Kasım ayını birlikte bekleyelim. (Tüp bebek transferi 2021)

Maşallah 2buçuk katına yakın artmış senin bebiş son anda tutundu galiba annesine inşallah gün gün katlanarak içini rahatlatacak değerlere ulaşır hayırlı olsun canım Rabbim kucağına almayı nasip etsin 🥰🤲🏻🤲🏻🐣

Hayırlı olsun Allah kucağına almayı nasip etsin ama 7.gün değeri gayet iyi niye düşük değer olduğunu düşünüyosun buna şükür değilmi 🐣🤲🏻🤲🏻
Bugünde değerim 78 çıktı 14. Gün

Ayyy inşallah katlanmıştır dualarım sizinle sonucu paylaşın mutlaka 🤲🏻sizde bana dua edin 6.günüm bugün ben erken kan testi yaptırmıcam sanırım korkuyorum düşük çıkar diye 🥺
Valla bnde yüreğim ağzımda yaptırıp bekliyorum 🙏🏻 Şükür 125çıkmış tam iki kat artmış 7.gün 62.95 di artık bidaha 12.gün yaptırırım 🥰🥰

Valla bnde yüreğim ağzımda yaptırıp bekliyorum 🙏🏻 Şükür 125çıkmış tam iki kat artmış 7.gün 62.95 di artık bidaha 12.gün yaptırırım 🥰🥰
Ayyy maşallah çok sevindim sizin adınıza rabbim tamamına erdirsin inşallah çok şükür 🥰benimde yaptırasım geldi yaa sizi görünce böyle 🙈💕

Hayırlı olsun öncelikle insallah güzel sonuç alırsınız bende 25 kasımda 3.gün embriyosu transferi oldum ama kalitesini bilmiyorum sizinki iyi kalitede sanırım araştırdığım kadarıyla sancı olayı bende de var kramp gibi giriyo hatta doktorum iyi bişe bu dedi bakalım bugün 6. Günüm benim

Hayırlı olsun öncelikle insallah güzel sonuç alırsınız bende 25 kasımda 3.gün embriyosu transferi oldum ama kalitesini bilmiyorum sizinki iyi kalitede sanırım araştırdığım kadarıyla sancı olayı bende de var kramp gibi giriyo hatta doktorum iyi bişe bu dedi bakalım bugün 6. Günüm benim
Insallah guzel haberler aliriz, hayirli olsun. Dusunmeyeyim, strese girmeyeyim, forumlara bakmayayim diye cabaliyorum ama olmuyor. Zaman nasil gecicek🤦🏼‍♀️ Bide ben 5 saatlik araba yolculugu yaptim transfer sabahi, buda bi baska sikiyo canimi. Kismet diyeyim ne yapayim. Maryem suresi dinliyorum, sizede tavsiye ediyorum. Allah yardimcimiz olsun.

Bugünde değerim 78 çıktı 14. Gün
Canım ya İnan kendimin gibi merakla sonucunu bekliyordum dün bi baktım hatta bugun kan vereceğin geldi aklıma. Bugünde bi kaç saat daha geçsin yazıp sorayım dedim kendi kendime 🤭 hatta yine kendimin gibi sonuçların aklımda sanırım ilk değer 13 ikincisi 31 bu üçüncü 78 maşallah maşallah Yine 2buçuk kat artmış çok sevindim senin adına❤️🥰🤲🏻 doktorun ne diyor

Kızlar 2022 Ağustos. Anneleri diye grup açılmış orada haftanızla uyumlu arkadaşlar sürekli yazıyorlar çoğu normal gebelik ama bilgini olsun☺️
Benim tam 31 Temmuz gözüküyor nasipse doğum🤭 2-3 hafta erken 1 hafta geç olurmu acaba ne gösterir zaman bize çok merak ediyorum Ağustos annesimi olucaz Allah nasip ederse Temmuz annesi mi 🥰

Canım ya İnan kendimin gibi merakla sonucunu bekliyordum dün bi baktım hatta bugun kan vereceğin geldi aklıma. Bugünde bi kaç saat daha geçsin yazıp sorayım dedim kendi kendime 🤭 hatta yine kendimin gibi sonuçların aklımda sanırım ilk değer 13 ikincisi 31 bu üçüncü 78 maşallah maşallah Yine 2buçuk kat artmış çok sevindim senin adına❤️🥰🤲🏻 doktorun ne diyor
Çık sağol canım benim, tüp bebek doktorum 2 gün sonra bekliyor kan sonucunu, ama ben kendi çalıştığım hastanede ki doktorlara sordum, gayet iyi bizim için iki günde bir artması önemli dediler

Çık sağol canım benim, tüp bebek doktorum 2 gün sonra bekliyor kan sonucunu, ama ben kendi çalıştığım hastanede ki doktorlara sordum, gayet iyi bizim için iki günde bir artması önemli dediler
Maşallah canım inşallah artık 2 gün sonra 3 haneli rakamları görürsünde rahatlarsın Rabbim keseyi bebeği kalp atışlarını görmeyi de nasip etsin kucağına almayıda. Cuma’ya yine haber ver bize de 🤲🏻

X