- 13 Aralık 2016
- 853
- 1.073
- 40
-
- Konu Sahibi Siyahhhinci
Cnm dün yaptıgın bekledıgı ıcın daha kuruyor ve daha koyu cıkıyor canını sıkma bence pozıtıfEki Görüntüle 2963032 Kızlar selam; dün embriyo transferi sonrası 8. Günümdü sabah ilk idrarda gebelik testi yaptım , bu sabah 9. Gün aynı şekilde yaptım bu sabahki düne göre daha silik (üstteki 8. Alttaki 9. Güne ait görsel) . Bu durumu yaşayıp sonradan pozitif gebelik elde eden var mı illa ki rengin gitgide koyulaşmadı mı gerekirdidaha önce böyle durum yaşayıp kimyasal gebelik geçirdiğim için öyle olmasından korkuyorum
Aynen öyle moral destek çok önemli yaşayan anlıyor bu sürecin ne kadar zor olduğunu ancakSaol canim inşallah hepimizin. böyle durumda destek moral ne kadar onemli
Bişey soracağım benim bugün 7.günüm idrar testi yapsam çıkar mı acaba sonucum yapasım geliyo bazen bi yandan da korkuyorum çıkmazsa diye yapamıyorum çok değişik duygular yaaCnm dün yaptıgın bekledıgı ıcın daha kuruyor ve daha koyu cıkıyor canını sıkma bence pozıtıf
Ben 3. Gunden beri yapıyorum cok silik cıktı senın kaçıncı gun embrıyosu 5. Gun ise cıkarBişey soracağım benim bugün 7.günüm idrar testi yapsam çıkar mı acaba sonucum yapasım geliyo bazen bi yandan da korkuyorum çıkmazsa diye yapamıyorum çok değişik duygular yaa
Canım çıkmadı mı kan sonucun hala heyecanlandım bende yaa insallah güzel haber ver bize de moral olsunKızlar kan verdim bekliyorumheyecan dorukta
Benim 3.gün taze embriyo idi bugün 7.günüm işte ama yumurta kalitesini falan hiç bilmiyorum yaaBen 3. Gunden beri yapıyorum cok silik cıktı senın kaçıncı gun embrıyosu 5. Gun ise cıkar
Silikte olsa cıkar canımBenim 3.gün taze embriyo idi bugün 7.günüm işte ama yumurta kalitesini falan hiç bilmiyorum yaa
Evet seninle aynı günlerdeyiz, ilk tüp bebek denemesi olunca merak ediyor insan işte. ama birde 5.gun embriyosuydu çıkar diye dusunmustum.artik ctesi günü belli olcak hersey inşallahBenimde bugün 7.günüm ama test yapmadım hiç bekliyorum erken yapmışsın önce kana sonra idrara geçiyormuş ya zaten o yüzden çıkmamış olabilir idrar testinde moralini yüksek tut
Öyle canım destek moral önemli. Bak sen yaptın henüz çıkmadı diye streslisin başka arkadaş çıktı ama diğeri daha silik çıktı diye stresli öyle yada böyle insan hep bi streste biran önce zaman geçse de öğrensek diyoruz beklemesi zor kendini sıkıntıya sokma zaten geçmeyen zaman iyice geçmek bilmicek. SabırSaol canim inşallah hepimizin. böyle durumda destek moral ne kadar onemli
Anladım canım ilk idrarla yapmak önemli diyorlar ama yarın sabahı bekleyeyim bariSilikte olsa cıkar canım
25 kasım mıydı transfer gününüz benim o gündü 12.günde test yap dedi doktorum oda haftaya salı günü oluyorEvet seninle aynı günlerdeyiz, ilk tüp bebek denemesi olunca merak ediyor insan işte. ama birde 5.gun embriyosuydu çıkar diye dusunmustum.artik ctesi günü belli olcak hersey inşallah
Devlet hastanesinde mi verdin canım öyleyse öğleden sonra anca çıkar zatenBekliyorum kizlar ,sonucum henuz cikmadi,e nabizdan kontrol ediyorum
Bende polikistikoverim eşimde şükür sıkıntı yok ve seni okadar iyi anlıyorum ki. İlk iki transferimde bende senin gibi düşünmüştüm kendimden çok eşimi düşünüyordum ama busefer kendimi düşünüyorum açıkçası okadar iğne ilaç kullanan bu süreci çeken benim napayım Allah böyle yazmış uğraşıyoruz. Bizde isterdik aramadan uğraşmadan çocuk sahibi olmayı napalım buda bizim sınavımız. Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın hiç birimizin inşallahAmin insallah canım Allah razı olsun gerçekten zor bi süreç sadece kendimi düşünsem bi nebze boşver diyeceğim ama eşiminde baba olmaya ve onun herseyi çpk iyi bende sadece polikistik over var tabi ki Allah ne yazdıysa o olacak rabbim hepimizin gönlüne göre versin
Hayırlı haberlerini bekliyoruzSağolun kızlar inşallah öyledir bugün kan testi vereceğim , inşallah hayırlısı olsun hepimiz için
Amin canım bu üçüncü transferiniz mi bide kaçıncı gününüz okumuşumdur ama unuttum şuan kusurabakmayın o kadar çok kişiyi okuyunca kafam karışıyor bazenBende polikistikoverim eşimde şükür sıkıntı yok ve seni okadar iyi anlıyorum ki. İlk iki transferimde bende senin gibi düşünmüştüm kendimden çok eşimi düşünüyordum ama busefer kendimi düşünüyorum açıkçası okadar iğne ilaç kullanan bu süreci çeken benim napayım Allah böyle yazmış uğraşıyoruz. Bizde isterdik aramadan uğraşmadan çocuk sahibi olmayı napalım buda bizim sınavımız. Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın hiç birimizin inşallah
Benim de öyle ilk deneme 5. Gün embriyosu ve ctesi belli olacakEvet seninle aynı günlerdeyiz, ilk tüp bebek denemesi olunca merak ediyor insan işte. ama birde 5.gun embriyosuydu çıkar diye dusunmustum.artik ctesi günü belli olcak hersey inşallah
Evet 25 Kasım transfer günü ama test günü 4 Aralık verdi. sanırım 5.gun embriyosu olduğu icin. seninde 3.gun embriyosuydu galiba hayırlısı artik25 kasım mıydı transfer gününüz benim o gündü 12.günde test yap dedi doktorum oda haftaya salı günü oluyor