Kasım ayını birlikte bekleyelim. (Tüp bebek transferi 2021)

Bitti demiştim bugün yine geldi.sanirim hep böyle devam edecek
Canım 16. Hafty kadar devam edebiliyormuş ben konu açtım 10 . Haftasına kadar sağlıkla devam eden kanamalı gebelik 10. Haftadan sonra kanamalı olsa dahi hep sağlıklı doğum ile sonuçlanmış. Hiç korkma ben artık korkmuyorum allahım izni ile şifa allahtan
Ben heyecandan ekrana kilitleniyorum hiç dikkat etmedim ne taraftan bakıyo bu sefer dikkat edicem

Bende önce bi ekrana kitleniyorum kalp atışı daha dinletmeden pıt pıt görünüyor ya sonra bi rahatlıyorum bu sefer doktora tuttuğu bölgeye filan odaklanıyorum
Ya kızlar bende hep diyorum bakacağım ne taraftan bakıyor diye ama sonra ekrana kitlenip unutuyorum ama doktor bana sağda dedi zaten bebek benim sağımda ya ben baya baya hissediyoeum elimi koyduğumda ay çok anormal bir durum ama bay baya elimin altından kayıyor. Yok gibi birşey sanki özellikle yemek yedikten sonra ve çikolata yedikten sonra

Ben daha hiç farketmedim hissetmedim de çikolata filan yiyince mutlu olduklarını duymuştum ama bende çikolata yiyince takla atıyordur şimdi içerde diye düşünüyorum hiç aşerdiniz mi ben bi kaç kez aşerdiğimi sandım ama sadece birkez aşermişim o şeyi yiyince bir mutluluk bir gülücükler yüzümde öyle böyle bi durum değildi yani diğerlerini öylesine canım istemiş onu farkettim bide hala arada kasığımda batma oluyor gaz mı rahim büyüdüğünden bağlar mı geriliyor onu da çözemedim

Canım ben 5. Haftamdan beri aşeriyorum erik bile işerdim düşün benim normalde de iştahım çok açıktır gördüğümü canım ister hamilelikte de değişmedi o batmalar bende de oluyor ama gaz gibi bence onlar. Gazım çok var zaten

Bende de iki gündür bel ağrısı var,tedirgin oldum nerden çıktı, kanama olur mu diye

Gaz mı bende arşa çıkmış durumda akşam eşim geliyo iki muhabbet etçez bık bık geğirmekten edemiyorum ki hiç durmadan bi geğirme sorunsalı var
Bende de iki gündür bel ağrısı var,tedirgin oldum nerden çıktı, kanama olur mu diye
bel ağrısı ara ara bende de oluyor durduk yere. Bazende biraz fazla yürüyünce yada ayakta kalınca oluyor. Kanama filan kötü düşünme ya valla benimde arada rüyalarıma giriyo kötü kötü

Kızlar merhaba az önce beraber transfer olduğumuz hastNede tanışıp arkadaş olduğumuz kızın bebeğini düşük yaptığını öğrendim herşeyi belliydi diyo çok üzgün bende çok üzüldüüm Allah’ım hepimizin bebeklerni korusun inşallah

Çok üzüldüm canım Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Hiçbir emaneti zayi etmeyen Allahım evladımı sana emanet ediyorum sen koru sen muhafaza eyle ( Ben sürekli gün içinde bu duayı ediyorum bi ara paylaşmıştım burda yine paylaşıyım )

Yaa kanama mı yaşamış

Kaç haftalıktı

Kaç haftalıktı
10 haftalık kanaması olmuş acile gitmiş bnce doktor ihmali var alttan bakmış hiç iğnede yapmamışlar tüp benek doktoruda 9haftada ilaçlarını bıraltırmıştı eve geldim düştü herşeyi belliydi diye ağlıyo kız napsıın çok üzgün bnde çok üzüldüm bir an önce geçse bu zor günlerimiz

Canım ben her acile gittiğimde alttan bakıldı. Yicek lokması yokmuş öyle düşünmek lazım rabbim sabır versin çok zor ama

Hiçbir emaneti zayi etmeyen Allahım evladımı sana emanet ediyorum sen koru sen muhafaza eyle ( Ben sürekli gün içinde bu duayı ediyorum bi ara paylaşmıştım burda yine paylaşıyım )
Senin bu dediğini ben ekran resmî almıştım sonra ezberledim hergece yatarken filan bu duayı ediyorum. Allah razı olsun arkadaşım.
bende yoğun kanamadan gitmiştim gerçi benim 7 haftalıktı ilk gebeliğimde. Alttan bakıp birde yaramı var diye o ördek mi nedir onla baktı bide bastırdı o an baya canım acıdı etkisi varmıdır bilmiyorum sonra apar topar yatış verildi iğne serum filan ama düştü yani bilmiyorum vajinal baktırmak beni korkutuyor ozamandan beri belki alakası yok ama saçma bi inanç işte. 9 haftada ilaç bıraktırmak ta erken değilmi minimum 10 haftadan sonra bıraktırılıyor bazılarımız hala kullanıyor. Yicek ekmeği yokmuş Allah yardımcısı olsun çok zor durum hele bukadar alışmışken çok üzüldüm Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…