- 6 Kasım 2021
- 543
- 657
- 33
- Konu Sahibi Siyahhhinci
-
- #2.161
Kese kontrolünde anca anlaşılabilir ikiz olup olmadığı canım.benimde tek embriyoydu 12.gün 3400’lü bişey çıktı betam çok yüksekti kontroldede tek kese göründü zatenBenim tek embriyo transfer edildi 5. Gün herkes beta değerin çok yüksek ikiz olabilir diyor sizin kaçtı da iki kese oldu
İnşallah kesilir gerek kalmazCanım doktora yazdım pruluton iğneyi tekrar vurdurdu kesilmezse sabaha kadar tekrar gideceğim
İnşllah ya bakalımİnşallah kesilir gerek kalmaz
Evet sana hepimiz ikiz dedik hatırlıyoruumBenimde beta çok yüksek ilerledi tek kese transferin 11. Günü 847 13. Günü 2391 17.12000 ama tek kese tek bebek
Geçmiş olsuun lekelenmen devam mı ediyorİnşllah ya bakalım
Naptın canım kesildi mi ? Benimde baya sarı geliyo ya koyu sarı. kahvemi diye böyle baya inceliyorum bugun sorcam bende doktoraCanım doktora yazdım pruluton iğneyi tekrar vurdurdu kesilmezse sabaha kadar tekrar gideceğim
Canım ediyordu bu sabah kesildi sanırım progesteron hormonumla alakalı sürekli düşüyor galiba. Çünkü bu iğneleri vurulunca kesiliyor demeli yetmiyor normalde haftada 1 vuruluyordum. şimdi doktor 3 gğnde bire düşürecek sanırımGeçmiş olsuun lekelenmen devam mı ediyor
Kesildi canım çok şükür ?Naptın canım kesildi mi ? Benimde baya sarı geliyo ya koyu sarı. kahvemi diye böyle baya inceliyorum bugun sorcam bende doktora
merhaba, bana da çift embriyo transfer edildi 10. günde 0. Gün ünde 334 12. Günde 535, çok endişeliyim . Bir sıkıtnı yoktur umarım ben teke de razıyımBeta dan ikiz gebelik çok anlaşılmıyor. 13.gün 214 tü değerim. 5+3 tek kese 6+2 de iki kese göründü. 3.gün çift embriyo transferi
Yazdıklarınız tam anlaşılmamış ama umarım sağlıklıdırmerhaba, bana da çift embriyo transfer edildi 10. günde 0. Gün ünde 334 12. Günde 535, çok endişeliyim . Bir sıkıtnı yoktur umarım ben teke de razıyım
Tüp bebek transferinin 10. günde beta değerim 334 12. günde 535 çıktı. Artış bana biraz düşük geldi ve haliyle stres yaptım korkuyorum yarın tekrar kan testi yaptırcam fakat içimden gitmek gelmiyor kötü bir şey görürüm diye. Herkesin değerleri 2 kat artmış benim tam 2 kat artmamış sağlıklı mı bir sorun var mı bunu düşünüyorumYazdıklarınız tam anlaşılmamış ama umarım sağlıklıdır
%60 ve üstü artış yeterli kabul ediliyor. İlla iki katı olmasına gerek yok. İçini ferah tut. Benim de 3. ve 4. testlerim iki kat artmadı ama çok şükür gebeliğim ilerledi.Tüp bebek transferinin 10. günde beta değerim 334 12. günde 535 çıktı. Artış bana biraz düşük geldi ve haliyle stres yaptım korkuyorum yarın tekrar kan testi yaptırcam fakat içimden gitmek gelmiyor kötü bir şey görürüm diye. Herkesin değerleri 2 kat artmış benim tam 2 kat artmamış sağlıklı mı bir sorun var mı bunu düşünüyorum
Burda bi çok arkadaşın %60 artışla sağlıklı gebeliği devam ediyor sizinde aynı oranda hatta bi tık fazla artış olmuş korkmayın içinizi ferah tutun inancınız tam olsun Allah’ın izniyle hayırlı haberlerinizi bekliyorum şöyle rahatlatan bi değer görürsünüzmerhaba, bana da çift embriyo transfer edildi 10. günde 0. Gün ünde 334 12. Günde 535, çok endişeliyim . Bir sıkıtnı yoktur umarım ben teke de razıyım
Çok teşekkür ederim içimi ferahlattınız inşallah güzel haberler alıp burda mutluluğumuzu beraber paylaşırız sağlıcakla kalınBurda bi çok arkadaşın %60 artışla sağlıklı gebeliği devam ediyor sizinde aynı oranda hatta bi tık fazla artış olmuş korkmayın içinizi ferah tutun inancınız tam olsun Allah’ın izniyle hayırlı haberlerinizi bekliyorum şöyle rahatlatan bi değer görürsünüz
Çok çok geçmiş olsuun bende yetmediğini düşündüm progestanın banada gece yatmadan bitane ağızdan al dedi doktor inşallah geçer dualarımız hepimizeCanım ediyordu bu sabah kesildi sanırım progesteron hormonumla alakalı sürekli düşüyor galiba. Çünkü bu iğneleri vurulunca kesiliyor demeli yetmiyor normalde haftada 1 vuruluyordum. şimdi doktor 3 gğnde bire düşürecek sanırım
Kesildi canım çok şükür ?
Korkmayın yüzde 60 artış yeterli diyo domtorlar güzel haberler alırsınız inşallah sağlıkla ilerlerTüp bebek transferinin 10. günde beta değerim 334 12. günde 535 çıktı. Artış bana biraz düşük geldi ve haliyle stres yaptım korkuyorum yarın tekrar kan testi yaptırcam fakat içimden gitmek gelmiyor kötü bir şey görürüm diye. Herkesin değerleri 2 kat artmış benim tam 2 kat artmamış sağlıklı mı bir sorun var mı bunu düşünüyorum
Banada 3haftada bir veriyo ben bir iki gün hatta üç gün erkene alıyorum randevuyuKızlar kontrolüm vardı bugun şükür bi sıkıntı yok kalp atışlarını dinledik diğer keseyi rahim emmiş yok olmuş dedi. Sarı akıntıyı sordum gayet normal fitilde kullanıyosun olur dedi. Bi arkadaş vardı glifor kullanan bulamadım yorumlarda doktora sordum sabah yarım akşam yarım kullanmaya devam et dedi. Covid aşı olayını sordum 3 ayı doldur aşını ol dedi. Sonraki randevu 3 hafta sonraya verdi yine zaman geçmicek şimdi
Bende bi kaç gün geçe alsam da 12.ci haftayı görsek diye düşünüyodumBanada 3haftada bir veriyo ben bir iki gün hatta üç gün erkene alıyorum randevuyu
Bende bi kaç gün geçe alsam da 12.ci haftayı görsek diye düşünüyodumalışcaz galiba yakında ayda 1 e düşcek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?