- Konu Sahibi Siyahhhinci
- #3.961
Bence de bayramı atlatalım tamamdır.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım bebekler nasıl rabbim.hichirimize acılarını göstermesin ınsllah dr ne zaman taburcu edeceğini söyledi mi bizmki ilk kyveze aldıklarında 1 ay surer dedi benimiiler az solunum desteği alıyorlar sağlıkları iyiymis şükür sadece kiloalmalarını bekliycez diyo ben 3 gündür görmeye gidiyorum uzaktan görmek nr zor dokunamamak rabbim sağ salim kucagımiza da aldirsin inşallah süt cok az gelmeye başladı o kadar yuklendim ki sagmaya göğsüm çatlayıp kaniyo dun süt kanli geldi drla Görüş tüm sütüat dedi ilac verdi bundan kullan catlaklar iylesmeden sagma defi 3 gun falan kullanıyorum umarım faydası olur inşallah hepimizin bolbol sütüolur ameliyat yerin iyilestu mi benimki iyilesmiyo çünkü günlük merdiven inip çıkıyorum beveklere gitmek için ağrı kesici kullanmadan duramiyirumMerhabalar öncelikle çok çok geçmiş olsuuun bebeklerimizde Rabbim önce sağlık versin bn cumartesi günü sancılarım ve 2cm açılmayla doktora gittim henüz 33haftaydı doktor 4doz ciğer geliştiri vurdurup adalat diye sancı önleyici verdi 34haftayı bulalım enazından dedi bulduk ama daha fazla tutamam alalım dedi ve ameliyata girdik ultrasonda 2500 2600görünüyolardı 2140 2240 doğdular oğlum saolsuun kardeşi altta olduğu için çok ezmiş onu ben de doğarken gördüm ikisinide ama 0acı ameliyata dair hiç bişey hissetmedim doktorun geldğini başladığını bile duymadım bir anda bebekleri gördüm hemen yoğun bakıma gittiler oğlan kendi başına nefes alabiliyodu ama kızım entübeydi haftada bir görüş günleri var her gün arayıp bilgi alıyorum çok şükür kızımı bugün entübeden ayırmışlar nefes alaniliyo sütün az az geliyo ama göğüslerim şiş 4gün oldu açıkcası bende çok sağamadım ağrılarım çokduu bugün daha iyiyim artık düzenli 2saatte bir sağıcam senin bebeklerin durumu ne ? Bu arada ilk hafta kilo vericeklerini söylediler hatta kızım dün 2060 grama kadar düşmüştü bugün doğum kilosunun üstüne kadar çıkmış 2180 gram oğlum hala kilo veriyo inşallah oda topalrar şuan 1980 gram
Evet canim ayni topikte yazisiyirduk sonra evet erken oldu ama şükür bebekler iyi iste kilo almalarını bekliyoruz darısı vakti zamanı gelince hepinize inşallahcanım ben seni hatırlıyorum. İlk tüp bebek zamanlarında yazıyorsun. Demek erken doğum yaptın. Stress yapmamaya çalış canım benim sütün devam etsin. Haftan doğum için iyiymiş o yüzden kısa zamanda küvezden çıkartırlar inşallah. Dualarım seninle
Amin. Canım doğurmayan çok az kişi kaldık zaten bizimkiler de yakındır bu Topiğe yazanların kaderleri hepçok benzedi yazanların büyük kısmı tüpbebekte pozitifi gördü çok az kişi 2-3 kişi dışında herkes pozitifi gördü nerdeyse. şuanda 4-5 kişi dışında herkes doğum yaptı neredeyse aslında anket nasıl yapılıyor bilmiyorum anketimiz olsaydı bizim de kimler doğurmuş kimler bekliyor net görürdüKVallaartık topige girerken korkuyorum yine biru doğurdu mu diye hepiniz inşallah vakti zamanında sag salim kucaginiza alırsınız bizedeinşallah saglikla kuvezden cikarmak nasip olur❤❤
Benim şuanki ilk hedefim salı. Kendimi bi dr atsam yeter ağrılarım çok oluyor geceleri ağrıyla uyanıp wc gidiyorum dönüşü daha sancılı halbuki 1 saate bi uyanıp lavaboya gidiyorum o bile çok sancılı. Ben burda ne okuduysam hemen benim başıma geliyor az önce benimde koca bi akıntı klozete düştü beyaz ama benzetme kötü olacak ama çökelek gibiCanım sanırım enfeksiyon olabilir niye diceksşn dün ben de de. Böyle batma tarzında bebek hareket ettikten sonra çok keskin bir acı oldu sonra yeşil bir akıntı geldi daha öncede bu yeşil sümüksü akıntı olduğunda enfeksiyon oluyordu şimdi bol. Su içiyorum bakalım inşllah geçer ya da inşllah olmamışızdır. Birde artık son zamanlar bizimkiler 40 görmezler bundan eminim artık 37 ye kendimizi atalım şükredelim
anammm noluyo bize :) valla sabahtan beri kendimde değilim. Peçete üzeri sarı renkliydi epey suluydu bi de yapışkanlı gibiydi. Acaba nişan mı geldi ki? ayy burda bilen de yok. Şimdi acile gitsem alttan kontrol ederler. Ben daha çatı muayenesi olmadım hiç. Bebek sürekli toplanıyor. Ay valla hastaneye kontrole gidecek gücüm kalmadı benim ama ya nişan geldiyse diye de korkuyorum. Cuma günü kontrolüm var. Bekleyeyim diyorum. Kızlar bu nişan gelmesi nasıl bir şey? Kimisi yapışkan ama uzayan bazen hafif pembe bazen de renksiz olabilir deniliyor.Benim şuanki ilk hedefim salı. Kendimi bi dr atsam yeter ağrılarım çok oluyor geceleri ağrıyla uyanıp wc gidiyorum dönüşü daha sancılı halbuki 1 saate bi uyanıp lavaboya gidiyorum o bile çok sancılı. Ben burda ne okuduysam hemen benim başıma geliyor az önce benimde koca bi akıntı klozete düştü beyaz ama benzetme kötü olacak ama çökelek gibi
anammm noluyo bize :) valla sabahtan beri kendimde değilim. Peçete üzeri sarı renkliydi epey suluydu bi de yapışkanlı gibiydi. Acaba nişan mı geldi ki? ayy burda bilen de yok. Şimdi acile gitsem alttan kontrol ederler. Ben daha çatı muayenesi olmadım hiç. Bebek sürekli toplanıyor. Ay valla hastaneye kontrole gidecek gücüm kalmadı benim ama ya nişan geldiyse diye de korkuyorum. Cuma günü kontrolüm var. Bekleyeyim diyorum. Kızlar bu nişan gelmesi nasıl bir şey? Kimisi yapışkan ama uzayan bazen hafif pembe bazen de renksiz olabilir deniliyor.
Kesinlikle nişana aldanmayın diyorlar her sayfada yorumda. Bizde aslında herşeyi okuyoruz görüp duyuyoruz biliyoruz ammaaa icraate gelinceBenim geldi ama kahverengi ve pembe akıntı şeklinde. Bu yüzden regl ağrısı benzeri ağrılarım var ama bunlar doğum için yeterli değilmiş.
Kanama artmadığı sürece, suyun gelmezde yada sancın karnında kasığımda belli aralıklarla olcak şekilde vurmazsa bekleyecekmişsin.
Nişan geldikten sonra 3 hafta bekleyip öyle gelen bebek de var.
Şunun şurasında cumaya ne kalmış azcık zaman. En önemlisi suyun gelmesi nişanda sıkıntı yoktur ama suyun gelir dikkat etmezsen gitmezsen dr a bebe susuz yaşayamaz ama nişan haberci hazırlıklı ol bak yakındır üç vakte geliyorm diyor hıı ama benim gibi ağrıların çoksa gelde dayananammm noluyo bize :) valla sabahtan beri kendimde değilim. Peçete üzeri sarı renkliydi epey suluydu bi de yapışkanlı gibiydi. Acaba nişan mı geldi ki? ayy burda bilen de yok. Şimdi acile gitsem alttan kontrol ederler. Ben daha çatı muayenesi olmadım hiç. Bebek sürekli toplanıyor. Ay valla hastaneye kontrole gidecek gücüm kalmadı benim ama ya nişan geldiyse diye de korkuyorum. Cuma günü kontrolüm var. Bekleyeyim diyorum. Kızlar bu nişan gelmesi nasıl bir şey? Kimisi yapışkan ama uzayan bazen hafif pembe bazen de renksiz olabilir deniliyor.
hımm öyle miii.Tamam canım sağ ol bekliycez artık. Ne bilelim yaa bazısı nişan geldi zor yetiştim diyor ama sabahtan beri kontrol ediyorum iyi gibiyimBenim geldi ama kahverengi ve pembe akıntı şeklinde. Bu yüzden regl ağrısı benzeri ağrılarım var ama bunlar doğum için yeterli değilmiş.
Kanama artmadığı sürece, suyun gelmezde yada sancın karnında kasığımda belli aralıklarla olcak şekilde vurmazsa bekleyecekmişsin.
Nişan geldikten sonra 3 hafta bekleyip öyle gelen bebek de var.
Allahım şu kendimizi 37 ye atalım inşallahKesinlikle nişana aldanmayın diyorlar her sayfada yorumda. Bizde aslında herşeyi okuyoruz görüp duyuyoruz biliyoruz ammaaa icraate gelince
Şunun şurasında cumaya ne kalmış azcık zaman. En önemlisi suyun gelmesi nişanda sıkıntı yoktur ama suyun gelir dikkat etmezsen gitmezsen dr a bebe susuz yaşayamaz ama nişan haberci hazırlıklı ol bak yakındır üç vakte geliyorm diyor hıı ama benim gibi ağrıların çoksa gelde dayan
Benimde sanırım bu artık birazda psikolojik olmaya başladı ilginç bende sabırsızlıkla pazartesi bekliyorum sezaryen günü isteyeceğimBenim şuanki ilk hedefim salı. Kendimi bi dr atsam yeter ağrılarım çok oluyor geceleri ağrıyla uyanıp wc gidiyorum dönüşü daha sancılı halbuki 1 saate bi uyanıp lavaboya gidiyorum o bile çok sancılı. Ben burda ne okuduysam hemen benim başıma geliyor az önce benimde koca bi akıntı klozete düştü beyaz ama benzetme kötü olacak ama çökelek gibi
Aynen bende bugün konuştum doktorla şu 2 haftayi da hayırlısı ile sorunsuz atlatıp sezeryan için tarih belirleyeceğiz Allahin izniyleBenimde sanırım bu artık birazda psikolojik olmaya başladı ilginç bende sabırsızlıkla pazartesi bekliyorum sezaryen günü isteyeceğim
Merhaba kızlar ben 32 haftakik dogum yaptım yaptım hafta pazartesi bebeğim suan kuvözde sizden rica etsem hamile bayan arkadaşlarım yada hamile olmayan arkadaşlarımdan sizden ricam bebeğim için dua edermisinizAllahım şu kendimizi 37 ye atalım inşallah
Aynı şekilde bende baskıyla gittim doktora hafif adet belirtilerine vardı belime vuruyordu dr ma yazmıştım gel dedi gittim 5 cm açıklık olduğunu söyledi yatış yaptım ciğer geliştirici vuruldum tabiki çok geç kalmışız bu iğne içim doğumu durdurmaya çalıştılar ama bebek çok aceleciyim gelmek istedi ve benim yarım saatb45 dk bir 2 cm acilmam oluyordu ağrısız bir şekilde 10 cm açıklıkla normal doğumun gerçekleşti ama 32 haftalik dogum olduğu için bebegim suan kuvozdeBen bu belirtilerle 2cm açılmam olmuştu ve doğuma gittim ihmal etmeyin lütfen
Rabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin inşllahAynı şekilde bende baskıyla gittim doktora hafif adet belirtilerine vardı belime vuruyordu dr ma yazmıştım gel dedi gittim 5 cm açıklık olduğunu söyledi yatış yaptım ciğer geliştirici vuruldum tabiki çok geç kalmışız bu iğne içim doğumu durdurmaya çalıştılar ama bebek çok aceleciyim gelmek istedi ve benim yarım saatb45 dk bir 2 cm acilmam oluyordu ağrısız bir şekilde 10 cm açıklıkla normal doğumun gerçekleşti ama 32 haftalik dogum olduğu için bebegim suan kuvozde
Amin inşallah çok zor bir süreç gerçekten Rabbım kimseye böyle bir acıyı yasatmasin her gordugde iclerim parcalaniyorum yavrum gözümün önünde eriyip bitiyor sanki ama bugün güzel haber aldik kilo almaya başlamış sukurRabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin inşllah
Kilo almaya başlamış ne güzel sağlık sorunu olmasın yeterkibu kasım bebeleri aceleci çıktı malesef ☺sag salimkucagımiza alalım inşallah bebek kac kilodoğdu Bend e geçen cuma 32+6 da sezeryanla dogum yaptım bebekler kuvezde başta herbiri 100 150 gram vermişti 1500 dogdular şimdi 50 gram almış herbiri dr sadece kiloları az besleyip 2vkilo olunca taburcu olcaklar dedi biliyorum zor ama strs yapma lütfenAmin inşallah çok zor bir süreç gerçekten Rabbım kimseye böyle bir acıyı yasatmasin her gordugde iclerim parcalaniyorum yavrum gözümün önünde eriyip bitiyor sanki ama bugün güzel haber aldik kilo almaya başlamış sukur
2 kilo doğdu oğlum işte bir haftada 400 grm vermişti bugün güzel haberi aldık sukur 100 grm qlmis 1700 olmuş iki gün entube hortumu vsrdi sonra çıkarmışlar şuan sadece oksijen desteği var kendi kendine nefes almayı unutmasın diye destek amaçlı dün akşam damardan Beslenmeyi durdurmasa mideden başlamışlar sukur sordum ağızdan mi diye ağızdan daha çok küçük dedi ama durumu iyi dedi ama tabi aklım onda sürekli ağlıyorum şuan bu durumda olan bir sürü anne var sende onlardan birisin ve inan dualarımda böyle annelere sabır evlatlarına saglik versin diye senin bebisine takıldı mi ilk entube hortumu cihaz yani ve beslemesi ilk nasıldı nasıl bir yol izlediniz şuan kaç haftalik oldu taburcu kac haftakikken olduKilo almaya başlamış ne güzel sağlık sorunu olmasın yeterkibu kasım bebeleri aceleci çıktı malesef ☺sag salimkucagımiza alalım inşallah bebek kac kilodoğdu Bend e geçen cuma 32+6 da sezeryanla dogum yaptım bebekler kuvezde başta herbiri 100 150 gram vermişti 1500 dogdular şimdi 50 gram almış herbiri dr sadece kiloları az besleyip 2vkilo olunca taburcu olcaklar dedi biliyorum zor ama strs yapma lütfen
Pardon ben yanlış okumuşum heyecandan daha hastahanede sanirim Rabbım Şafi ismiyle şifa versin bebislerimize inşallah bizlerde sabır versinKilo almaya başlamış ne güzel sağlık sorunu olmasın yeterkibu kasım bebeleri aceleci çıktı malesef ☺sag salimkucagımiza alalım inşallah bebek kac kilodoğdu Bend e geçen cuma 32+6 da sezeryanla dogum yaptım bebekler kuvezde başta herbiri 100 150 gram vermişti 1500 dogdular şimdi 50 gram almış herbiri dr sadece kiloları az besleyip 2vkilo olunca taburcu olcaklar dedi biliyorum zor ama strs yapma lütfen