- 18 Ağustos 2021
- 424
- 219
- 34
-
- Konu Sahibi Siyahhhinci
- #1.581
İnsallah canım Allah razı olsun öyle motive ediyor ki beni bu güzel sözleriniz inancımı hiç kaybetmedim rabbime tevekkül ediyorum o ne derse ne zaman derse o zman olacak sizin adınızı çok seviniyorum o kadar uğraşmışsınız sonunda mükafatını vermiş rabbim çok şükürSakın üzülme ilk tedavim tuttu 6 haftalıkken düşük yaptın 2.tüp bebeğim hiç tutmadı bu 3. Vakti zamanı var demekki rabbim duyuyo dualarınızı en güzel zamanda vercektir
Ay maşallah 13 yıl dile kolayCnm benım 13 sene üstüne oldu rabbım senı cok bekletmeden nasıp etsın amin
Ayy ne tatlııı yaa maşallahKızlar bugün tüp bebek doktoruna randevum vardı gerçekten doktorum tam bir öküz kese ölçümü bile yapmadı. Prulutona haftada 1 olarak 1 hafta devam edeceğim busefer yolk sac kesesinin yanına embriyoyuda gördüler
Maşallah canımKızlar bugün tüp bebek doktoruna randevum vardı gerçekten doktorum tam bir öküz kese ölçümü bile yapmadı. Prulutona haftada 1 olarak 1 hafta devam edeceğim busefer yolk sac kesesinin yanına embriyoyuda gördüler
Canım pazartesi inşllahAyy ne tatlııı yaa maşallahkalp atışı ne zaman ?
Keseye göre 5+5 bugün. Adete göre 6+0 lekelenmelerim yok canım çok şükür ama vurulan iğne 1 haftalıkmış zaten diğer doktorda zaten öyle demişti devam yani bu doktor kese boyunu falan sordum bakmaya gerek yok dediMaşallah canım6+1 mi adet tarihine göre de ? Dedim sana senin o doktoru görmeden sevmedim ama ultrason cihazı güzelmiş çok net çıkarmış ben olsam diğer doktor nasıl kullan diyoda öyle kullanırım ilacı iğneyi lekelenmelerin varmı devam ediyor mu
Benim mi nerde yazıyor ki ben görmedimUltrason kağıdında 6+1 yazıyo ondan merak ettim canım S Siyahhhincibenim bugun kahverengi lekelenmem geldi yine
Aaa gördüm diğerinde de 5+4 ozaman o 6 1 yazanda öbüründe 5 4 yazıyor alttan muayene etti budefa doktor ondan olabilir mi fark niye iki kese farklı çıktıUltrason kağıdında 6+1 yazıyo ondan merak ettim canım S Siyahhhincibenim bugun kahverengi lekelenmem geldi yine
Evet kahverengi eski kan zararı yok diye biliyorumKızlar ara ara adet sancısı gibi agrılarım oluyor doktor dün olur dedi o kanama alanı durana kadar ama gene de korkuyorum 8 gün oldu hala lekelenmeler devam ediyor ama doktor dedi o 2 haftaya gelir için temizlenene kadar sonuçta bi kanam oldu dedi içerde
Ay senin bebek çok belli maşllahhh yaaa allahım ben zor görüyorum bebeği benimkindeBuda benim kuzum kızlar
Maşallah maşallah
7+2 galiba seninde
Bide 8 yazmış onu da anlamadım7+2 galiba senindeaaa ultrason kağıdı profösörü olduk
Sende görürsün haftaya canım benimAy senin bebek çok belli maşllahhh yaaa allahım ben zor görüyorum bebeği benimkinde
O sanırım adet tarihine göreBide 8 yazmış onu da anlamadım
Ay hadi inşlllah yaSende görürsün haftaya canım benim