Kasım ayını birlikte bekleyelim. (Tüp bebek transferi 2021)

Benim 3-4 gundur gelmiyo hic leke. Insallah tamamen bitmistir.En son peceteye falan gelmiyodu, fitil kalıntılarıyla birlikte geliyodu. Belki seninde oyledir artık bitcek insallah

Acaba fitilden dokayı tahriş olupdanı lekelenme oluyo canım nekadar zman kullan dedi sana

Malesef benm de sabah fitille geliyo bütün gün hiç bişeyim yok yatıyrm sabah fitiliyle geliyo anlamadım

Yok canım doktor muayene etti vajinal o değil. Yani tam sebebi bilinmiyor nedendir diye
Canım açtığın konuyu tesadüfen görüp yorum yaptım ama siliniyo mu acaba silsem üstte kalırda daha fazla kişi görürmü ki Şu lekelenmeler cidden çok can sıkıcı olabiliyor doktorlar sorun yok desede. Bi arkadaş daha vardı bizden bi kaç hafta önce Esra sanırım onunda sürekli lekelenmesi oluyordu şimdi 12 haftalık olmuştur acaba hala geliyomu belki 12.haftada kesilir. Bide nezamandır vajinal baktırmıyorsun belki oda etki ediyodur yani aslında mantıksız ama ne bileyim doktorlar da çok kurcalama taraftarı olmayınca böyle durumda artık vajinal bakmasalar daha mı iyi diye düşünmeden edemiyor insan

Merhabalar
Bnde 2. Kontrolüme gittim doktorum hep vajinal bakıyor ilk kontrolde muayeneden önce hiç bir sıkıntı olmaz merak etme diye uyarmıştı
Şükür herşey normal dedi bnde hiç kanama veya lekelenme olmadı ama bu sefer kanama alanı gördüm lekelenme yaşarsan korna sıkıntı yok dedi
1 ay sonra önce perintolog görecekmiş daha sonra bn muayene edeceğim uygun pozisyonda yakalarsak cinsiyeti öğrenebiliriz dedi
İlaçları çoğunu kesti oksapar iğne haftada bir proloton ecoprine devam dedi

Canım vajinal en son pazar bakılmıştı sanırım acilde oda normalde hep karından bakıldı silmene gerek yok kuzum yazanlar olmuş en azından okuyup bilgilenşyoruz

Canım çok sevindim. Kaç haftalık oldu senin

Selam kızlar ; bende perşembe günü kontrole gittim. Son adet tarihine göre 9+4 olması gerekiyordu ama muayenede 10+1 çıktı. Herşey yolunda şükürler olsun. 2 hafta sonra ikili test için tekrar çağırdı.

Bn yoğun çalıştığım İçin 2 3 güne bir bakabiliyorum yazdıklarınıza ama takipteyim Bugün itibari ile 9+0 olduk
Oh maşşllah zaten 5. Haftadan sonra günler çabuk geçiyor Bizde bugün 10+5 olduk son ultrasona göre
benimde cuma günü ikiLi test ense kalınlığına falan bakılacak gerçi ben hep diyorum 2li testi yaptırmayı düşünmüyorum Bu arada bebeklerimiz sağlıkla gelsin

Günaydın Kızlar
karnınız falan belli olmaya başladı mı ben zaten göbekli bir yapıya sahiptim ama çıktı sanki biraz göbeğim birde elimi kaşığıma koydum mu özellikle yemek yedikten hemen Sonra elimin altında sanki birşey geliyor gibi tabi Bu bağırsak hareketi olma ihtimali daha yüksek ama işte annelik iç güdüsü sanki bebek geliyormuş gibi hissediyorum

Bende göbekli bi yapıya sahibim ama çıkmadı sanki bazen şiş hissediyorum bazen normal anlayamadım daha doğrusu

Bende zaten göbekliydim ama azıcık çıktı alt karın kasık kısmı sert ve göbek çıkıntısında aşağıda biraz daha komple karında değil gerçi zaten bebekte aşağıda henüz. Birde sanırım ortaya gelmeye başladı daha önce genelde soldan bakılırdı son kontrolde orta kısımdan baktı doktor

Ben heyecandan ekrana kilitleniyorum hiç dikkat etmedim ne taraftan bakıyo bu sefer dikkat edicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…