Kasım ayını birlikte bekleyelim. (Tüp bebek transferi 2021)

Cnm dün yaptıgın bekledıgı ıcın daha kuruyor ve daha koyu cıkıyor canını sıkma bence pozıtıf

Cnm dün yaptıgın bekledıgı ıcın daha kuruyor ve daha koyu cıkıyor canını sıkma bence pozıtıf
Bişey soracağım benim bugün 7.günüm idrar testi yapsam çıkar mı acaba sonucum yapasım geliyo bazen bi yandan da korkuyorum çıkmazsa diye yapamıyorum çok değişik duygular yaa

Bişey soracağım benim bugün 7.günüm idrar testi yapsam çıkar mı acaba sonucum yapasım geliyo bazen bi yandan da korkuyorum çıkmazsa diye yapamıyorum çok değişik duygular yaa
Ben 3. Gunden beri yapıyorum cok silik cıktı senın kaçıncı gun embrıyosu 5. Gun ise cıkar

Benimde bugün 7.günüm ama test yapmadım hiç bekliyorum erken yapmışsın önce kana sonra idrara geçiyormuş ya zaten o yüzden çıkmamış olabilir idrar testinde moralini yüksek tut
Evet seninle aynı günlerdeyiz, ilk tüp bebek denemesi olunca merak ediyor insan işte. ama birde 5.gun embriyosuydu çıkar diye dusunmustum.artik ctesi günü belli olcak hersey inşallah

Saol canim inşallah hepimizin. böyle durumda destek moral ne kadar onemli
Öyle canım destek moral önemli. Bak sen yaptın henüz çıkmadı diye streslisin başka arkadaş çıktı ama diğeri daha silik çıktı diye stresli öyle yada böyle insan hep bi streste biran önce zaman geçse de öğrensek diyoruz beklemesi zor kendini sıkıntıya sokma zaten geçmeyen zaman iyice geçmek bilmicek. Sabır

Evet seninle aynı günlerdeyiz, ilk tüp bebek denemesi olunca merak ediyor insan işte. ama birde 5.gun embriyosuydu çıkar diye dusunmustum.artik ctesi günü belli olcak hersey inşallah
25 kasım mıydı transfer gününüz benim o gündü 12.günde test yap dedi doktorum oda haftaya salı günü oluyor

Bende polikistikoverim eşimde şükür sıkıntı yok ve seni okadar iyi anlıyorum ki. İlk iki transferimde bende senin gibi düşünmüştüm kendimden çok eşimi düşünüyordum ama busefer kendimi düşünüyorum açıkçası okadar iğne ilaç kullanan bu süreci çeken benim napayım Allah böyle yazmış uğraşıyoruz. Bizde isterdik aramadan uğraşmadan çocuk sahibi olmayı napalım buda bizim sınavımız. Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın hiç birimizin inşallah

Amin canım bu üçüncü transferiniz mi bide kaçıncı gününüz okumuşumdur ama unuttum şuan kusurabakmayın o kadar çok kişiyi okuyunca kafam karışıyor bazen

Kızlar bnde 3. Gün embriyosu dondurulmuş, dayanamadım dün 7. Gün akşamüzeri test aldım
Erken genellik testi kalmamış maalesef başka yere de gitmek istemedim
Silik bi şekilde çıktı emin olmak İçin bu sabah ilk idrar ile yapayım dedim eşim farketmesin diye aceleden test geçersiz çıktı
Bugün iğne için çıkınca erken gebelik testi alacağım bakalım ne olacak( ilk deneme ve çift embriyo)

Benim de öyle ilk deneme 5. Gün embriyosu ve ctesi belli olacak Güzel sonuçlar alalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…