-
- Konu Sahibi Siyahhhinci
İnşallah pozitiftir hayırlı haberlerini bekliyorumBenim de daha net değil ama foto atmıştım. 2 embriyomdan biri 3cc idi ümidinizi kaybetmeyin
İnşallah pozitiftir hayırlı haberlerini bekliyorumGaliba hamileyim 2 gun once idrar testi yaptim pozitif cikti,yarin kan tahlili gunum sabah gidecem ,belli olur artik
Yarin sonucu alinca paylasirimİnşallah pozitiftir hayırlı haberlerini bekliyorum
Amin rabbim hepimizin yardımcısı olsun bende okuyorum Meryem süresini sabah akşam yolculuğu takmayın kafanıza pozitif sonuç alırsınız insallahInsallah guzel haberler aliriz, hayirli olsun. Dusunmeyeyim, strese girmeyeyim, forumlara bakmayayim diye cabaliyorum ama olmuyor. Zaman nasil gecicekBide ben 5 saatlik araba yolculugu yaptim transfer sabahi, buda bi baska sikiyo canimi. Kismet diyeyim ne yapayim. Maryem suresi dinliyorum, sizede tavsiye ediyorum. Allah yardimcimiz olsun.
Ay çok heyecanlı ya hadi hayırlısı çok iyi çıkar kan değeriniz insallahYarin sonucu alinca paylasirim
Ay çok sevindimmmm çok şükür gözünüz AydınMerhaba canım sonucum çıktı 483sana umut olsun pes etmek yok. Benim tek yumurta 3. Embriyosuydu düşük yumurta rezervi ile başladım ilk denemeyle şükür pozitif i yakaladım :) Allah inşallah sanada nasip eder hayırlısıyla grupta çok pozitif var sende aramıza katılabilirsin :)
Ay bilmiyorum yaa idrarda çıkmazsa moralim bozulur diye korkuyorum o yüzden yapamıyorumİdrar da baksaydın ben 5.gün yapmıştım
Bence var gibi insallah vardir.Hanımlar marhabalar ben 23ünde dondurulmuş embriyo transferi oldum. Az önce test yaptım böyle çıktı bakar mısınız sizce var mı gebelik?
Ayyyhayirli olsun canimm saglikla buyur sağlıkla gelir insallah benim 10. Günüm halen test yapmadim125çıktı sonucum 9.gün 2kat artmış çok şüküren son 12gün yaptırcam artık
10 gününüzse test yapsanız çıkar aslında kaçıncı gün embriyosuydu siZinkiAyyyhayirli olsun canimm saglikla buyur sağlıkla gelir insallah benim 10. Günüm halen test yapmadim
Ah ne güzel, sağlıkla olsun herşeyinBen cuma nasipse keseyi görmeye gitcem bende de hafif kızarıklık vardı belkide psikolojik görüyodumbirde gözlerimin altı zaten mor Halkalı olduğu için o kısmı pek bilemiyorum ama çevrem gözlerinin altı iyice çökmüş filan diyor belki ona sebeptir şimdi sen söyleyince aklıma geldi Allah gönlüne göre versin inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz
Ayıplamak kimsenin haddine değil hepimiz ufak şeylerden umud ediyoruz bu çok güzel birşeyİnşşşllah vardır kuzum sende de vardır fakat baygın bakma evet benimde göz altlarım çöktü sömürüyor çocuklar sanırım beni ama halka var mı hiç bilmiyorum
Merhaba insallah pozitif haber alırsınız kaçıncı gününüz bugün transferden sonra bide kaçıncı gün embriyosu idiAh ne güzel, sağlıkla olsun herşeyinHalka dedğim aslında gözbebegimin hemen etrafı hem gözbebeğim irileşti hemde etrafında bir halka oluştu bilemedim bende iki gün kaldı teste sabredeceğim
Tebrik ederim allah sağsalim kucağına almayı da nasip eder inşallahKızlar benim sonucum çıktı.483
Teşekkür ederim canım inşallah sende aynı duyguyu yaşarsın çok güzel bişeyAy çok sevindimmmm çok şükür gözünüz Aydınbenimde tek yumurta 3.gün embriyosu insallah bende pozitif alırım sizin gibi tekrar hayırlı olsun maşallah
Hayırlı olsun canım Allah sağlıklı kucağına almayı nasip etsinTebrik ederim allah sağsalim kucağına almayı da nasip eder inşallahbenimde dün 12. Günümde 387 çıktı. Ultrason için ne zaman çağırdı doktorun. Benim 9 aralıkta aşırı heyecanlıyım
5. Gun embriyosu 2 tane. Test gününü bekleyeceğim ben önden yapmam muhtemelen10 gününüzse test yapsanız çıkar aslında kaçıncı gün embriyosuydu siZinki
Benimde bugün 6. Günüm ama bekleyeceğim onuncu günü test için
Canim ben daha test yapmadim ama benimde 10. Günüm 1-2 gündür özellikle ayaklarım donuyor sankiYa arkadaşlar benim ilk gebeliğim olduğu için soruyorum. Bugün transferin 14. Günü ve bugün inanılmaz ellerim ayaklarım ısınmıyor anlamadım neden acaba kansızlık olabilirmi ki yaşayan varmı daha önce