- 30 Kasım 2021
- 27
- 18
- 33
- Konu Sahibi Siyahhhinci
Aaa gerçekten mi?çok teşekkür ederim 5 sene olmuştu hatta adet olacağım diye oturdum saatlerce ağladım 2 gün önce çünkü adet sancısı dışında hiçbir belirti yoktuGözünüz aydın var tabi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaa gerçekten mi?çok teşekkür ederim 5 sene olmuştu hatta adet olacağım diye oturdum saatlerce ağladım 2 gün önce çünkü adet sancısı dışında hiçbir belirti yoktuGözünüz aydın var tabi
Seni heveslendirmek istemem ama var gibi bence testi tekrarlaHanımlar marhabalar ben 23ünde dondurulmuş embriyo transferi oldum. Az önce test yaptım böyle çıktı bakar mısınız sizce var mı gebelik?
Anladım yine tekrarlayın testi bugünde siz insallah daha koyu çizgi görürsünüz rabbim heyecanınızı boşa çıkarmasın pozitifi görün insallah sonucu bildirin bize de umut olsunHeyecanla çekip hemen attım ilk defa o silik hayalet çizgiyi görüyorum çok heyecanlıyım. Test günüm cuma günü
Kan sonucunu yazarsınız değil mi insallah yüksek çıkar değeriniz benimde bugün 6. Günüm onuncu gün yapacağım insallah test rabbim hepimize pozitif haber almayı nasip etsinSeni heveslendirmek istemem ama var gibi bence testi tekrarla
Bende de böyle oldu ilk çok silikti hergün koyulaşmaya başladı.
Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun
Bende kan verdim sonucunu bekliyorum:)
Testi bugün tekrarlayacağım. Ay çok heyecanlı inşallah gönlünüzce olur herşeySeni heveslendirmek istemem ama var gibi bence testi tekrarla
Bende de böyle oldu ilk çok silikti hergün koyulaşmaya başladı.
Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun
Bende kan verdim sonucunu bekliyorum:)
Amin amin inşallah Rabbim dileyen herkese nasip etsin inşallahAnladım yine tekrarlayın testi bugünde siz insallah daha koyu çizgi görürsünüz rabbim heyecanınızı boşa çıkarmasın pozitifi görün insallah sonucu bildirin bize de umut olsun
Bence pozitiv, insallah. Allah tamamini erdirsinHanımlar marhabalar ben 23ünde dondurulmuş embriyo transferi oldum. Az önce test yaptım böyle çıktı bakar mısınız sizce var mı gebelik?
Evet çok benziyor.Aaa gerçekten mi?çok teşekkür ederim 5 sene olmuştu hatta adet olacağım diye oturdum saatlerce ağladım 2 gün önce çünkü adet sancısı dışında hiçbir belirti yoktu
Evet var maşallahHanımlar marhabalar ben 23ünde dondurulmuş embriyo transferi oldum. Az önce test yaptım böyle çıktı bakar mısınız sizce var mı gebelik?
Kan sonucunu yazarsınız değil mi insallah yüksek çıkar değeriniz benimde bugün 6. Günüm onuncu gün yapacağım insallah test rabbim hepimize pozitif haber almayı nasip etsin
Amin inşallah tabi öğlen çıkacakmış sonucum öğrenince yazarım hemen :)Kan sonucunu yazarsınız değil mi insallah yüksek çıkar değeriniz benimde bugün 6. Günüm onuncu gün yapacağım insallah test rabbim hepimize pozitif haber almayı nasip etsin
Hayırlı olsun öncelikle insallah güzel sonuç alırsınız bende 25 kasımda 3.gün embriyosu transferi oldum ama kalitesini bilmiyorum sizinki iyi kalitede sanırım araştırdığım kadarıyla sancı olayı bende de var kramp gibi giriyo hatta doktorum iyi bişe bu dedi bakalım bugün 6. Günüm benimMerhablar arkadaslar. Gecen gun ayin 29u dondurulmus 1 embriyo transferi oldum 4BB kateqori. Bu ikinci denemem, ilki biokimyasalla sonuclanmisti, ameliyat oldum simdi sorun kalmadi. Sizce bu kateqorinin tutma sansi nekadar? Transfer sabahindan ara ara sanci giriyo batma gibi, 2 3 dakkaya geciyo.
Ayyy inşallah katlanmıştır dualarım sizinle sonucu paylaşın mutlaka sizde bana dua edin 6.günüm bugün ben erken kan testi yaptırmıcam sanırım korkuyorum düşük çıkar diye7.gün kan değerim 62.92 çıkmıştı bugün 9.günüm tekrar kan verdim bekliyorum bende inşallah katlanmıştır değerim dualarınızı bekliyoruum
Tatlım riskinden korktuğum için tek istiyorum yoksa ikizi kim istemezTek mi istiyoduun olsuun hayırlısı olsun çift olsun hepsi bi arada çıksın
Canım çok net var hamilesin gözün AydınHanımlar marhabalar ben 23ünde dondurulmuş embriyo transferi oldum. Az önce test yaptım böyle çıktı bakar mısınız sizce var mı gebelik?
Tatlım güzel haberlerini bekliyorum inşllah7.gün kan değerim 62.92 çıkmıştı bugün 9.günüm tekrar kan verdim bekliyorum bende inşallah katlanmıştır değerim dualarınızı bekliyoruum
Kaçıncı gün embriyosuydu sizinki7.gün kan değerim 62.92 çıkmıştı bugün 9.günüm tekrar kan verdim bekliyorum bende inşallah katlanmıştır değerim dualarınızı bekliyoruum
saol canım inşallah sen de beklediğin sonucu alırsın Allah emeklerini boşa çıkarmasınTesti bugün tekrarlayacağım. Ay çok heyecanlı inşallah gönlünüzce olur herşey
Allah razı olsun inşallah vardır teşekkür ederimBence pozitiv, insallah. Allah tamamini erdirsin
Ben hala inanamıyorum çokk heyacanlıyım ilk defa böyle olduTatlım riskinden korktuğum için tek istiyorum yoksa ikizi kim istemez
Canım çok net var hamilesin gözün Aydın
Tatlım güzel haberlerini bekliyorum inşllah