Kasım ayını birlikte bekleyelim. (Tüp bebek transferi 2021)

Tüp bebek için en gelişmiş yer istanbul diye düşündük hep ama samsundada denedim ilk tedavimi düşük yaptım sonra araştırdım bahçelievler medical park serdar koçta denedik ve gerçekten iyiki gitmişim dedim her şeyi farklıydı ilk tedavimde 9 yumurta zor toplandı 1 tane embriyo zor oluştu son dk serdar hoca 20 yumurta 5 embriyo en iyi kalitede dondurdu transfer den sonraki ilaçlarım bile farklıydı şükür pozitifi aldım inşallah devamoda gelir

İnsallah canım devamı da gelir sağlıkla kucağına alırsın bebeğini o zman geçirdiğin tedaviler zor zamanlar hepsini unutur insan peki maaliyet olarak toplam ne kadar tuttu İstanbul’daki tedavin

Bir karadenizli de benim Rize Ardeşenliyim

Yazamadım kaç gündür umarım hepiniz iyisinizdir:) beni sorarsanız şükür iyiyim pozitif almıştım ayın 14ünde kontrolüm var kese görmeye gideceğim
Hoşgeldin canım maşallah gözün Aydın olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Bende dün negatif sonuç aldım maalesef toparlamaya çalışıyorum kendimi ilk tüp bebekti tutmadı nasip değilmiş

Hoş buldum canım ❤ Allah razı olsun Rabbim tez vakitte sana ve isteyen dileyen arzu eden herkese bu duyguyu yaşatsın. Her şey nasipten ibaret. Nasipte yoksa ne yaparsak yapalım olmaz. İmtihan dünyası... Rabbim imtihanlarımızı kolay kılsın. Ilk zamanlar insan üzülüyor elbette üzüleceksin ama en sonunda toparlanacaksın,ki umut edebilesin. Umudun hep diri olsun canım,yüreğin ferah olsun. Benimde ilk deneme idi şükür nasip oldu ayın 26sinda 6 yıl olacak. Keseyi görürsem daha rahat edeceğim.

Biz Samsunluyuz ama eşimin tayini Lüleburgaz’da Trakya’da yaşıyoruz yani Samsun’a izne gittiğimizde tüp bebek yaptırmak istedik ama uzun bi süreç olabilir diye evimizde olmak istedim tedavi sırasında
Planlıyorsun emek veriyorsun olmayınca olmuyor canım buda bizim imtihan sen benden gençsin daha çok denersin bazı şeylerde şansın yüksek mesela benim tüplerim de kapalı doğal yolla olmayacak ama senin ihtimalin var o yüzden çok umutsuz olma nolur Allah'tan hayırlısını iste vakti zamanı gelince kucağına alacaksın elbet

Bir karadenizli de benim Rize Ardeşenliyim

Yazamadım kaç gündür umarım hepiniz iyisinizdir:) beni sorarsanız şükür iyiyim pozitif almıştım ayın 14ünde kontrolüm var kese görmeye gideceğim
Yaa bana da 18ini gün verdi kese görmeye ayın 4nde pozitif almıştım çok geç geliyo bana beklemek çok zor

Sakın üzülme ilk tedavim tuttu 6 haftalıkken düşük yaptın 2.tüp bebeğim hiç tutmadı bu 3. Vakti zamanı var demekki rabbim duyuyo dualarınızı en güzel zamanda vercektir

Sağol canım dünya imtihan yeri doğru umudum hep var rabbim ol dedikten sonra hersey olur 6 yılın sonunda gelmiş bebeğin çok şükür benim 3 yıl oldu insallah keseyi de görmek nasip olsun sağlıkla ilerlesin herseyin insallah gebeliğinin keyfini çıkar

Ayyy maşallah maşallah çok güzel yaa rabbim nazarlardan korusun böyle güzel devam etsin herseyiniz insallah sabrınızın mükafatını alıyorsunuz çok şükür

Ayyy maşallah maşallah çok güzel yaa rabbim nazarlardan korusun böyle güzel devam etsin herseyiniz insallah sabrınızın mükafatını alıyorsunuz çok şükür
Rabbim sabredenlerin yanında inşllah benim güzle haberim bu mutluluğum sizlerinde olsun rabbim inşllahhh o kucaklarınızı en hayırlı en sağlıklı evlatlar ile doldursun inşllah

Cnm benım 13 sene üstüne oldu rabbım senı cok bekletmeden nasıp etsın amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…