• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ocak ayı tüp Bebek transferi yaptıranlar

Kızlar Şubat'ta transfer olacam bende bugün biraz kanamam oldu galiba adet başlayacak doktora adetin 3 günü gitsem sorun olur mu

Selam güzel hanımlar umarım hepimizin bu sene kucağı dolsun Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın. Ben de bugün dondurulmuş 3. gün embriyo transferi oldum 5 Şubat test tarihim. Geçen sene de 3. Gün embriyosu transferi olmuştum tuttu ama maalesef 9 haftalıkken kalbi durdu:( inşaAllah bu sefer nasip olur🤲 istemsiz o zaman ki halim ile kıyaslama yapıyorum, o transferim sonrası belirgin bir kaşık ağrısı olmuştu mesela bu tranferim de o gibi yok. Sizler de tranfer sonrası böyle bir durum oldu mu?
Benim transfer gününü saymazsam 3. Günüm. İlk gün kasık ağrısı hafif vardı: son 2 gündür de şişlik oluyor. Öyle bir ağrım felan yok.

Benim transfer gününü saymazsam 3. Günüm. İlk gün kasık ağrısı hafif vardı: son 2 gündür de şişlik oluyor. Öyle bir ağrım felan yok.
Rabbim nasip etsin bu mübarek gece hürmetine sonucumuz pozitif olsun bebeklerimiz sıkıca tutunsun 🤲 Daha bir gün oldu istemsiz diğer transfer sonrası ile kiyasliyorum aynı olmadigi için de üzülüyorum ne bileyim karma karışık ruh halim bugün hep ağlamak geldi içimden çok zor. 10 yıldır uğraşıyorum çok yoruldum Allah'ım bu yolda emeklerimizi karşılıksız koymasın 🤲

Back