Kasım ayını birlikte bekleyelim. (Tüp bebek transferi 2021)

Amin rabbim hepimizin yardımcısı olsun bende okuyorum Meryem süresini sabah akşam yolculuğu takmayın kafanıza pozitif sonuç alırsınız insallah

Ay çok sevindimmmm çok şükür gözünüz Aydın benimde tek yumurta 3.gün embriyosu insallah bende pozitif alırım sizin gibi tekrar hayırlı olsun maşallah

Ah ne güzel, sağlıkla olsun herşeyin Halka dedğim aslında gözbebegimin hemen etrafı hem gözbebeğim irileşti hemde etrafında bir halka oluştu bilemedim bende iki gün kaldı teste sabredeceğim

Ne güzel duygular dilerim biz bekleyenlere de nasip olur gözlemliyoruz işte kendimizi ister istemez iki gün daha sabır

Ah ne güzel, sağlıkla olsun herşeyin Halka dedğim aslında gözbebegimin hemen etrafı hem gözbebeğim irileşti hemde etrafında bir halka oluştu bilemedim bende iki gün kaldı teste sabredeceğim
Merhaba insallah pozitif haber alırsınız kaçıncı gününüz bugün transferden sonra bide kaçıncı gün embriyosu idi

Tebrik ederim allah sağsalim kucağına almayı da nasip eder inşallah benimde dün 12. Günümde 387 çıktı. Ultrason için ne zaman çağırdı doktorun. Benim 9 aralıkta aşırı heyecanlıyım
Hayırlı olsun canım Allah sağlıklı kucağına almayı nasip etsin ben doktorumla görüşmedim henüz yarın arayacam :)

Ya arkadaşlar benim ilk gebeliğim olduğu için soruyorum. Bugün transferin 14. Günü ve bugün inanılmaz ellerim ayaklarım ısınmıyor anlamadım neden acaba kansızlık olabilirmi ki yaşayan varmı daha önce

Canim ben daha test yapmadim ama benimde 10. Günüm 1-2 gündür özellikle ayaklarım donuyor sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…