Merak edenler için tecrübelerimi ancak paylaşabilme fırsatı bulduum dualarınız için herkese teşekkür ederim
dün sabah 9buçuk gibi sezeryana alındım belden yapılan iğneden hiçbişey anlamadım hemen uyuşuyosun zaten doktorun geldiğini bile görmedim onlar beni hazırlıyo zannederken sadece uzandığım sedyenin sallandığınj hissediyorum başka hiç bişey hissetmedim 10dk bile olmadan bebekleri gösterdiler ben şok olduum başladıklarını bile bilmiyodum
Ondan sonra kapatıp dikme biraz sürüyo kanamam çok olduğu için çok fazla ilaç verdiler ameliyathanede soğukdu ilacın da etkisiyletiremene mani olamıyosun tabi ilk uyuşukluk geçince ağrıların başlıyo ilk gece biraz zor ama bugün daha iyiyim gelelim bebeklerime kızım 2.140 gram oğlum 2240 gram doğdu malesef kızım kendi kendine nefes alamıyo şuan cihaza bağlı ama durumu iyi dediler oğlum nefes alıyo kendi başına ama yorgun onada destek veriyıruz dediler dün gece çok az görebildim oğlumun elinin üzeri morarmış üç tane iğne izi vardı çok üzüldüm
Allahım inşallah sağ salim hepimizinde benimde bebeklerimizi yanımıza nasip etsin