Kasım ayını birlikte bekleyelim. (Tüp bebek transferi 2021)

Sakın üzülme ilk tedavim tuttu 6 haftalıkken düşük yaptın 2.tüp bebeğim hiç tutmadı bu 3. Vakti zamanı var demekki rabbim duyuyo dualarınızı en güzel zamanda vercektir
İnsallah canım Allah razı olsun öyle motive ediyor ki beni bu güzel sözleriniz inancımı hiç kaybetmedim rabbime tevekkül ediyorum o ne derse ne zaman derse o zman olacak sizin adınızı çok seviniyorum o kadar uğraşmışsınız sonunda mükafatını vermiş rabbim çok şükür

Maşallah canım 6+1 mi adet tarihine göre de ? Dedim sana senin o doktoru görmeden sevmedim ama ultrason cihazı güzelmiş çok net çıkarmış ben olsam diğer doktor nasıl kullan diyoda öyle kullanırım ilacı iğneyi lekelenmelerin varmı devam ediyor mu

Ayy ne tatlııı yaa maşallah kalp atışı ne zaman ?
Canım pazartesi inşllah
Keseye göre 5+5 bugün. Adete göre 6+0 lekelenmelerim yok canım çok şükür ama vurulan iğne 1 haftalıkmış zaten diğer doktorda zaten öyle demişti devam yani bu doktor kese boyunu falan sordum bakmaya gerek yok dedi değişik adam ya evet cihaz çok güzelmiş bende dedim çok net çıkardı

Kızlar ara ara adet sancısı gibi agrılarım oluyor doktor dün olur dedi o kanama alanı durana kadar ama gene de korkuyorum 8 gün oldu hala lekelenmeler devam ediyor ama doktor dedi o 2 haftaya gelir için temizlenene kadar sonuçta bi kanam oldu dedi içerde

Evet kahverengi eski kan zararı yok diye biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…