• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ayını birlikte bekleyelim. (Tüp bebek transferi 2021)

Sakın üzülme ilk tedavim tuttu 6 haftalıkken düşük yaptın 2.tüp bebeğim hiç tutmadı bu 3. Vakti zamanı var demekki rabbim duyuyo dualarınızı en güzel zamanda vercektir 🙏🏻
İnsallah canım Allah razı olsun öyle motive ediyor ki beni bu güzel sözleriniz inancımı hiç kaybetmedim rabbime tevekkül ediyorum o ne derse ne zaman derse o zman olacak sizin adınızı çok seviniyorum o kadar uğraşmışsınız sonunda mükafatını vermiş rabbim çok şükür 🤲🏻

Kızlar bugün tüp bebek doktoruna randevum vardı gerçekten doktorum tam bir öküz kese ölçümü bile yapmadı. Prulutona haftada 1 olarak 1 hafta devam edeceğim busefer yolk sac kesesinin yanına embriyoyuda gördüler ☺️
Maşallah canım 🥰 6+1 mi adet tarihine göre de ? Dedim sana senin o doktoru görmeden sevmedim ama ultrason cihazı güzelmiş çok net çıkarmış 😂 ben olsam diğer doktor nasıl kullan diyoda öyle kullanırım ilacı iğneyi 🤭 lekelenmelerin varmı devam ediyor mu

Ayy ne tatlııı yaa maşallah 🧿 🥰🥰 kalp atışı ne zaman ?
Canım pazartesi inşllah ☺️
Maşallah canım 🥰 6+1 mi adet tarihine göre de ? Dedim sana senin o doktoru görmeden sevmedim ama ultrason cihazı güzelmiş çok net çıkarmış 😂 ben olsam diğer doktor nasıl kullan diyoda öyle kullanırım ilacı iğneyi 🤭 lekelenmelerin varmı devam ediyor mu
Keseye göre 5+5 bugün. Adete göre 6+0 lekelenmelerim yok canım çok şükür ama vurulan iğne 1 haftalıkmış zaten diğer doktorda zaten öyle demişti devam yani bu doktor kese boyunu falan sordum bakmaya gerek yok dedi 😂 değişik adam ya evet cihaz çok güzelmiş bende dedim 😂😂😂 çok net çıkardı

Kızlar ara ara adet sancısı gibi agrılarım oluyor doktor dün olur dedi o kanama alanı durana kadar ama gene de korkuyorum 8 gün oldu hala lekelenmeler devam ediyor ama doktor dedi o 2 haftaya gelir için temizlenene kadar sonuçta bi kanam oldu dedi içerde

EA4C5D30-E392-4FB1-BC63-DA0AA0C88A07.jpeg

Kızlar ara ara adet sancısı gibi agrılarım oluyor doktor dün olur dedi o kanama alanı durana kadar ama gene de korkuyorum 8 gün oldu hala lekelenmeler devam ediyor ama doktor dedi o 2 haftaya gelir için temizlenene kadar sonuçta bi kanam oldu dedi içerde
Evet kahverengi eski kan zararı yok diye biliyorum

Back