Kasım ayını birlikte bekleyelim. (Tüp bebek transferi 2021)

Benim tek 5. Gün embriyosu :)) ikizdir belki :)) Ben 9. Gün kendim gidip test yatırmıştım 144 çıkmıştı,sonra ertesi gün hastaneye gidip yaptırdım 235 çıktı. Doktorum aradı gebesin dedi:)) 10 gün sonra bekliyorum dedi bakalım bekliyoruz günümüzü:)) evde yaptığım testlerde sadece benim göreceğim kadar silik ikinci çizgiler çıktı ama içim hep var dedi,şükür Allah yüzüme bu konuda güldü:)
Sağlıklı olsun da ikiz tek farketmez 🥰
Bnde 5.gün burda yapan bi arkadaştan aldığım gazla yaptım çok belli çıktı çizgi 7.gün kanda 62.92 çıktı 9.gün 125 12.gün 395 14.gün 1336 çıktıı doktor 15gün dedii pazara geliyodu bende cuma gününe randevu aldım pazartesiye beklemek istemedim zaten bekliyorum 😀

Kızlar bugün tüp bebek doktoruna randevum vardı gerçekten doktorum tam bir öküz kese ölçümü bile yapmadı. Prulutona haftada 1 olarak 1 hafta devam edeceğim busefer yolk sac kesesinin yanına embriyoyuda gördüler ☺️
Gözlerin aydın canım çok şükür Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin herkese 😊 bu yolk dediğin şey banim kesenin içinde 2 çizgi halinde birşey vardı dr burda gelişecek gibi birşiy demişti net hatırlamıyorum. Acaba bu yolk muydu kastettiği 🤔

Kızlar yeme içmede nelere dikkat ediyorsunuz
Dün balık yiyecektim tek tek baktım dip balığı olmasın hangilerini yiyebilirim diye
Çalıştığım İçin şimdi eve geldim yemek gönderecek annemler işkenbe yapmışlar sakatat diye yiyemem sanırsam
Ben diyetisyen eşliğinde besleniyorum. Sakatat hiç yok listemde. Bol proteinli ve sebze ağırlıklı besleniyorum. Gün-de 3 ana öğün2 ara öğün. Kabız ve gaz sorunu yaşamamak için salata yoğurt kefir meyveler bulunuyor listemde.

Sağlıklı olsun da ikiz tek farketmez 🥰
Bnde 5.gün burda yapan bi arkadaştan aldığım gazla yaptım çok belli çıktı çizgi 7.gün kanda 62.92 çıktı 9.gün 125 12.gün 395 14.gün 1336 çıktıı doktor 15gün dedii pazara geliyodu bende cuma gününe randevu aldım pazartesiye beklemek istemedim zaten bekliyorum 😀
Oy Maşallah güzel değerler 😊 öyle tabi eli ayağı düzgün sağlıklı olsun yeter ki 😊❤ çok iyi yapmışsınız heyecanlı bekleyiş:)) günler de geçmiyor 😄

M mucizelervar ya kıyamam yapma böyle vallahi üzüldüm bende şimdi böyle diyince bozma morelini çok stres yaptıysan yarın bi kan ver yine 11 ve 13nde de verirsin katlanmayı öyle de takip etmiş olursun bende bi 8.gün verdim gerçi değer düşüktü oda ayrı bi stres yaptı biraz ama katlanmayı kendim de takip edebilmiş oldum tabi Rabbim gönlüne göre versin inşallah kucağına almayı nasip etsin dualarım seninle

Yaa çok enteresan üzüldüm canım. Progrstan kullanırken nasıl kanama oldu ya. Tuttu da düşük mü oldu sonra acaba? Dilerim en güzel zamanda kolaylıkla kavuşursun yavruna 🙏
Amin insallah hepimiz kavusalim bu yolda emek harcayan herkes kavussun insallah. Evet fitil kullanirken kanama oldu ben yinede fitili birakmadim ve kanama hala durmadi. Amin insallah bu son olur kavusurum 😔

Ben diyetisyen eşliğinde besleniyorum. Sakatat hiç yok listemde. Bol proteinli ve sebze ağırlıklı besleniyorum. Gün-de 3 ana öğün2 ara öğün. Kabız ve gaz sorunu yaşamamak için salata yoğurt kefir meyveler bulunuyor listemde.
Merhaba diyetisyen ismini paylasir misiniz. Bende diyetisyen arıyorum

M mucizelervar ya kıyamam yapma böyle vallahi üzüldüm bende şimdi böyle diyince bozma morelini çok stres yaptıysan yarın bi kan ver yine 11 ve 13nde de verirsin katlanmayı öyle de takip etmiş olursun bende bi 8.gün verdim gerçi değer düşüktü oda ayrı bi stres yaptı biraz ama katlanmayı kendim de takip edebilmiş oldum tabi Rabbim gönlüne göre versin inşallah kucağına almayı nasip etsin dualarım seninle
Sagol canim, sunun surasinda ne kaldi. Yarin degil obur gun test gunum artik. Insallah Allah ol demistir.

X