- 30 Kasım 2021
- 27
- 18
- 33
- Konu Sahibi Siyahhhinci
Amin amin inşallah dileyen herkese hayırla sağlıkla afiyetle nasip olur inşallahsaol canım inşallah sen de beklediğin sonucu alırsın Allah emeklerini boşa çıkarmasın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin amin inşallah dileyen herkese hayırla sağlıkla afiyetle nasip olur inşallahsaol canım inşallah sen de beklediğin sonucu alırsın Allah emeklerini boşa çıkarmasın
Benimde ilkti çok iyi anlıyorum o gün hıçkıra hıçkıra ağladım ilk defa görünce elim ayağım. Titremişti o mutluluk çok başkaBen hala inanamıyorum çokk heyacanlıyım ilk defa böyle oldu
Benim hala ellerim ayaklarım titriyor. İşe gelmek zorunda kaldım. Oturdum kalkmıyorum aman birşey olmasın diyeBenimde ilkti çok iyi anlıyorum o gün hıçkıra hıçkıra ağladım ilk defa görünce elim ayağım. Titremişti o mutluluk çok başka
Hele kanda görünce sahada apayrı seviniyorsun. Bakalım 8 aralıkta bizde kese görmeye gideceğiz inşllahBenim hala ellerim ayaklarım titriyor. İşe gelmek zorunda kaldım. Oturdum kalkmıyorum aman birşey olmasın diye
Bugünde değerim 78 çıktı 14. GünMaşallah 2buçuk katına yakın artmış senin bebiş son anda tutundu galiba annesine inşallah gün gün katlanarak içini rahatlatacak değerlere ulaşır hayırlı olsun canım Rabbim kucağına almayı nasip etsin
Hayırlı olsun Allah kucağına almayı nasip etsin ama 7.gün değeri gayet iyi niye düşük değer olduğunu düşünüyosun buna şükür değilmi
Valla bnde yüreğim ağzımda yaptırıp bekliyorum Şükür 125çıkmış tam iki kat artmış 7.gün 62.95 di artık bidaha 12.gün yaptırırımAyyy inşallah katlanmıştır dualarım sizinle sonucu paylaşın mutlaka sizde bana dua edin 6.günüm bugün ben erken kan testi yaptırmıcam sanırım korkuyorum düşük çıkar diye
Rabbim cümlemizin yüzünü güldürsüün inşallahAyyy inşallah katlanmıştır dualarım sizinle sonucu paylaşın mutlaka sizde bana dua edin 6.günüm bugün ben erken kan testi yaptırmıcam sanırım korkuyorum düşük çıkar diye
125çıktı sonucum 9.gün 2kat artmış çok şükür en son 12gün yaptırcam artıkTatlım riskinden korktuğum için tek istiyorum yoksa ikizi kim istemez
Canım çok net var hamilesin gözün Aydın
Tatlım güzel haberlerini bekliyorum inşllah
5.gün 2embriyoydu teki tutunmuş değerlere göre inşallahKaçıncı gün embriyosuydu sizinki
Ayyy maşallah çok sevindim sizin adınıza rabbim tamamına erdirsin inşallah çok şükür benimde yaptırasım geldi yaa sizi görünce böyleValla bnde yüreğim ağzımda yaptırıp bekliyorum Şükür 125çıkmış tam iki kat artmış 7.gün 62.95 di artık bidaha 12.gün yaptırırım
5.gün 2embriyoydu teki tutunmuş değerlere göre inşallah
Benimki 3.gün tek taze embriyoydu kalitesini de bilmiyorum tutma ihtimali ne kadar diye düşünüp duruyorum 6.günüm düşünmemeye çalışıyorum ama olmuyor ya bekleme süreci tedavi sürecinden daha zor bence5.gün 2embriyoydu teki tutunmuş değerlere göre inşallah
Son adet tarihine göre hesaplafığınız da kaç haftalık gebe gözüküyorsunuz5.gün 2embriyoydu teki tutunmuş değerlere göre inşallah
Hayırlı olsun öncelikle insallah güzel sonuç alırsınız bende 25 kasımda 3.gün embriyosu transferi oldum ama kalitesini bilmiyorum sizinki iyi kalitede sanırım araştırdığım kadarıyla sancı olayı bende de var kramp gibi giriyo hatta doktorum iyi bişe bu dedi bakalım bugün 6. Günüm benim
Insallah guzel haberler aliriz, hayirli olsun. Dusunmeyeyim, strese girmeyeyim, forumlara bakmayayim diye cabaliyorum ama olmuyor. Zaman nasil gecicek Bide ben 5 saatlik araba yolculugu yaptim transfer sabahi, buda bi baska sikiyo canimi. Kismet diyeyim ne yapayim. Maryem suresi dinliyorum, sizede tavsiye ediyorum. Allah yardimcimiz olsun.Hayırlı olsun öncelikle insallah güzel sonuç alırsınız bende 25 kasımda 3.gün embriyosu transferi oldum ama kalitesini bilmiyorum sizinki iyi kalitede sanırım araştırdığım kadarıyla sancı olayı bende de var kramp gibi giriyo hatta doktorum iyi bişe bu dedi bakalım bugün 6. Günüm benim
Sağlıkla keseyi de görürsünüz inşallah Rabbim Yardımcınız olsunHele kanda görünce sahada apayrı seviniyorsun. Bakalım 8 aralıkta bizde kese görmeye gideceğiz inşllah
Canım ya İnan kendimin gibi merakla sonucunu bekliyordum dün bi baktım hatta bugun kan vereceğin geldi aklıma. Bugünde bi kaç saat daha geçsin yazıp sorayım dedim kendi kendime hatta yine kendimin gibi sonuçların aklımda sanırım ilk değer 13 ikincisi 31 bu üçüncü 78 maşallah maşallah Yine 2buçuk kat artmış çok sevindim senin adına doktorun ne diyorBugünde değerim 78 çıktı 14. Gün
Benim tam 31 Temmuz gözüküyor nasipse doğum 2-3 hafta erken 1 hafta geç olurmu acaba ne gösterir zaman bize çok merak ediyorum Ağustos annesimi olucaz Allah nasip ederse Temmuz annesi miKızlar 2022 Ağustos. Anneleri diye grup açılmış orada haftanızla uyumlu arkadaşlar sürekli yazıyorlar çoğu normal gebelik ama bilgini olsun
Çık sağol canım benim, tüp bebek doktorum 2 gün sonra bekliyor kan sonucunu, ama ben kendi çalıştığım hastanede ki doktorlara sordum, gayet iyi bizim için iki günde bir artması önemli dedilerCanım ya İnan kendimin gibi merakla sonucunu bekliyordum dün bi baktım hatta bugun kan vereceğin geldi aklıma. Bugünde bi kaç saat daha geçsin yazıp sorayım dedim kendi kendime hatta yine kendimin gibi sonuçların aklımda sanırım ilk değer 13 ikincisi 31 bu üçüncü 78 maşallah maşallah Yine 2buçuk kat artmış çok sevindim senin adına doktorun ne diyor
Maşallah canım inşallah artık 2 gün sonra 3 haneli rakamları görürsünde rahatlarsın Rabbim keseyi bebeği kalp atışlarını görmeyi de nasip etsin kucağına almayıda. Cuma’ya yine haber ver bize deÇık sağol canım benim, tüp bebek doktorum 2 gün sonra bekliyor kan sonucunu, ama ben kendi çalıştığım hastanede ki doktorlara sordum, gayet iyi bizim için iki günde bir artması önemli dediler
3hafta 4günlükSon adet tarihine göre hesaplafığınız da kaç haftalık gebe gözüküyorsunuz