- 18 Ağustos 2021
- 424
- 219
- 34
-
- Konu Sahibi Siyahhhinci
Veririm tabi canımİnşallah canım haber ver banada
5. Gun embriyosu 2 tane konuldu 4 aralik transfer günüm 22 kasimda olmuştumHadi hayırlısı insallahtest gününüz ne zamandı iyi sabretmişsiniz maşallah
Anladım canım bişe kalmamış test gününe hadi hayırlısı5. Gun embriyosu 2 tane konuldu 4 aralik transfer günüm 22 kasimda olmuştum
Hakkimizda hayirlisi insallah. Bizede guzel haberler vermek nasip olur umarim. Ben korkuyorum ya test yapmaya içimde heyecandan cok korku varAnladım canım bişe kalmamış test gününe hadi hayırlısıbenimde test günüm 7 Aralık
Merhaba benimde transferim 22 kasımdı ama test günü 3 Aralık inşallah güzel haberler alırız 3.denemem 2 tane orta kaliteli embriyo transfer edildi hakkımızda en iyisi neyse o olsunHakkimizda hayirlisi insallah. Bizede guzel haberler vermek nasip olur umarim. Ben korkuyorum ya test yapmaya içimde heyecandan cok korku var(
Amin deyip o güzel duanı mühürleyeyimHadi hayırlısıyapınca yazın olur mu pozitif olcak insallah öyle hissettim
Hadi güzel haberler bekliyoruzKızlar kan verdim bekliyorumheyecan dorukta
Canım çıkmadımı daha sonucun. İdrar testin pozitifti sanırım. İnşallah güzel değerlerle dönersin haberini bekliyoruzKızlar kan verdim bekliyorumheyecan dorukta
İnşallah güzel sonuçlarla dönersn geriKızlar kan verdim bekliyorumheyecan dorukta
Ya hadi hayırlı haberlere insallahKızlar kan verdim bekliyorumheyecan dorukta
Aynen benimde öyle ilk tüp bebek denemem ama heyecandan çok korkum var benimde ya tutmadıysa diye test yapmaya korkuyorumHakkimizda hayirlisi insallah. Bizede guzel haberler vermek nasip olur umarim. Ben korkuyorum ya test yapmaya içimde heyecandan cok korku var(
Korkma canım Allah ne yazdıysa onu yaşıyoruz zaten böyle düşünce insan biraz daha rahatlıyor. bazıları ilk denemede bebişi kucağına alıyo bazıları beşinci altıncı kezde alıyor. Emek çok psikolojisi zor üstüne ilaçlar eklenince korkular dayanılmaz olabiliyor sakin kal Rabbim gönlüne göre versinAynen benimde öyle ilk tüp bebek denemem ama heyecandan çok korkum var benimde ya tutmadıysa diye test yapmaya korkuyorum
Allah gönlünü göre versin bünyeye göre farklılık gösterebiliyor belki idrara geç karışıyodur az kalmış sabır inşallah iyi haberlerini bekliyoruzBende dayanamadım 5.gun dondurulmus transferden sonra 7.gunum sabah test yaptım ama hiçbir şey çıkmadıctesi gunu kan testi günüm ins. İyi haberler alirim
Saol canim inşallah hepimizin. böyle durumda destek moral ne kadar onemliAllah gönlünü göre versin bünyeye göre farklılık gösterebiliyor belki idrara geç karışıyodur az kalmış sabır inşallah iyi haberlerini bekliyoruz
Amin insallah canım Allah razı olsun gerçekten zor bi süreç sadece kendimi düşünsem bi nebze boşver diyeceğim ama eşiminde baba olmaya ve onun herseyi çpk iyi bende sadece polikistik over var tabi ki Allah ne yazdıysa o olacak rabbim hepimizin gönlüne göre versinKorkma canım Allah ne yazdıysa onu yaşıyoruz zaten böyle düşünce insan biraz daha rahatlıyor. bazıları ilk denemede bebişi kucağına alıyo bazıları beşinci altıncı kezde alıyor. Emek çok psikolojisi zor üstüne ilaçlar eklenince korkular dayanılmaz olabiliyor sakin kal Rabbim gönlüne göre versin
Benimde bugün 7.günüm ama test yapmadım hiç bekliyorum erken yapmışsın önce kana sonra idrara geçiyormuş ya zaten o yüzden çıkmamış olabilir idrar testinde moralini yüksek tutBende dayanamadım 5.gun dondurulmus transferden sonra 7.gunum sabah test yaptım ama hiçbir şey çıkmadıctesi gunu kan testi günüm ins. İyi haberler alirim
Olmaz insallah ya kötü düşünmeyin benim ilk embriyo transferim o yüzden pek bilgim yok 7.günüm bugün bekliyorumEki Görüntüle 2963032 Kızlar selam; dün embriyo transferi sonrası 8. Günümdü sabah ilk idrarda gebelik testi yaptım , bu sabah 9. Gün aynı şekilde yaptım bu sabahki düne göre daha silik (üstteki 8. Alttaki 9. Güne ait görsel) . Bu durumu yaşayıp sonradan pozitif gebelik elde eden var mı illa ki rengin gitgide koyulaşmadı mı gerekirdidaha önce böyle durum yaşayıp kimyasal gebelik geçirdiğim için öyle olmasından korkuyorum