olsun inşallah bebişin bu sefer seninledir
Ben ayın 4unden bu yana baktırmadım hiç:) Kafama soru işaretleri doldurmak istemiorum:)) Hamilelik belirtileri var bulantı hariç:) kanamam vs yok şükür. Her şey yolunda ilerliyor. Bu yüzden kafam rahat :) tek embriyo mu transfer edildi size? :)Benimde transfer günüme göre 4+4iki gün önce beta baktırdım 1336 çıkmıştı
Bndr hiç bir belirti yok o yüzden yaptırdımBen ayın 4unden bu yana baktırmadım hiç:) Kafama soru işaretleri doldurmak istemiorum:)) Hamilelik belirtileri var bulantı hariç:) kanamam vs yok şükür. Her şey yolunda ilerliyor. Bu yüzden kafam rahat :) tek embriyo mu transfer edildi size? :)
Benim tek 5. Gün embriyosu :)) ikizdir belki :)) Ben 9. Gün kendim gidip test yatırmıştım 144 çıkmıştı,sonra ertesi gün hastaneye gidip yaptırdım 235 çıktı. Doktorum aradı gebesin dedi:)) 10 gün sonra bekliyorum dedi bakalım bekliyoruz günümüzü:)) evde yaptığım testlerde sadece benim göreceğim kadar silik ikinci çizgiler çıktı ama içim hep var dedi,şükür Allah yüzüme bu konuda güldü:)Bndr hiç bir belirti yok o yüzden yaptırdımçift transfer edildi bana sizin ?
Canım sonucun çıktı mı?Aslında 10. gün bu cuma ama ben dayanamayıp kan verdim bugün sonucu bekliyorum . Siz nasılsınız