Merhaba
Benim bebeklerim sadece 3gün solunum desteği aldılar kızım entübe oğlum küvez içi olarak ondan sonra ayırdılar kendi başına nefes alıyolar çok şükür kızım doğum kilosunun üzerine çıktı 2260gramdı dün oğlumda kilo veriyodu dün almaya başlamış 1960 gramdı her hangi bi sıkıntıları yok dediler
çok şükür sütüm geliyo ama elektrikli pompa aldım çok memnun kaldım tek göğsümde 100ml e kadar süt alıyorum günde 4defa sağıyorum bazen 5 ama makinem bozuldu dün gece şimdi eşim ger götürcek dünden beri sağamadım baya şiş göğüslerim çok acı veriyo
göğüs uçlarım henüz yara olmadı memnun kaldığım kremleri yazıyım dene istersen lansinoh ve madacasol pomadı birlikte sürüp gümüş kapakla kapatıyorum hiç bişey olmadı çok şükür
. Bebeklerimizi görüş günümüz malesef haftada bir yarın görücez hergün saat 10da bilgi alıyoruz arayıp çıkışları içinde hiç bişey söylemiyolar belli bi süre vermiyolar ama yarın gidince sorucam madem iyiler neyi bekliyoruz kilo mu almasını başka bişey mi en azından aklımda soru işreti kalmaz mamada istemedi anne sütü alıyolar 6ml şuanda ilerde isterler mi bilmiyorum küvez için bebek ihtiyaçlrı istediler bez ılak mendil şampuan bebek yağı vitamin damlaları pişik kremi o kadar