-
- Konu Sahibi Siyahhhinci
Bende aynı durumdayım benimde 13. gün iki gündür aşırı üşüyorum eşim bile şaşırıyor halimeYa arkadaşlar benim ilk gebeliğim olduğu için soruyorum. Bugün transferin 14. Günü ve bugün inanılmaz ellerim ayaklarım ısınmıyor anlamadım neden acaba kansızlık olabilirmi ki yaşayan varmı daha önce
Merhaba teşekkür ederim amin,hepimiz alalımMerhaba insallah pozitif haber alırsınız kaçıncı gününüz bugün transferden sonra bide kaçıncı gün embriyosu idi
Ayni şeyi ben yasiyorum elim ayagim buz gibi üşüyorum sürekli ,kizimda hamileyken de boyleydim normal galibaYa arkadaşlar benim ilk gebeliğim olduğu için soruyorum. Bugün transferin 14. Günü ve bugün inanılmaz ellerim ayaklarım ısınmıyor anlamadım neden acaba kansızlık olabilirmi ki yaşayan varmı daha önce
Ya arkadaşlar benim ilk gebeliğim olduğu için soruyorum. Bugün transferin 14. Günü ve bugün inanılmaz ellerim ayaklarım ısınmıyor anlamadım neden acaba kansızlık olabilirmi ki yaşayan varmı daha öneler
Evet bende de var özellikle akşamları üşüyorum ki ben kolay kolay üşümem. Mevsimdendir belki bilemedimYa arkadaşlar benim ilk gebeliğim olduğu için soruyorum. Bugün transferin 14. Günü ve bugün inanılmaz ellerim ayaklarım ısınmıyor anlamadım neden acaba kansızlık olabilirmi ki yaşayan varmı daha önce
5. Gun embriyosu 2 tane. Test gününü bekleyeceğim ben önden yapmam muhtemelen
Yarin degil miydi test gunun,aynıydı sanki test gunlerimiz aynıydı5. Gun embriyosu 2 tane. Test gününü bekleyeceğim ben önden yapmam muhtemelen
Teşekkür ederim canım,inşallah hepinize rabbim hayirli evlatlar nasip etsin,yarin 10.gunumAy çok heyecanlı ya hadi hayırlısı çok iyi çıkar kan değeriniz insallahYarın kaçıncı gününüz
Canım aynı sorun bende de var benimde 13. Gün bitecek bugün kat kat giydim ama yinede ayaklarımı ısıtamadım.Ya arkadaşlar benim ilk gebeliğim olduğu için soruyorum. Bugün transferin 14. Günü ve bugün inanılmaz ellerim ayaklarım ısınmıyor anlamadım neden acaba kansızlık olabilirmi ki yaşayan varmı daha önce
4 aralik benim test gunumYarin degil miydi test gunun,aynıydı sanki test gunlerimiz aynıydı
O zaman dr un 12.gun test istemis ,benim dr 10.gunu yap dedi ,inşallah güzel haberler alirsin4 aralik benim test gunum
İnsallah canim insallah yarin sende de guzel haberler alirizO zaman dr un 12.gun test istemis ,benim dr 10.gunu yap dedi ,inşallah güzel haberler alirsin
Benimde 6.günüm bugün benim transferden sonra ertesi gün sancılarım başladı kasığımda bel ağrım da oluyor arada bide şişkinliğim varAllah yardimciniz olsun kizlar, pozitif alanlari gonulden tebrik ederimSorum olucak, bugun 3.gunum, sizde bi belirti oluyormuydu?
Bugün 6.günüm doktorum 12.gün yap dedi ama ben bekleyebilir miyim bilmiyorum onuncu gün yaparım sanırımTeşekkür ederim canım inşallah sende aynı duyguyu yaşarsın çok güzel bişeysen ne zaman test yapacaksın ?
Hadi hayırlısı insallah5. Gun embriyosu 2 tane. Test gününü bekleyeceğim ben önden yapmam muhtemelen
Maşallah peki ne zman yapacaksınız testiniziMerhaba teşekkür ederim amin,hepimiz alalım5. Gün embriyosu 5aa kalitede 1 adet transfer edildi. Bugün transfer gününü saymaz isek 7. Günüm
Bende senin gibi dayanamadım. 8 10 ve 12 gün test yaptım idrarda 10 ve 12 çok koyu çıktı.bence sende yap varsa zaten çıkıyor bi iki gün daha bekle yap :)Bugün 6.günüm doktorum 12.gün yap dedi ama ben bekleyebilir miyim bilmiyorum onuncu gün yaparım sanırım
10. günde yani ctesi 4 Aralık :)Maşallah peki ne zman yapacaksınız testinizi
Ay yapıcam yaa cuma yaparım o zman idrar testi Allah’ım insallah görürüm çift çizgiyi cuma 8.günüm oluyoBende senin gibi dayanamadım. 8 10 ve 12 gün test yaptım idrarda 10 ve 12 çok koyu çıktı.bence sende yap varsa zaten çıkıyor bi iki gün daha bekle yap :)
Hadi hayırlısı10. günde yani ctesi 4 Aralık :)
İnşallah canım haber ver banadaAy yapıcam yaa cuma yaparım o zman idrar testi Allah’ım insallah görürüm çift çizgiyi cuma 8.günüm oluyo