- Konu Sahibi Siyahhhinci
- #3.921
Kızlar yaaa bugün kendimi kötü hissediyorum .Çok duygusalım endişelerim çok fazla. Öncelikle şu an daha büyük sorunlar yaşayan anneler var onlardan özür dileyerek yazıyorum.Hamilelik psikolojisi mi anlamıyorum .Az önce düşündüm de tam 9 aydır kendimi düşünmüyorum .Sürekli diken üstünde yaşıyorum. Yok ağladım bebeğe zarar,ultrasona girdim zarar,telefon elimden düşmüyor acaba radyasyon çok mu alıyor, teflon tavam çok çizilmiş acaba toksit madde vücuduma çok mu girdi.Geçenlerde su borusunu değiştirdiler 30 yıllık acaba hep sağlıksız su mu içtim ..Pirinç yedim acaba şekerimi yükseltir mi bebeğin amniyon sıvısı azaldı mı .Zaten doktor a gitmek işkence haline geldi.Acaba erken doğum riski mi var ,bebeğin kilosu neden az ,gelişmiyor mu ,yok karın çevresi küçük ,epilepsi ilacı kullanıyorum acaba bebeğe zararı var mı,keşke ayrıntılı ultrason için perinatolog tercih etseydim gibi.......uzayıp giden bir sürü soru işareti. Hep bebeğin sağlığı ile ilgili olumsuz şeyler düşünüyorum.Sanırım yukarı da yaptıklarım da bunları düşündürtüyor bana.Sonra diyorum ki bunların farkında olmadan stresin belki kötü yaşam koşullarında yaşamak zorunda olan bir çok anne de var. Dr. bir kısıtlama getirmedi fakat doğumu tetiklerim diye yürüyüşü de bıraktım .Gün boyu evdeyim.Bu instagram hamileleri niye böyle mutlular:) bunların hiç kaygıları ollmuyor mu ya :) dediğim gibi şu an burada bebekleri yoğun bakımda olan anneler var.Çok özür dileyerek yazıyorum bunları.