- 6 Kasım 2021
- 543
- 657
- Konu Sahibi Siyahhhinci
- #3.401
İlk anneler günümüz kutlu olsun kızlarr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaaa evet bu bizim için ilk henğz dokunamıyoruz. Seslerini duyamıyoruz ama meleklerimiz bizimle ANNELER GÜNÜZÜMÜZ KUTLU OLSUNİlk anneler günümüz kutlu olsun kızlarr
Sağol canım teşekkür ederimBen epeydir giremiyordum neler olmuş
Sağlıcakla büyüsün inşallah kızımız gulumsebebek
Bnm de sağlık ocağında testlerimde şeker yüksek çıkınca doktorum 22. Haftada 75 lik şeker yüklemesini yaptı iyi çıktı şükür
Kilo çok aldım bnde bebişte bu durumda doktorum biraz endişelendi yürü dedi iş çok yoğun olunca yorgunluktan halim kalmıyordu
Plates ve reformara başladım bir aydır dün kontrolüm vardı doktorum ne yaptıysan işe yaramış dedi 26. Haftadayız şükür şimdilik herşey yolunda
Çok iyi.bende hergün 10bin adım yürüyorum ek olarak pilatesede başladım sağlıkla sonlandırırız inşallahBen epeydir giremiyordum neler olmuş
Sağlıcakla büyüsün inşallah kızımız gulumsebebek
Bnm de sağlık ocağında testlerimde şeker yüksek çıkınca doktorum 22. Haftada 75 lik şeker yüklemesini yaptı iyi çıktı şükür
Kilo çok aldım bnde bebişte bu durumda doktorum biraz endişelendi yürü dedi iş çok yoğun olunca yorgunluktan halim kalmıyordu
Plates ve reformara başladım bir aydır dün kontrolüm vardı doktorum ne yaptıysan işe yaramış dedi 26. Haftadayız şükür şimdilik herşey yolunda
canım ya.gerçekten Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın bir fotoğrafını çekseydi nolucaktıki yada sağlık açısında bi sorun oluşturuyosa güzelce izah etseymiş.sağlıklı olsunda bikaç aya kucağında olucak inşallah.yeni bi haber varmı beyninde ufak bi kanama alanını takip ediyolardı doktorlar nasıl şuan durumAnneler günümüz kutlu olsun kızlar Rabbim vakti zamanında sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin herbirinize ❤ az önce bebeğime süt götürdüm bitane fotoğraf çekmelerini rica ettim kabul etmediler yalvardım anneler günü bugün bitanecik resim istiyorum göreyim dedim hayır dediler yoğun bakımın kapısından ağlaya ağlaya geri döndüm Rabbim hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın hastane kapısında yalvartmasın
Sağol canım teşekkür ederim
Maşallah herşey yolunda olsun sağlıkla vakti zamanında gelsin bebiş
Kıyamam canım benim yaarabbim iyilere denk getirsin inşallah rabbim evladının yanında yardimcisj olsun dirensin çabuk toparlasi büyüsün inşallah canım benim rabbim tez zamanda kavuştursun bu günlerin acısını çıkarın inşallah ❤çokça duamdasiniz kuzum ❤❤kızın için bin tane ya şafi çekecen❤❤Anneler günümüz kutlu olsun kızlar Rabbim vakti zamanında sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin herbirinize ❤ az önce bebeğime süt götürdüm bitane fotoğraf çekmelerini rica ettim kabul etmediler yalvardım anneler günü bugün bitanecik resim istiyorum göreyim dedim hayır dediler yoğun bakımın kapısından ağlaya ağlaya geri döndüm Rabbim hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın hastane kapısında yalvartmasın
Sağol canım teşekkür ederim
Maşallah herşey yolunda olsun sağlıkla vakti zamanında gelsin bebiş
Haftada 3 gün bilgi veriyorlar yarın öğleni bekliyorum. Haftasonu fotoğraf çekmiyolarmış ama haftaiçi çekiyolar. Yarın götürsem çekceklerdi de bugun götürünce mi sağlık konusundan engel teşkil ediyor işte napcan insanları böyle oynatıyorlar beynindeki kanama durumunu da yarın sorcam cuma öğrenmiştimcanım ya.gerçekten Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın bir fotoğrafını çekseydi nolucaktıki yada sağlık açısında bi sorun oluşturuyosa güzelce izah etseymiş.sağlıklı olsunda bikaç aya kucağında olucak inşallah.yeni bi haber varmı beyninde ufak bi kanama alanını takip ediyolardı doktorlar nasıl şuan durum
Allah razı olsun Allah kabul etsin canım kimin duası kabul olur bilinmez Rabbim iyi dikeklerini dualarını tespihlerini kabul etsin teşekkür ederim gerçekten en ihtiyacımız olan şey duaK
Kıyamam canım benim yaarabbim iyilere denk getirsin inşallah rabbim evladının yanında yardimcisj olsun dirensin çabuk toparlasi büyüsün inşallah canım benim rabbim tez zamanda kavuştursun bu günlerin acısını çıkarın inşallah ❤çokça duamdasiniz kuzum ❤❤kızın için bin tane ya şafi çekecen❤❤
Gğzel haberlerini bekliyoruz canım bizde seninle sevinip seninle üzülüyoruzAllah razı olsun Allah kabul etsin canım kimin duası kabul olur bilinmez Rabbim iyi dikeklerini dualarını tespihlerini kabul etsin teşekkür ederim gerçekten en ihtiyacımız olan şey dua
Sağol canım Allah razı olsun. 3 kez solunum cihazından ayırmaya çalışmışlar başarısız olmuş kilo almaya başlamadı daha biraz toparlansın yine denicez dedi doktoru. Damardan beslenmeye başladı artık yeni katateri takınca tekrar enfeksiyon yükselmiş hafif düzeyde antibiyotiğe başlamışlar. Neden kilo almaya başlamadı hala sütüm yaramıyor mu acabaGğzel haberlerini bekliyoruz canım bizde seninle sevinip seninle üzülüyoruz
Bence sütün yaramıyor değil vardır bir bildikleri kötü gidiyor olsa söylerlerdi sen öyle düşünüp üzme kendini sütünü Taze tut. Allah’ın izni ile birşeyciK olmadan alacaksın yavrunuSağol canım Allah razı olsun. 3 kez solunum cihazından ayırmaya çalışmışlar başarısız olmuş kilo almaya başlamadı daha biraz toparlansın yine denicez dedi doktoru. Damardan beslenmeye başladı artık yeni katateri takınca tekrar enfeksiyon yükselmiş hafif düzeyde antibiyotiğe başlamışlar. Neden kilo almaya başlamadı hala sütüm yaramıyor mu acaba
Zamanında doğan bebeler bile 1 haftada anca almaya başlıyor bizim kuzumuz biraz nazlı sadece annesi olması gereken ortamda değil ancak alışacak sütün olur kilo geç alır belki. Herşey yoluna girecek Allahın izniyle kolay olmayacak ama her zor sınavın sonu çook güzeldir bunu asla unutma... Dualarımız sizinleSağol canım Allah razı olsun. 3 kez solunum cihazından ayırmaya çalışmışlar başarısız olmuş kilo almaya başlamadı daha biraz toparlansın yine denicez dedi doktoru. Damardan beslenmeye başladı artık yeni katateri takınca tekrar enfeksiyon yükselmiş hafif düzeyde antibiyotiğe başlamışlar. Neden kilo almaya başlamadı hala sütüm yaramıyor mu acaba
Bende de hep enfeksiyon var kurtulamadım gittik tozu içiyorum bir iki hafta iyiyim sonra gidip tahlil veriyorum yine enfeksiyon çıkıyor hayır günde 3 kere iç çamaşırı değiştiriyorum afedersiniz. neyden kaynaklı anlamadım şimdi ayın 16 sında ürolojide tekrar böbreklerime bakılacak. Orada herhangi bir sorun varsa oda yaparmış bakalım 20. Haftada birşey çıkmamıştı inşllah yine çıkmazmerhaba kızlar bişey danışıcam size dün idrar tahlili yaptırmıştım WBC (lök) değerim 36çıkmış ondan öncede 3hafta önce 24 dü ben gebelikten öncede idrar yolu enfeksiyonu çok yaşıyodum bol suda içiyorum ama doktorum bu değerleri çok önemsemiyo normal diyo sadece tek içimlik toz veriyo oda bi işe yaramıyo sizin de var mı buna benzer durumunuz bide idrArda yanma ağrı acıma gibi sıkıntılarım yok sadece mesanemde çok fazla baskı hissediyorum ve sürekli tuvalet ihtiyacım var gibi hissedip tuvalete gidiyorum zaten ikiz olduğu için erken doğum riskim hep var bide bu enfeksiyondan olur diye korkuyorum yarın bu sonuçları tekrar atıp farklı bi ilaç istiycem
Amin canım inşallah gerçi daha yeni yeni yavaş yavaş verdikleri sütü yükseltmeye başladıklarını söyledi doktor inşallah bu hafta almaya başlar kiloBence sütün yaramıyor değil vardır bir bildikleri kötü gidiyor olsa söylerlerdi sen öyle düşünüp üzme kendini sütünü Taze tut. Allah’ın izni ile birşeyciK olmadan alacaksın yavrunu
Allah razı olsun canım inşallah biran önce toparlarZamanında doğan bebeler bile 1 haftada anca almaya başlıyor bizim kuzumuz biraz nazlı sadece annesi olması gereken ortamda değil ancak alışacak sütün olur kilo geç alır belki. Herşey yoluna girecek Allahın izniyle kolay olmayacak ama her zor sınavın sonu çook güzeldir bunu asla unutma... Dualarımız sizinle
Bende de en son idrarda üreme çıkmıştı doktorum çok önemsemedi ilaçta vermedi sadece bir kez tek kullanımlık toz verdi tabi benim durumum bunla alakalı değil senin doktor seviye düşük diye önemsemiyordur için rahat etmicekse ilaçta ısrar etmerhaba kızlar bişey danışıcam size dün idrar tahlili yaptırmıştım WBC (lök) değerim 36çıkmış ondan öncede 3hafta önce 24 dü ben gebelikten öncede idrar yolu enfeksiyonu çok yaşıyodum bol suda içiyorum ama doktorum bu değerleri çok önemsemiyo normal diyo sadece tek içimlik toz veriyo oda bi işe yaramıyo sizin de var mı buna benzer durumunuz bide idrArda yanma ağrı acıma gibi sıkıntılarım yok sadece mesanemde çok fazla baskı hissediyorum ve sürekli tuvalet ihtiyacım var gibi hissedip tuvalete gidiyorum zaten ikiz olduğu için erken doğum riskim hep var bide bu enfeksiyondan olur diye korkuyorum yarın bu sonuçları tekrar atıp farklı bi ilaç istiycem
ben hazırlayamadım mecburi devlette doğum yaptığım için odada başka hastalarda vardı ordan ve kendimden gördüğüm kadarıyla 1 takım pijama gecelik filan asla yeterli olmuyor 2-3 takım koy bebeğe en az 2 takım hastane çıkışı üst baş değiştirenler çok oldu. Sezeryan normal farketmez süt gelmeme sorunu çok kişi yaşadı hastane tipi süt sağma makinesi vardı onu kullananlar da vardı yada benim gibi kişisel kendisi getirenler. Biberon olmaZsa olmaz sanırım her ihtimale karşı. Biberon kullanmıyorlar ama cc ölçüsü önemli ona göre enjeksiyonla besleme yapıyorlar bi kaç beslemede süt kanalları açılana kadar. Depend kilot bez çok işime yaradı ben xl aldırdım bedenini ama acayip büyük geldi onu satıcıya danışarak alın 1 paket yetiyor yetmezse sonra aldırırsın. Hava sıcak diye düşünme bir iki tane çorap koy kendine doğum şekline göre sezeryan olursa yoğun bakım soğuk oluyor anestezi üşütüyor. Birde ben ilk sağım yaptım bişey çıkmadı sonra servise odaya alındım bişeyler yedim bestlak damla aldırdım onu kullandım yarım saat sonra tekrar sağım yaptım sarı su gelmeye başladı o mu etkili oldu bilmiyorum yorumları çok okumuştum önceden herkes iyi diyodu belki bi araştırır denersinBu arada kızlar hastane çantasınız hazırlamaya başladınız mı neler koydunuz içine ben de artık başlayayım diyorum birde ara ara. Acayip sancı vuruyor geceleri gün içinde çok ayakta kaldıysam. Diyorum ne olur ne olmaz hazır olsun
Ben haziranda hazırlmayı düşünüyorum henüz başlamadım.sancı banada ara ara oluyo ama böyle adet sancısı gibi sanki seninkide öylemiBu arada kızlar hastane çantasınız hazırlamaya başladınız mı neler koydunuz içine ben de artık başlayayım diyorum birde ara ara. Acayip sancı vuruyor geceleri gün içinde çok ayakta kaldıysam. Diyorum ne olur ne olmaz hazır olsun
Ben ufak valiz hurçları var ya onlardan alıp ilk gün hemşireye verilecek kıyafetini, diğer giyeceklerini, ağız mendili battaniye,kendi pijama takımlarımı falan hazırladım koydum şimdiden . Daha çok eksikler var tabi aklıma geldikçe koyuyorum hazırladıklarımı son telaşlı zamanlara kalmasın diyeBu arada kızlar hastane çantasınız hazırlamaya başladınız mı neler koydunuz içine ben de artık başlayayım diyorum birde ara ara. Acayip sancı vuruyor geceleri gün içinde çok ayakta kaldıysam. Diyorum ne olur ne olmaz hazır olsun
Çamaşır değişiyorum hep temiz kuru tutuyorum ama yok hiç geçmiyo çok sıkışmış gibi lavaboya koşuyorum ama yok çok az böbreğimde taş vardı bnm oda mı yapıyo acabaBende de hep enfeksiyon var kurtulamadım gittik tozu içiyorum bir iki hafta iyiyim sonra gidip tahlil veriyorum yine enfeksiyon çıkıyor hayır günde 3 kere iç çamaşırı değiştiriyorum afedersiniz. neyden kaynaklı anlamadım şimdi ayın 16 sında ürolojide tekrar böbreklerime bakılacak. Orada herhangi bir sorun varsa oda yaparmış bakalım 20. Haftada birşey çıkmamıştı inşllah yine çıkmaz