Kasım ayını birlikte bekleyelim. (Tüp bebek transferi 2021)

Ah hepimiz erken doğum riski ile karşı karşıyayız. Yok bana sadece magnezyumu arttırdı. Başka birşey yapmadı sancılarım devam etseydi tüp Bebek olduğum hastaneye gidecektim doktpr öyle demişti ama çok şükür şimdi iyiyiz
Erken doğum riski, infertilite, bebek kayıpları artık çağımızın normalleri arasına girecekmiş geçen bi haberde gördüm ne yazıkki yiyip içtiklerimiz, radyasyon, iklim değişikliğe vs vs bunların hepsi sebep sonuçları. Allah yavrularımızı gelecek nesilleri güzel günlere bıraksın inşallah

kızlar kendimi rahatlayamıyorum :KK43:( en son 2 hafta önce gittiğimde bebeğin kafası 2 hafta önden gidiyordu,diğer kısımları 1 haftadan geri geliyordu. Şimdi bugün gittim her yeri 34.hafta ile uyumlu. Ama şunu düşünmeye başladım. O zaman kafası 2 hafta içinde hiç büyümemiş. Amniyon sıvısı az olunca mı oldu bu acaba? Ya dr. dan her çıktıktan sonra kafamda başka soru işaretleri oluyor, eskiden mesajla soruyordum artık çekiniyorum. Surat yapıyor... Cuma ya kadar nasıl bekliycem ki ben
Canım benim bütün drlar derki ilk haftalar da çocuğun önden gitmesi falan önemli değil, önemli olan son haftalar çünkü son haftalar çocuk hangi haftadaysa gelişim onu baz alırlar. Benimde suyum çok fazlaydı dr düzene girmiş dedi bebem nerdeyse 4 hafta önden gidiyordu 3+6 öndeydi bu defa 3 önde çıktı demekki normali bu sıkma canını

Canım benim bütün drlar derki ilk haftalar da çocuğun önden gitmesi falan önemli değil, önemli olan son haftalar çünkü son haftalar çocuk hangi haftadaysa gelişim onu baz alırlar. Benimde suyum çok fazlaydı dr düzene girmiş dedi bebem nerdeyse 4 hafta önden gidiyordu 3+6 öndeydi bu defa 3 önde çıktı demekki normali bu sıkma canını
yaa işte istediğim şekilde sorularımı soramayınca böyle oluyorum. Ben neden özel e gidip para veriyorum ki o zaman. Yanlış anlaşılmasın tabiki para veriyoruz diye adamlar her istediğimizi yapacaklar diye bir şey yok ama biliyor benim pimpirikli olduğumu. Belki de hiç benim düşündüğüm gibi bir sorun yok ama sorularımı soramadığım için böyle oluyorum. Artık doktor değiştirmek için de geç kaldım

kızlar kendimi rahatlayamıyorum :KK43:( en son 2 hafta önce gittiğimde bebeğin kafası 2 hafta önden gidiyordu,diğer kısımları 1 haftadan geri geliyordu. Şimdi bugün gittim her yeri 34.hafta ile uyumlu. Ama şunu düşünmeye başladım. O zaman kafası 2 hafta içinde hiç büyümemiş. Amniyon sıvısı az olunca mı oldu bu acaba? Ya dr. dan her çıktıktan sonra kafamda başka soru işaretleri oluyor, eskiden mesajla soruyordum artık çekiniyorum. Surat yapıyor... Cuma ya kadar nasıl bekliycem ki ben
canım benim doktor ilk ölçtüğünde kafası 3 hafta önde çıkmıştı 36 haftalık çıkmıştı sonra. en son ben neden bu kadar önde diye sorunda yanlış ölçmüş olabiliriz bakarız yeniden dedi tekrar ölçtü ve 35 çıkmıştı. Yani bazenultroson cihazı ölçümlerini yanlış yapabiliyorlar. Bir arkadaşıma bebek 2 hafta geride kilosu dedi bir sonraki hafta 1 hafta önde çıktı ultorosonda yanılma payınolduğu için 1-2 haftayı çok önemsemiyor doktorlarda
Erken doğum riski, infertilite, bebek kayıpları artık çağımızın normalleri arasına girecekmiş geçen bi haberde gördüm ne yazıkki yiyip içtiklerimiz, radyasyon, iklim değişikliğe vs vs bunların hepsi sebep sonuçları. Allah yavrularımızı gelecek nesilleri güzel günlere bıraksın inşallah
Aminnn canım son adet tarihime göre hesapladığı da 22 temmuzda 38+2 oluyorum eğer 37 de alırsa doğum günüme denk geliyor 🙈😂

Kızlar çok şükür sancılarım bitti fakat şu karında bebeğin sertleşme olayı halen devam ediyor ama sanırım o çok korkulacak bir durum değil hepimiz yaşıyoruz dimi
Ben dün sertleşme için gittim sancı için değil ama.nst de sancı olarak çıkıyor iste o hissetmiyorum sancıyı dedikleri olay bana takip et bu durumu dediler çok siklasmasini beklemeden gel yoksa durmayabilir sancılar dediler yani sertleşme olayı da sancı kasılma demek dikkat et

Kızlar şu son ay geçmez derlerdide inanmazdım.günler hiç geçmiyo resmen istirahat verdiği içinde hiçbişey yapmamay çalışıyorum.hastane çantamıda bugün hazırlayıp kapatıcam benim bu rahatlığım inşallah doğumumdada devam eder😁😁
😂 ay maşllah. Benim tez canlılığım ne olacak acaba taaa 6 . Ayda çocuğun hem odası hem çantası hazırdı 🙈😂 benim içim içime sığmıyor nasıl birşeye benziyor. Sesi nasıl falan böyle tabi karma karışık duygular içindeyim evet bu arada asla zaman geçmiyor 30 a kadar çok hızlıydı. 34 zor oldum. Şimdi kaldı 4 hafta. Eğer 38 de alırsa sezaryana ☺️

😂 ay maşllah. Benim tez canlılığım ne olacak acaba taaa 6 . Ayda çocuğun hem odası hem çantası hazırdı 🙈😂 benim içim içime sığmıyor nasıl birşeye benziyor. Sesi nasıl falan böyle tabi karma karışık duygular içindeyim evet bu arada asla zaman geçmiyor 30 a kadar çok hızlıydı. 34 zor oldum. Şimdi kaldı 4 hafta. Eğer 38 de alırsa sezaryana ☺️
Bende okadar merak ediyorum kime benziyo nasıl bişey ama bu aralar çok farklı hislerdeyim ya.bir bedende son günlerimiz hem çok merak ediyorum hemde hüzünleniyorum lohusa sendromuna giriyorum heralde yavaştan😁😁

Bende okadar merak ediyorum kime benziyo nasıl bişey ama bu aralar çok farklı hislerdeyim ya.bir bedende son günlerimiz hem çok merak ediyorum hemde hüzünleniyorum lohusa sendromuna giriyorum heralde yavaştan😁😁
bende Paronayak bir anne olmaktan korkuyorum bu sabah 6 da sanki birşey olmuş gibi uyandım artık rüyamı gördüm bilmiyorum bekliyorum hareket etsin etmeyince böyle dürtüp sürüyüp uyuyan çocuğu uyandırıp zorla hareket ettirdim asla uyuyamazdım yoksa 🙈 doğduktan sonrada nefes alıyor mu korkusu başlayacak biliyorum kendi mi biraz sıkıntı bir anne olacağım sanırım 😔 diyorum acaba böyle çok tedavi falan uğraştık ondan mı böyle oluyor karnımda her hareketinde hep önce isim isim sonra isteyen herkese diye diye dua ediyorum çok zor gerçekten Allah kimseye aratmasın 🤲🏻☺️ Neyse güzel günler çok yakında

Kızlar benim sırtım boynum heryerin ağrıyor sıcak basıyor uyuyamıyorum benim gibi olan var mı.günden güne gece uykularım git gide azalmakta 😔
Sırtm ve kaburgalarım ağrıyor benim de akşamları özellikle. Geceleri de uykum hep bölük pörçük, sabah olsun istiyorum bir an önce. Son ay olurmuş …
Benim bir de inanılmaz ödemim var ellerimi galan kıpırdatamıyorum

Sırtm ve kaburgalarım ağrıyor benim de akşamları özellikle. Geceleri de uykum hep bölük pörçük, sabah olsun istiyorum bir an önce. Son ay olurmuş …
Benim bir de inanılmaz ödemim var ellerimi galan kıpırdatamıyorum
ayaklarını hep yüksek tut benimde çok ödemin oluyordu atak bileklerim de şuan 0 tuzla besleniyorum yemeklerim yal gibi🙈 şeker dolayı zaeten hamur işi beyaz ekmek falan zaten yoktu yani anlayacağın 1 aydır şekerim de iyi ödemimde süre ayak dırmazsam olmuyor kilom da aynı. Ama hep açım 🙈😂 yemek yeme zevki diye birşey kalmadı bende paso su içiyorum tuvalete gidiyorum ☺️

Burundan oksijene devam ediyor canım çabuk yoruluyomus oksijenden tamamen ayrılınca 1400 gram oldu dun rop muayenesi vardı sonucu bugün ogrencem seninki ne durumda ayrıldımi oksijenden
oh maşallah prensese ya 1400 çok iyi olmuş. Şöyle 2000 2500 bir olsa. Ohh bayram havası

X