Önerilerini dikkate alacağım canım bende süt arttırıcı birşey akandım alayım madem. Zaten fazladan koymaktan. Zarar gelmez. Arabayla gideceğiz. Giyilmeyenler geri gelir
Evet canım dün çok kötüydüm birde sarı akıntı gelince çok korktum. Bir damla geldi ama işte sonra bugün devlette randevum vardı oda ayrı bir çeşit herzaman gittiğim doktora gidemedim başka doktora buldum doktor muayene etti gayet iyi gelişimi önde dedi kilosunu söylemedi tam gideceğim kalktım artık dedim kilosu 1600 1700 lerde dedi gayet iyi dedi ama ben nette bakıyorum bu kiloda olması için 32 . Haftamda flan olmam lazım. Bence kafadan salladı bu kadar olduğunu düşünmüyorum 26. Haftada. 1068 çıkmıştı 2 haftada bunkadar kilo alabilir mi bilemedim neyse genel sağlık durumu gayet iyiydi ama
Bende o valiz organizerinden siapriş verdim kıyafetleti yıkayıp ütüledm artık. yavaş yavaş çantasını siparişlerim geldikten sonra tamamlayacağım
Bugün devlette ki doktor akıntımdan dolayı yine kan ve idrar tahlili ve idrar. Kültürü verdirdi bakalım ne çıkacak seninle aynıyız biz ben hamilelikten önce de çok çektim bu enfeksiyondan
Bende Çalışıyorum o nedenle son zamanlar fırsat bulamam diye yavaş yavaş yapayım dedim tabi birazda hevesten erken başladım