Kasım ayını birlikte bekleyelim. (Tüp bebek transferi 2021)

Benimki 3.gün tek taze embriyoydu kalitesini de bilmiyorum tutma ihtimali ne kadar diye düşünüp duruyorum 6.günüm düşünmemeye çalışıyorum ama olmuyor ya bekleme süreci tedavi sürecinden daha zor bence
Valla bn 2.gün tek embriyoyla hamile kalan arkadaşları gördüm benm ilk iki denemem 5AA kalitedeki embriyolarım tutmadı bu biraz nasip işi diyede düşünüyorum Rabbim nasip eder inşallah

Kizlar bisey soracağım. Benim opu oldu dun. 2. Adet dönemi gel dediler neden hemen transfer olunmuyor dr ile konusma fırsatım olmadı. Neden 2 adet dönemi bekleniyor.

Yeni gebelik haberi alanlara gözü aydın olsun,Maşallah sağlıkla kucağınıza alın şimdiden Ben birşey soracağım size. Bendeki şimdiye kadar hiç olmayan bir değişim var. Daha önce duydum ama pek inanmadım. Hamile olup olmadığı gözlerden anlaşılır mi? Eşim gözlerin değişmiş, gözbebeğin kocaman ve gözbebeginin etrafında açık renk bir halka var dedi. Baygın bakıyorsun diye de ekledi merak ediyorum siz hamileliği netleşen hanımlarda bu durum söz konusu mu? Var mı böyle birşey sakin beni ayıplamayın lütfen

Kizlar bisey soracağım. Benim opu oldu dun. 2. Adet dönemi gel dediler neden hemen transfer olunmuyor dr ile konusma fırsatım olmadı. Neden 2 adet dönemi bekleniyor.
Taze transfer olanlarda var ama bu durum doktora sizin rahiminize ve toplanan yumurta sayısına göre değişiyor. Bazen çok yumurta toplandıysa ohss riski veya rahim yorulduğu için dondurulmuş transfer etmeyi bu arada da anne adayını dinlendirmeyi tercih ediyorlar. İnşallah herşey gönlünüzce olur

Sonucunuz ne oldu acaba

Valla sanırım oluyor bazı kadınlarda o durumlar bende şeyi biliyorum gözlerin altı kızarık kirpiklerin sıklaştı hamilesin dermiş eskiler yani tıbbi olarak kanıtlanmışmı bilemem ama bu tarz duyumlar ve yaşayanlar çok. vardır söyleyenlerin eskilerin bi bildikleri

Kirpik hizam kırmızı kalem çekilmiş gibi duruyor ve bende asla göz altı morluğu filan olmaz şimdi kızarık ve mor 5. Gün test yapmıştım kağıt test günün 3. Israrı ile çok çok silik çıkmıştı belki de sadece benim gördüğüm diyebilirim bir daha da tekrarlamadım testi. Doktorum bu kadar erken idrara karışmaz yapıp moralini bozma bir daha kızdı,bende yapmıyorum ctesi günü test günüm belki hamileliği netleşenler bu duruma bir yorum yaparlar

Ben cuma nasipse keseyi görmeye gitcem bende de hafif kızarıklık vardı belkide psikolojik görüyodum birde gözlerimin altı zaten mor Halkalı olduğu için o kısmı pek bilemiyorum ama çevrem gözlerinin altı iyice çökmüş filan diyor belki ona sebeptir şimdi sen söyleyince aklıma geldi Allah gönlüne göre versin inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz

Kan sonucunu yazarsınız değil mi insallah yüksek çıkar değeriniz benimde bugün 6. Günüm onuncu gün yapacağım insallah test rabbim hepimize pozitif haber almayı nasip etsin
Merhaba canım sonucum çıktı 483 sana umut olsun pes etmek yok. Benim tek yumurta 3. Embriyosuydu düşük yumurta rezervi ile başladım ilk denemeyle şükür pozitif i yakaladım :) Allah inşallah sanada nasip eder hayırlısıyla grupta çok pozitif var sende aramıza katılabilirsin :)

Ayıplamak kimsenin haddine değil hepimiz ufak şeylerden umud ediyoruz bu çok güzel birşey İnşşşllah vardır kuzum sende de vardır fakat baygın bakma evet benimde göz altlarım çöktü sömürüyor çocuklar sanırım beni ama halka var mı hiç bilmiyorum

Bende 3bc ve 4cc embriyo transferi olacağım da merak ediyorum acaba sonucunuz ne oldu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…