- 6 Aralık 2016
- 607
- 469
-
- Konu Sahibi Siyahhhinci
- #1.621
7. Gün lekelenmeleri yerleşmeden oluyor genelde. Yani bu güzel haberArkadaslar bir sey merak ediyorum 28 kasimda transferim oldu 7gun sonra lekelenmeler basladi. Bu sekil olan arkadaslar yasadiklarini paylasabilirlermi? Ayrica hic belirtim yok malesef
caanımmm hayırlı olsunn
Keske oyle olsaydi bende lekelenme olmadi direk kanama basladi7. Gün lekelenmeleri yerleşmeden oluyor genelde. Yani bu güzel haber
Sağlıklı olsun da ikiz tek farketmezBenim tek 5. Gün embriyosu :)) ikizdir belki :)) Ben 9. Gün kendim gidip test yatırmıştım 144 çıkmıştı,sonra ertesi gün hastaneye gidip yaptırdım 235 çıktı. Doktorum aradı gebesin dedi:)) 10 gün sonra bekliyorum dedi bakalım bekliyoruz günümüzü:)) evde yaptığım testlerde sadece benim göreceğim kadar silik ikinci çizgiler çıktı ama içim hep var dedi,şükür Allah yüzüme bu konuda güldü:)
Doktora gittiniz mii yerleşme olabilirKeske oyle olsaydi bende lekelenme olmadi direk kanama basladiyine olmadi canim. 5.ye baslayacagim
11 aralik, bide 13 aralik katlandigina bakmak icin. Doktor oyle soyleyince icime bi korku dustu aglayasim var cok sinirlerim bozuk.M mucizelervar maşallah ne güzel bak koyulaştığını da görmüşsün kanı ne zaman verceksin
V venusvenus88 canım ne yaptın kaç çıktı sonucunAslında 10. gün bu cuma ama ben dayanamayıp kan verdim bugün sonucu bekliyorum . Siz nasılsınız
Hmm anladım canım sonucu güzel olmuş çok şükür maddi ve manevi zorluğa değmişHastane ilaçlar otel de de kaldık git gel 30bini bulmuştur
Yaa çok enteresan üzüldüm canım. Progrstan kullanırken nasıl kanama oldu ya. Tuttu da düşük mü oldu sonra acaba? Dilerim en güzel zamanda kolaylıkla kavuşursun yavrunaKeske oyle olsaydi bende lekelenme olmadi direk kanama basladiyine olmadi canim. 5.ye baslayacagim
Gözlerin aydın canım çok şükür Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin herkeseKızlar bugün tüp bebek doktoruna randevum vardı gerçekten doktorum tam bir öküz kese ölçümü bile yapmadı. Prulutona haftada 1 olarak 1 hafta devam edeceğim busefer yolk sac kesesinin yanına embriyoyuda gördüler
Ben diyetisyen eşliğinde besleniyorum. Sakatat hiç yok listemde. Bol proteinli ve sebze ağırlıklı besleniyorum. Gün-de 3 ana öğün2 ara öğün. Kabız ve gaz sorunu yaşamamak için salata yoğurt kefir meyveler bulunuyor listemde.Kızlar yeme içmede nelere dikkat ediyorsunuz
Dün balık yiyecektim tek tek baktım dip balığı olmasın hangilerini yiyebilirim diye
Çalıştığım İçin şimdi eve geldim yemek gönderecek annemler işkenbe yapmışlar sakatat diye yiyemem sanırsam
Oy Maşallah güzel değerlerSağlıklı olsun da ikiz tek farketmez
Bnde 5.gün burda yapan bi arkadaştan aldığım gazla yaptım çok belli çıktı çizgi 7.gün kanda 62.92 çıktı 9.gün 125 12.gün 395 14.gün 1336 çıktıı doktor 15gün dedii pazara geliyodu bende cuma gününe randevu aldım pazartesiye beklemek istemedim zaten bekliyorum
Kan tahlili verdim kan degerim cok dusuk cikti malesefDoktora gittiniz mii yerleşme olabilir
Amin insallah hepimiz kavusalim bu yolda emek harcayan herkes kavussun insallah. Evet fitil kullanirken kanama oldu ben yinede fitili birakmadim ve kanama hala durmadi. Amin insallah bu son olur kavusurumYaa çok enteresan üzüldüm canım. Progrstan kullanırken nasıl kanama oldu ya. Tuttu da düşük mü oldu sonra acaba? Dilerim en güzel zamanda kolaylıkla kavuşursun yavruna
Bnm yeni doğum yapan arkadaşlarım var iş yerinde onlar söyledilerKizlar sakatat yasakmı bize ben hiç dikkat etmedim ona
Merhaba diyetisyen ismini paylasir misiniz. Bende diyetisyen arıyorumBen diyetisyen eşliğinde besleniyorum. Sakatat hiç yok listemde. Bol proteinli ve sebze ağırlıklı besleniyorum. Gün-de 3 ana öğün2 ara öğün. Kabız ve gaz sorunu yaşamamak için salata yoğurt kefir meyveler bulunuyor listemde.
Sagol canim, sunun surasinda ne kaldi. Yarin degil obur gun test gunum artik. Insallah Allah ol demistir.M mucizelervar ya kıyamam yapma böyle vallahi üzüldüm bende şimdi böyle diyince bozma morelini çok stres yaptıysan yarın bi kan ver yine 11 ve 13nde de verirsin katlanmayı öyle de takip etmiş olursun bende bi 8.gün verdim gerçi değer düşüktü oda ayrı bi stres yaptı biraz ama katlanmayı kendim de takip edebilmiş oldum tabi Rabbim gönlüne göre versin inşallah kucağına almayı nasip etsin dualarım seninle
Bende bilmiyordum ve yemiş olabilirimKizlar sakatat yasakmı bize ben hiç dikkat etmedim ona