Kasım ayını birlikte bekleyelim. (Tüp bebek transferi 2021)

Insallah guzel haberler aliriz, hayirli olsun. Dusunmeyeyim, strese girmeyeyim, forumlara bakmayayim diye cabaliyorum ama olmuyor. Zaman nasil gecicek🤦🏼‍♀️ Bide ben 5 saatlik araba yolculugu yaptim transfer sabahi, buda bi baska sikiyo canimi. Kismet diyeyim ne yapayim. Maryem suresi dinliyorum, sizede tavsiye ediyorum. Allah yardimcimiz olsun.
Amin rabbim hepimizin yardımcısı olsun bende okuyorum Meryem süresini sabah akşam yolculuğu takmayın kafanıza pozitif sonuç alırsınız insallah 🤲🏻

Merhaba canım sonucum çıktı 483 🥰 sana umut olsun pes etmek yok. Benim tek yumurta 3. Embriyosuydu düşük yumurta rezervi ile başladım ilk denemeyle şükür pozitif i yakaladım :) Allah inşallah sanada nasip eder hayırlısıyla grupta çok pozitif var sende aramıza katılabilirsin :)🌸
Ay çok sevindimmmm çok şükür gözünüz Aydın 🌸benimde tek yumurta 3.gün embriyosu insallah bende pozitif alırım sizin gibi tekrar hayırlı olsun maşallah 🧿🥰

Ben cuma nasipse keseyi görmeye gitcem bende de hafif kızarıklık vardı belkide psikolojik görüyodum 🤭 birde gözlerimin altı zaten mor Halkalı olduğu için o kısmı pek bilemiyorum ama çevrem gözlerinin altı iyice çökmüş filan diyor belki ona sebeptir şimdi sen söyleyince aklıma geldi🤭🤭 Allah gönlüne göre versin inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz 🐣
Ah ne güzel, sağlıkla olsun herşeyin 😊 Halka dedğim aslında gözbebegimin hemen etrafı :KK66: hem gözbebeğim irileşti hemde etrafında bir halka oluştu bilemedim bende 😄 iki gün kaldı teste sabredeceğim 🤗

Ayıplamak kimsenin haddine değil hepimiz ufak şeylerden umud ediyoruz bu çok güzel birşey☺️ İnşşşllah vardır kuzum sende de vardır fakat baygın bakma evet benimde göz altlarım çöktü 😂😂 sömürüyor çocuklar sanırım beni ama halka var mı hiç bilmiyorum 🙈😂😂😂
🤣🤣 Ne güzel duygular 😊 dilerim biz bekleyenlere de nasip olur 🤗 gözlemliyoruz işte kendimizi ister istemez 🙈😄 iki gün daha sabır 😊

Ah ne güzel, sağlıkla olsun herşeyin 😊 Halka dedğim aslında gözbebegimin hemen etrafı :KK66: hem gözbebeğim irileşti hemde etrafında bir halka oluştu bilemedim bende 😄 iki gün kaldı teste sabredeceğim 🤗
Merhaba insallah pozitif haber alırsınız kaçıncı gününüz bugün transferden sonra bide kaçıncı gün embriyosu idi

Tebrik ederim allah sağsalim kucağına almayı da nasip eder inşallah 🥰 benimde dün 12. Günümde 387 çıktı. Ultrason için ne zaman çağırdı doktorun. Benim 9 aralıkta aşırı heyecanlıyım 😊
Hayırlı olsun canım Allah sağlıklı kucağına almayı nasip etsin 🙏🌸 ben doktorumla görüşmedim henüz yarın arayacam :)

Ya arkadaşlar benim ilk gebeliğim olduğu için soruyorum. Bugün transferin 14. Günü ve bugün inanılmaz ellerim ayaklarım ısınmıyor anlamadım neden acaba kansızlık olabilirmi ki yaşayan varmı daha önce

Ya arkadaşlar benim ilk gebeliğim olduğu için soruyorum. Bugün transferin 14. Günü ve bugün inanılmaz ellerim ayaklarım ısınmıyor anlamadım neden acaba kansızlık olabilirmi ki yaşayan varmı daha önce
Canim ben daha test yapmadim ama benimde 10. Günüm 1-2 gündür özellikle ayaklarım donuyor sanki

X